Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu denedim buda güzel oldu tabi yasak çekmek
Eki Görüntüle 731281
Eki Görüntüle 731282
sizce hangisi güzel ? daha bakmaya dewam edicem bu işveç prensesinin giydiği gelinliğin üst kısmınıda beğendim
ben ilkini beğendim
ama eteğin üstündeki tülü olmasaydı daha cok begenirdim
Giyince o tül böyle durmuyo hatta ben hiç fark etmemiştim :)
hm o zaman ilki diyorum
daha modern duruyor bence çünkü[
Benim gelinliğim de aynısı görünce mutlu oldum :) Ama çiçek yok bende kuşaktaki çiçeği çıkartmıştım. Şimdi görünce acaba çıkarmasa mıydım dedim.
hm o zaman ilki diyorum
daha modern duruyor bence çünkü[
Benim gelinliğim de aynısı görünce mutlu oldum :) Ama çiçek yok bende kuşaktaki çiçeği çıkartmıştım. Şimdi görünce acaba çıkarmasa mıydım dedim.
ben gelinliğin bembeyaz olması taraftarıyım pembe kusagı yeni cıkardılar begenenler takıyor tabi
ama bence olacaksa kırmızı olsun artık gözümüzün alıstıgı bu.
ben olsam cicegi ben de cıkararıdım tamamen beyaz kalmak için ama tercih meselesi tabi
ben gelinliğin bembeyaz olması taraftarıyım pembe kusagı yeni cıkardılar begenenler takıyor tabi
ama bence olacaksa kırmızı olsun artık gözümüzün alıstıgı bu.
ben olsam cicegi ben de cıkararıdım tamamen beyaz kalmak için ama tercih meselesi tabi
Aynen değişik geliyo başta ama alışıyosun sonra :)
Hatta ikincisine de bayılmıştım, ama vücut tipime hiç uymadı.
hayırlı olsun bende çiçeği beğenmedim pek ama aynı çiçekten dsha küçüğü olabilir diye düşündüm,takı olarakta hangisi gözüne giderse onu tak damlada olabilir abartılı olmayan incide boğmazsın merak etme.
Peki ikisinide görmüşsün fiyat ne dediler? Ben Çamlıca da gelin gördüm 2. giymiş kapattırmış dayanamadım ablama sordurdum 850 ye almış Sultanbeyli de,bana Fatih de werilen fiyat 2400... sanırım diktiricem biraz daha bakıp