• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik hakkında yorum

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.909
17.543
498
Sizce gelinlik nasıl ve kollarını yarım kol yaptırmak istiyorum yorum alabilir miyim arkadaşlar

Eklentiler

• 20140915_161654-1.jpg
    20140915_161654-1.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 632
  • 20140915_161636-1.jpg
    20140915_161636-1.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 616
Çok Uygun fiyata aldım. Kararsız kaldım yorumlarınız için teşekkür ederim

Benim pek hosuma gitmedi açikçasi. Tabiki önemli olan senin begenmem. Eger kendini bu gelinligin içinde prenses gibi hisediyorsan, ne benim, ne baskasinin fikri önemlidir canim :)

Yarım kollu olacak bakalım nasıl olacak :) insan mutlu olunca bütün gelinliklerin içinde güzel olmasam da kendimı güzel görüyorum :)

güzel olmuş ama yakası tam olmamış gibi geldi benim gözüme. düz gelse ya da göğüse doğru v yaka inse daha iyi olur gibi.

kollu-gelinlik.jpg
dantel-kollu-gelinlik-modelleri2.jpg

Sizce gelinlik nasıl ve kollarını yarım kol yaptırmak istiyorum yorum alabilir miyim arkadaşlar
canım kusura bakma ama benım pek hosuma gıtmedı ama gıyecek olan sensın begenmesı gereken de sensın bunu alıcaksan yarım kol yaptırma sankı boyle daha ıyı

yarım kol yaptırmayın bence uzun kol daha asil duruyor zaten bu mutant kol modasını kim çıkardı bilmem kolları sıvamış gibi amele bişey bence hem oynarken dirsekten kasar. benim fikrim tabi bunlar:)

Artık verdim ölçüsünü yarım kol olacak inşallah güzel olur ya. Olmazsa da önemli değil ya :) bir gün giyecem geçip gidecek sonra kimse hatırlamaz bile :)

Gelinlik çok güzel ama böyle modellerde ya kalın askı tarzı tül güzel duruyo yada böyle uzun yarım bilemedm nasıl olur o_O
Ama ölçüsünü vermişssinz hayrlı olsn

Kollarını yarım yaptırdım. Resimde net belli degil aslında dantel üstünde boncuklar var. Oda üzerime tam oturmamişti gelinlige çok para vermek istemediğim için aldım 750 tl ye

Back