• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik hazır mı dikim mi daha iyi?

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar bana burası daha iyi geldi o yüzden konuyu buraya açıyorum bi yerde hazır gelinlik var güzel hoş bi model tül drapenin üstünde swarovski taşlar var altı tül kabarık 1100 lira başka bi yerde kendim aklımdan bi model söyledim dikimi yapılıcak 1200 liraya olur dedi ama ben pek dikime güvenmiyorum istediğim gibi olmaz diye düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız :26: :44:

İstedigim gelinliği bulana kadar bende dikim istemiyordum açıkçası ama hazır gelinlikler genelde denenmiş olduğundan aynı modeli ölçülerimize göre dikiyorlar, eger kafandaki modeli bulabilirsen zaten yine üzerine göre dikilicek, bence biraz daha araştır derim benim gelinliğim için ctesi kayınvalidem ölçülerimi ericek nasipse yani yarın o istanbulda olduğundan sağolsun koşturuyor işlerimize Allah razı olsun , izmirde aradığımı bulamadım ben mesela

İstedigim gelinliği bulana kadar bende dikim istemiyordum açıkçası ama hazır gelinlikler genelde denenmiş olduğundan aynı modeli ölçülerimize göre dikiyorlar, eger kafandaki modeli bulabilirsen zaten yine üzerine göre dikilicek, bence biraz daha araştır derim benim gelinliğim için ctesi kayınvalidem ölçülerimi ericek nasipse yani yarın o istanbulda olduğundan sağolsun koşturuyor işlerimize Allah razı olsun , izmirde aradığımı bulamadım ben mesela

yok hazır modelleri ölçülerine göre dikerlerse hazır fiyatına alamıyosun bayağı bi fiyat farkı oluyo. bide burda ne kadar gelinlikçi varsa hepsine baktım bide dikimlerini bilmediğim için nasıl bişey çıkıcak bilemiyorum :26:

yok hazır modelleri ölçülerine göre dikerlerse hazır fiyatına alamıyosun bayağı bi fiyat farkı oluyo. bide burda ne kadar gelinlikçi varsa hepsine baktım bide dikimlerini bilmediğim için nasıl bişey çıkıcak bilemiyorum :26:
Benim hazır modelini üzerime göre dikicekler herşey dahil 2600 e aldık biz

Back