Gelinlik Modelleri Gelinlik hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? (resimli)

sevgili duygu,

çok güzel bir gelinlik bu ve duvak da bir harika... bir yerde uzun kuyruk zor olur mu taşıması demişsin ama bence bunu hiç dert etme... benim gelinliğim bedeni tamamı korseydi" ben nasıl hareket edicem nasıl nefes alıcam diyordum" amaaa çok da güzel nefes aldım ve çok da eğlendim o günün heyacanı hiçbir zorluğu iplemiyor hayalindeki gelinliği giy ve evlen...

herşey gönlünce olsun

merhaba canım ben gelinliği de duvağı da beğendim gayet güzel....
Fakat duvağın o şekilde yapılmasını beğenmedim..özenilmeden acelece yapılmış gibi....

Çok teşekkür ederim takirika..
uzun kuyruğa da takılmıyorum bundan böyle :)

her şey gönlümüzce olsun..

merhaba canım ben gelinliği de duvağı da beğendim gayet güzel....
Fakat duvağın o şekilde yapılmasını beğenmedim..özenilmeden acelece yapılmış gibi....

yorumun için teşekkür ederim :)
açık bırakılmış bir saça ne şekilde takılabilir, ben de saçlarımın açık olmasını istiyorum o sebeple soruyorum :)

ben beğendim gelinliği çok güzel...
duvakta güzel bence....
mutluluklar dilerim...

saçlarını sağ tarafa doğru bırakmış bence... fön ve az dalga ile de şekillendirmiş gibi düşünüyorum...

gelinlik çok hoş, sanada çok yakışır bence..duvakta gayet güzel, en azından sıradan değil.. vee eldivenler farklı ve hoş =) bende o tarz eldiven kullanmak istiyorum..umarım buluruz :) mutluluklar

gelinlik çok hoş, sanada çok yakışır bence..duvakta gayet güzel, en azından sıradan değil.. vee eldivenler farklı ve hoş =) bende o tarz eldiven kullanmak istiyorum..umarım buluruz :) mutluluklar

çok teşekkür ederim.. evvet eldivenleri çok güzell, sanırım bilekten bağlamalı kısa ve pencereli eldiven bunlar, denk gelirsen ne olur benimle paylaş :)) sana da mutluluklar

Eldivenleri Face'de "Gelinbuketlerim Yapay Ve Canlı" isimli üyeden bulabilirsiniz. Aslında buket satardı ama gelin aksesuarları da satmaya başladı. birkaç eldiven görmüştüm kendisinde...

canım ben klasik gelinlik sevdiğim için pek yorum yapamicam ama sana çok yakışır eminim ki
ee başlıyosun heralde gelinlik bakmaya
bende bugün 3-4 tane denedim canım hoşuma gittiler araştırmaya devam

canım ben klasik gelinlik sevdiğim için pek yorum yapamicam ama sana çok yakışır eminim ki
ee başlıyosun heralde gelinlik bakmaya
bende bugün 3-4 tane denedim canım hoşuma gittiler araştırmaya devam

Nasıl bir gelinlik modeli arıyorsun ben daha bugün baktım bi kaç tane netten :)
Yardımcı olmak isterim arkadaşım :)

Eldivenleri Face'de "Gelinbuketlerim Yapay Ve Canlı" isimli üyeden bulabilirsiniz. Aslında buket satardı ama gelin aksesuarları da satmaya başladı. birkaç eldiven görmüştüm kendisinde...

Yorumunu okuduktan sonra hemen mail gönderdim kendilerine, umarım dönüş yaparlar..
Eldivenlerin haricinde farklı detaylar var ürünlerinde. Teşekkür ederim Minenes :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…