8 aylik bi iliskim var, ve ortada 600 km gibi bi mesafe evliligi annem kabul etmemisdi mesafe yüzünden.. baya bi tartisma oldu, bununla ilgili bi konu acmisdim herneyse.. simdi kabul etti ve sevgilim herseyi acele etmek istiyor.tekrar bozulcagindan korkuyor.. ve dügünde yapmak istemiyor sade bi nikaj ,ailelerle yemek yenilcek baska birseye gerek yokmus millete gösteris yapamazmis millet göbek yapacak diye ben borca giremem dedi.. hadi herneyse ben yine tamam dedim nikah olsun o gün gelinligimi giyerim 100 kisilik biyer tuttulur,yemek yenilir,pasta kesilir,aile arasinda kutlanir sonrw biter diye bi yolla geldim. Oda gelinlik giymemi karisiyor.. herkez giyiyor diye sende mi giymek zorundasin gösteris icin mi..?
Maksat gelinlikse baska zaman giyersin millet laf edicek diye giymiceksin.. kinayq gelmek istemiyor tek nikah gerisi onun icin palavraymis cocukluk mus millet yapiyor diye bizde yapacak degilmis.. ya arkdaslar gösteris derdinde degili.. sadece o gün evlencem en güzel sekilde gecmesini isterim icimde bi gelinlil hevesi var onu da kabul etmiyor.. annem bunlari zaten hic kabul etmez tek kiziyim.. siz bi yol veya bi fikir gösterin
Maksat gelinlikse baska zaman giyersin millet laf edicek diye giymiceksin.. kinayq gelmek istemiyor tek nikah gerisi onun icin palavraymis cocukluk mus millet yapiyor diye bizde yapacak degilmis.. ya arkdaslar gösteris derdinde degili.. sadece o gün evlencem en güzel sekilde gecmesini isterim icimde bi gelinlil hevesi var onu da kabul etmiyor.. annem bunlari zaten hic kabul etmez tek kiziyim.. siz bi yol veya bi fikir gösterin