• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? (resimli)

canım ben klasik gelinlik sevdiğim için pek yorum yapamicam ama sana çok yakışır eminim ki
ee başlıyosun heralde gelinlik bakmaya
bende bugün 3-4 tane denedim canım hoşuma gittiler araştırmaya devam:34:

Klasikten kastın ne? Profil resmindeki etek modellerinden mi bahsediyorsun?
Denediklerini paylaşacaktın. Müsade ettiklerini pek sanmıyorum çekim için ama..

Ben yaklaşık 2 ay önce hızlı bir giriş yapıp tüm Fatih gelinkçilerine detaylıca baktım. Model kafamda az çok belirdi gibi. Bu gelinlikte duvak ve eldiven çok hoş durmuş, sanırım böyle bir duvak-eldiven kullanacağım kendi gelinliğimde.

Klasikten kastın ne? Profil resmindeki etek modellerinden mi bahsediyorsun?
Denediklerini paylaşacaktın. Müsade ettiklerini pek sanmıyorum çekim için ama..

Ben yaklaşık 2 ay önce hızlı bir giriş yapıp tüm Fatih gelinkçilerine detaylıca baktım. Model kafamda az çok belirdi gibi. Bu gelinlikte duvak ve eldiven çok hoş durmuş, sanırım böyle bir duvak-eldiven kullanacağım kendi gelinliğimde.

ya yeni çıkan dantelli güpürlü şeyleri sevmiyorum drapeli simli modelleri kastediyorum
ayrıca resim de çektim ama siteye koyamam anca albüme koyabilirim sitedeyken haber ver özelden koyayım
biranönce alıp giymek istiyorum yaa ama daha çok var:43:

Gelinliği çok beğendim. Ama ben de daha yorumları okumadan duvağın uymadığını düşündüm, meğer çok kişi aynı fikirde olmuş. Bu gelinliğe daha bir masum daha bir hafif bir duvak gerek bence.

Gelinliği çok beğendim. Ama ben de daha yorumları okumadan duvağın uymadığını düşündüm, meğer çok kişi aynı fikirde olmuş. Bu gelinliğe daha bir masum daha bir hafif bir duvak gerek bence.

ama yercekimlikaranfilll

benim bu duvak çok hoşuma gitti :14: nasıl kombine edeceğimi bilemedim :)

Back