Gelinlik Modelleri gelinlik hakkında yorum

Renk uyumuna takildim ben daha cok sende eklenen tül dantel kisim ile ic kismindaki beyaz kismin renkleri pek uyum saglamamis onun disinda begendim gelinligini :) mutluluklar dilerim

Sizce gelinlik nasıl ve kollarını yarım kol yaptırmak istiyorum yorum alabilir miyim arkadaşlar

Canım öncelikle hayırlı olsunn.. bence üzerinde güzel duruyor ama kısa kol yerine modeldeki gibi truvakar kol daha güzel olur gibi geldi.. bir de omuz kısmını düzeltebilirlerse havuz yaka daha güzel duruyor yine modeldeki gibi; onun dışında içine sindiyse problem yok gayet de güzel olmuş bence mutlulukla giy inşallahh

Arkası da süper ciddenn

Çok teşekkür ederim. Kısa yaptırdim kolunu :) aklımdaki model öyleydi sonra pişman olurum keşke yaptırsaydim dememek için yaptırdım :) tam üzerime göre yapıldı hiç potluk yok :)

3. resim çok hoş yakasını kalp yaka ve biraz daha yüksek yapılırsa daha güzel olur.

Gelinlik cok hos hayirli ugurlu olsun.
Ancak bir fikir olarak kabul edersen arkada ip yerine bastan sona kadar kucuk kucuk inci dugmeler olsa daha hos olabilir bu sonradan yapilabilecek bir sey. Dikilse bile istersen yapabilirler. Bir gorus istersen eger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…