Gelinlik Modelleri Gelinlik hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? (resimli)

duygummutlu

♥ 25.08.2012 ♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
201
2
66

Merhaba Kızlar

Sizin gelinlik hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Sanırım böyle bir gelin olmak istiyorum :)
Lütfen yardımcı olun..

Sevgiler
Duygu

ben çok beğendim abartıdan uzak sade ve hoş ama duvak için başka secenek bakın isterseniz

ben çok beğendim abartıdan uzak sade ve hoş ama duvak için başka secenek bakın isterseniz

Yorumun için teşekkür ederim :)

Mesela ne gibi bir duvak daha çok yakışır?
İşin kötü yanı duvağı da pek bir hoşuma gitmişti gerçekten kötü mü?

bu duvak bu gelinliğe gitmemiş açıkcası.illa bu duvağı beğendiyseniz duvağa daha uygun gelinlik düşünebilirsiniz

gelin de çok güzel gelinlik de fotoğraflar da duvak da ben hepsini çok beğendim. profil fotoğrafındaki sensen sen de çok güzelsin maşallah eminim böyle güzel bi gelin olursun

duvaklara minik parlak boncuk işliyorlar çok hoş oluyo 2,3 sıra işletebilirsin gelinlik hoş sanada yakışabilir resimdeki sen isen :)

Gelinlik görünmüyor ki... modelini anlamak pek mümkün değil. bence sizi etkileyen fotoğrafların güzelliği, duvak ve saç modelinin hoşluğu olmuş. ben duvağı beğendim, pronoviasın da kullandığı bir duvak şekli bu. ancak biraz fazla kumaş harcatır o yüzden normalden pahalı olacaktır.

gelin de çok güzel gelinlik de fotoğraflar da duvak da ben hepsini çok beğendim. profil fotoğrafındaki sensen sen de çok güzelsin maşallah eminim böyle güzel bi gelin olursun

duvaklara minik parlak boncuk işliyorlar çok hoş oluyo 2,3 sıra işletebilirsin gelinlik hoş sanada yakışabilir resimdeki sen isen :)

Canlarım :)
Resimdeki benim, duvağın altında saçlarım açık olsun dilerdim hep. Bu saçlar da duvağa pek bir yakışmış, tabii gelinliğin içindeki kızımız da çok hoşmuş.
Boncuk işlemeleri de olabilir dediğiniz gibi.

Allah bize sıkıntısız ve içimize sinen bir düğün günü nasip eder inşallah..

Evet canım, gelinlik fotoğrafdan dolayı pek anlaşılmıyor. Ama etekleri çok karışık değil gibi, biraz da kuyruğu uzun. Gerçi ne kadar sağlıklıdır şu uzun kuyruklar düğün günü bilemiyorum.
Pronovias'a hemen bakacağım duvak için.

Teşekkürler..

Ah linda :) ben de çok beğendim..
birçok duvak ve gelinlik modellerine baktım, gidip üstüne denedim. Ama bu gelinlik-duvak-eldiven üçlemesini görüncee :)

haklısın çok fazla gelinlik modeli var anlaşılan sende benim gibi sade,şık aynı zamanda ben burdayım diyen modelleri beğeniyosun,bu gelinliklte onlardan biri :) ben çok çok beğendim eminim senin üzerindede çok güzel duracaktır :)

Evet :) Soft olmalı, zarif ama ben burdayım demeli.
İnşallah canım :)

ahh ahhh işte benım tarzım cok güzel bır gelınlık :):):) eylul 16 da benım dugunum hala arastırmalardayım.

ahh ahhh işte benım tarzım cok güzel bır gelınlık :):):) eylul 16 da benım dugunum hala arastırmalardayım.

bence gelinlik de duvak da güzel

gelinlik çok güzel... saçlar çok doğal... duvak kısa olabilir bence...

Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Umarım hayalimizdeki üstümüzde olur o gün..

Niipek ben de saçlarım açık olsun isterdim hep, bu güzel kızımız ne yaptırmış saçına tam olarak? Kavrayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…