- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi duygummutlu
-
gelinlik çok hoş duvakta ve sende :))) eminim çok yakışcaktır
sevgili duygu,
çok güzel bir gelinlik bu ve duvak da bir harika... bir yerde uzun kuyruk zor olur mu taşıması demişsin ama bence bunu hiç dert etme... benim gelinliğim bedeni tamamı korseydi" ben nasıl hareket edicem nasıl nefes alıcam diyordum" amaaa çok da güzel nefes aldım ve çok da eğlendimo günün heyacanı hiçbir zorluğu iplemiyor hayalindeki gelinliği giy ve evlen...
herşey gönlünce olsun
merhaba canım ben gelinliği de duvağı da beğendim gayet güzel....
Fakat duvağın o şekilde yapılmasını beğenmedim..özenilmeden acelece yapılmış gibi....
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Umarım hayalimizdeki üstümüzde olur o gün..
Niipek ben de saçlarım açık olsun isterdim hep, bu güzel kızımız ne yaptırmış saçına tam olarak? Kavrayamadım..
gelinlik çok hoş, sanada çok yakışır bence..duvakta gayet güzel, en azından sıradan değil.. vee eldivenler farklı ve hoş =) bende o tarz eldiven kullanmak istiyorum..umarım buluruz :) mutluluklar
tam duygumutlu olmuş bu gelinlik, umarım daha güzelini yaptıracaksın...
çok tin tin,çok şirin bi gelinlik yaa.Ayakkabı ve duvağı da çok çok güzel olmuş:))
canım ben klasik gelinlik sevdiğim için pek yorum yapamicam ama sana çok yakışır eminim ki
ee başlıyosun heralde gelinlik bakmaya
bende bugün 3-4 tane denedim canım hoşuma gittiler araştırmaya devam
Eldivenleri Face'de "Gelinbuketlerim Yapay Ve Canlı" isimli üyeden bulabilirsiniz. Aslında buket satardı ama gelin aksesuarları da satmaya başladı. birkaç eldiven görmüştüm kendisinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?