• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik giymek nasıl bir duygu:(

Sıkmayın kızlar canınızı.. O gelinliği giyip salına salına gezdiğiniz bir gecenin sabahında tüm hayatınızı alt-üst edecek bir güne uyanmaktansa hiç giymeyip hayaliyle yaşamak inanın daha az can acıtır:)

Sıkmayın kızlar canınızı.. O gelinliği giyip salına salına gezdiğiniz bir gecenin sabahında tüm hayatınızı alt-üst edecek bir güne uyanmaktansa hiç giymeyip hayaliyle yaşamak inanın daha az can acıtır:)

ayy canım allah korusun yaa deme öle hevesim gitti valla:)
ama çok da doğrusun noldu başınamı geldi böle bişeyy:14:

Yok hevesin tabi ki gitmesin ama çok da yıpratmayın kendinizi bunun için:)

yorum yok desem:34:

Belli bi dönem moralim bozuluyo benim,hayatın akışına bırakınca kendimi unutuyorum:)
Ama sonra gene etrafımda bu kadar güzel şeyler yaşayan insanları gördükçe,kabarıyo duygularım ve inanılmaz mutsuzluk yaşıyorum..Şuan gene o kötü dönemden geçiyorum sanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versinnn..

Belli bi dönem moralim bozuluyo benim,hayatın akışına bırakınca kendimi unutuyorum:)
Ama sonra gene etrafımda bu kadar güzel şeyler yaşayan insanları gördükçe,kabarıyo duygularım ve inanılmaz mutsuzluk yaşıyorum..Şuan gene o kötü dönemden geçiyorum sanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versinnn..

aynen bende yine hassaslaşmaya başladım canım kurbanda akrabamın düğünü var gitmesemmi acaba die düşünüorum

aynen bende yine hassaslaşmaya başladım canım kurbanda akrabamın düğünü var gitmesemmi acaba die düşünüorum

Yakın bi akrabansa bence bu yüzden gitmemezlik yapma.Ama çok da önemli değil diyosan gitme,seni anlayabiliyorum çünkü.Neler hissedebilceğini tahmin ediyorum:)

Yakın bi akrabansa bence bu yüzden gitmemezlik yapma.Ama çok da önemli değil diyosan gitme,seni anlayabiliyorum çünkü.Neler hissedebilceğini tahmin ediyorum:)

gelin kendi yaşıtım olsaydı kafayı yiyebiliridm o düğünde ama o da 40 yaşına geldi valla onda mutlu olurum
o da asla aklından geçirmiodu artık evliliği yaşı geldi çünkü baksana ama allah aniden nasip etti

Son düzenleme:
inşallah canım darısı başımıza sen kaç yaşındaydın
valla bugünde efkarlıyım açtım yotube den düğün videoları izliyorum
fukara tesellisi işte:1:

canim gelinlik giymek bence muhtesem bir duygudur.. dün söyle bi düsündümde kendimi hayal etim , icim gitti :).. dün bi arkadasin dügününe gittim gelinligi diktirmis..., pek benim zevkime göre degildi ama cok güzeldi beyazlar icinde..., ne güzel simdi balayina gittiler bu sabah..., söyle düsününce icim sIkIliyor keske bizde böyle olsak diye.. ama bizde hayat devam ediyor cart curt is , okul.... , hep ayni... of of nezaman görecez biz o günleri..., kiz bütün gece gülücükler ati okadar mutluyduki bunu herkez fark eti..., bence seyretim:) napiyim.. :)

canim gelinlik giymek bence muhtesem bir duygudur.. dün söyle bi düsündümde kendimi hayal etim , icim gitti :).. dün bi arkadasin dügününe gittim gelinligi diktirmis..., pek benim zevkime göre degildi ama cok güzeldi beyazlar icinde..., ne güzel simdi balayina gittiler bu sabah..., söyle düsününce icim sIkIliyor keske bizde böyle olsak diye.. ama bizde hayat devam ediyor cart curt is , okul.... , hep ayni... of of nezaman görecez biz o günleri..., kiz bütün gece gülücükler ati okadar mutluyduki bunu herkez fark eti..., bence seyretim:) napiyim.. :)

kaç yaşındaydı o arkadaşın canım ay bende 2 ay sonra 21 e giricem :(

ayy,gözlerim doldu kızlar yaa... Allah gönlünüze göre versin inşallah..en güzeli ne biliyor musunuz,o bembeyaz uçuşan etekler boynunda inci kolye,saçlarında bembeyaz çiçekler incilerle ve elinde kocaman bi buketle sevdiğin adamın karşısına çıktığın an...gözlerinde ki o ifade..mutluluğun ve aşkın somutlaştığı o an... Allahım hepinize nasip etsin..

işte en çok merak ettiğim an o an... gözlerinde ne göreceğimi çok merak ediyorum

Bir defa nişanlanıp ayrıldım bende ama gelinliklere hiç böyle bakıp iç çekmedim, ben daha ziyade mutlu çiftlere özeniyorum.. :2:

butterfly ve yellowbomb size cok cok katiliyorum :( dugunlerden hele benim yasimda gelin olan kizlari gormekten gina geldi :S onlar mutlu olsun da Allahim niye bizlere nasip etmiyosun. evlilige en yaklastigim da birakti gitti. kime guveneyim ben artik yaa.

butterfly ve yellowbomb size cok cok katiliyorum :( dugunlerden hele benim yasimda gelin olan kizlari gormekten gina geldi :S onlar mutlu olsun da Allahim niye bizlere nasip etmiyosun. evlilige en yaklastigim da birakti gitti. kime guveneyim ben artik yaa.

Canım öyle düşünme ama.Ne kadar zaman geçti bunun üstünden?

1 ay oldu gibi. yani bana oyle bir guven saglamisti ki. simdi o surec gozumde cok buyuyor :( senin de mi hikayen benimki gibi?

hımm..daha yeniymiş,o yüzden güvensizlik olması doğal.Umarım en kısa zamanda geçer:70:
Benim hikayem öye değil,ben evlilik aşamasına gelmedim hiç:)O gün gelir mi,ne zaman gelir hiiiç bi fikrim yok:59:

Back