kuzum bende iki gelinlik var. biri 36 beden özel dikim el işleme boncuklu. diğeri kabarık, özel tasarım bir gelinlik fransız korseli 38 bedene kadar rahat girer içine. eteğinde 8 metre kumaş kullanıldı. ilki beyaz ikincisi kırık beyaz.merhaba kizlar yanlis paylasimdan dolYlayi 2 gunlugune hesabim kapatilmisti smdi acildi bilginiz olsun
merhaba canim ilgin için cok tesekr ederim 36 38 beden gayet rahat giyebiliyorum.senden ricam ikisininde resmini gonderirmisin birisini begeneyimkuzum bende iki gelinlik var. biri 36 beden özel dikim el işleme boncuklu. diğeri kabarık, özel tasarım bir gelinlik fransız korseli 38 bedene kadar rahat girer içine. eteğinde 8 metre kumaş kullanıldı. ilki beyaz ikincisi kırık beyaz.
tamam canım bu akşam hallederimmerhaba canim ilgin için cok tesekr ederim 36 38 beden gayet rahat giyebiliyorum.senden ricam ikisininde resmini gonderirmisin birisini begeneyim
Halletınmı canımtamam canım bu akşam hallederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-nisan-elbisesi-sok-fiyata-satilik.805683/
Siz miss defne marka özel dikim nişan kiyafetinize ikinci el durumda 700tl istiyorsunuz ama burada ödünç gelinlik için başlık acmışsınız garip geldi açıkçası
Halletınmı canım
05070596966 canım numaramBana telefon numarani atar misin canim whatsapptan yollayayim ikisininde fotoğrafını:).
IBen de mesajlarla destek olmaya çalışıyodum. Kimseye güvenemeyeceğiz demek ki. Böyle saçmalık olmaz. Bir de 700 TL kim versin ikinci el çirkin bir nişanlığa.
Insanları yargılamadan once bır dusunun ve oyle yargılayın.kustahlıga luzum yok.oncelıkle nısan elbısesı benım degıl samımı bır arkadasımın.nısamımın oldugu gun odunc alıp gıymıstım.satmak ıstedıgını soyledı ve bende onun ıcın bır konu actım.haddınemı dustu senın benı yarglamak.ostedgım gelınlıgı temızlıgını yaptrıp gerı gonderecegmde soyluyorum.tok acın halınden anlamaz o yuzden herseyın altında bır artnyed arae.yazık sızede gelısmemıs beynınzede acıyorum.yazık cok yazıkBen de mesajlarla destek olmaya çalışıyodum. Kimseye güvenemeyeceğiz demek ki. Böyle saçmalık olmaz. Bir de 700 TL kim versin ikinci el çirkin bir nişanlığa.
I
Insanları yargılamadan once bır dusunun ve oyle yargılayın.kustahlıga luzum yok.oncelıkle nısan elbısesı benım degıl samımı bır arkadasımın.nısamımın oldugu gun odunc alıp gıymıstım.satmak ıstedıgını soyledı ve bende onun ıcın bır konu actım.haddınemı dustu senın benı yarglamak.ostedgım gelınlıgı temızlıgını yaptrıp gerı gonderecegmde soyluyorum.tok acın halınden anlamaz o yuzden herseyın altında bır artnyed arae.yazık sızede gelısmemıs beynınzede acıyorum.yazık cok yazık
Ayln19 enaz iki kere giyilmiş madem bu nişanlık, siz forumda 1kere yazmışsınızBak ne yazmışsın " ...7 kat tulden olusan NİŞAN ELBİSEM 1 kez giyildi kuru temizleme yapildi 0 dan farki yok isteyene detayli resim yollarim.taç.tarlatan.ayakkabilar.kravat ve mendil hediyedir fiyat 700 tl..." Nişan elbisem yazıyor, birinci tekil şahıs iyelik eki yani. Ben de ona dayanarak yorum yapıyorum. Sonra da hakaret yiyorum. Resmen terbiyesizlik.