• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik giymek nasıl bir duygu:(

Merhabalar,ben de hep merak etmişimdir bu duyguyu..Kendimi merak ettiğim için çok garipsiyorum çünkü ben eskiden beri zerre kadar gelinlik hevesinde olmadım,hatta bu kadar saplantı olmasını hala komik bulurum..
Eşimle severek,kaçarak evlendik.Çok şükür mutluyum da hala fakat neden bilmiyorum içimde bir merak uyanmaya başladı bu konuya karşı..Çok merak ediyorum acaba nasıl bir duygu onun içinde olmak,kendimi öyle görmek isterdim bir defa da olsa,eşimle dış mekan fotoğrafları çektirmek mükemmel olurdu..Yeni yeni aklıma girmeye başladı bunlar neden bilmiyorum,başlığı görünce de yazmak istedim :61:
Arkadaşım bütün sayfaları okumadım ama umarım Allahım gönlüne göre verir ve sen de hayaline kavuşursun..Sanırım ne kadar saçma bulsam da her kadın tatmalıymış bu duyguyu yeni anlıyorum.

Merhabalar,ben de hep merak etmişimdir bu duyguyu..Kendimi merak ettiğim için çok garipsiyorum çünkü ben eskiden beri zerre kadar gelinlik hevesinde olmadım,hatta bu kadar saplantı olmasını hala komik bulurum..
Eşimle severek,kaçarak evlendik.Çok şükür mutluyum da hala fakat neden bilmiyorum içimde bir merak uyanmaya başladı bu konuya karşı..Çok merak ediyorum acaba nasıl bir duygu onun içinde olmak,kendimi öyle görmek isterdim bir defa da olsa,eşimle dış mekan fotoğrafları çektirmek mükemmel olurdu..Yeni yeni aklıma girmeye başladı bunlar neden bilmiyorum,başlığı görünce de yazmak istedim :61:
Arkadaşım bütün sayfaları okumadım ama umarım Allahım gönlüne göre verir ve sen de hayaline kavuşursun..Sanırım ne kadar saçma bulsam da her kadın tatmalıymış bu duyguyu yeni anlıyorum.

Hiç birşey için geç değildir.Bence içinde kalmamalı..Birgün gidip bir gelinlik kiralayıp en asından fotograf cektirmelisin.10 yıl sonra dahada üzülmemek için keşke dememek için.Geç kalmış değilsin:34:

Hiç birşey için geç değildir.Bence içinde kalmamalı..Birgün gidip bir gelinlik kiralayıp en asından fotograf cektirmelisin.10 yıl sonra dahada üzülmemek için keşke dememek için.Geç kalmış değilsin:34:

Haklısın ama ne bileyim bu seferde insanların beni özenti gibi görmesini istemiyorum..Çünkü sinir olurum öyle gelinlik için yanıp tutuşan kızlara.O konuma düşmeyi göze alamayacağım için sanırım yapmam :)

Ah canım yaa..Kiralamak da mümkün değil mi ? Gerçi ne kadar oluyor kiralayınca bilemiyorum..

cnm para falan problem değil ikimiz çalışyoruz ama kayınvalidem beni gelinlik içinde görmek istemiyorsa ozaman giymem.nişanlım da merak etmiyorsa benimle öyle güzel şeyler yaşamak istemiyorsa kabul ederim.zorla yaptıramamki.nişanımızdan beri mutsuzum.beraber çıkamıyoruz gezemiyoruz annesi rahat bırakmıyor bizi.sinemaya gittik kadın 7kere aradı.ramanzanda onlara gittim kayınvalidemle beraber yemek yaptım ama ne yaptıysamda yanlış oldu.düğünsalonlara baktık kadın rahatsız olduuu durmadan aradı bizi.nişanlımla beraber alışveriş yapacaktım annesi telefonda ağladı..evde oturamıyor bi türlü.kendim annem açık ama evde oturyor.ama bende annesi anlıyorum nişanlım 31yaşında galiba 31yıl onun gibi gelin olsun istedi.3çocuk hepsi erkek.2 gelin daha olacak inşallah onun istediği olacaklar.yinede severim kayınvalidemi hele bile nişanlımın abisi babası falan Allah iyilik versin onlara dua ediyorum beni de sevsinler diye ama oldum gibi sevsinler yapmacık sevmem.çok yazdım kusura bakmayın arkadaşlar.sizede Allah iyilik versin.

slmlar
benim de gelinliğim olmayacak.22yaşındayım ve 4ay önce nişanlandım.annesi hiç düğünden bahsetmedi.artık da benim ailemle sorunlarım var.nişanlımla düğünsalonlara gittik baktık beni gelinlikciye götürdü..sağolsun.sanırımki her kız prenses gibi gelin olmak ister ama gelinlik nişanlımdan önemli değil.ben üzülmemeye çalışyorum ama çok zor nişanlıma hiç birşey demiyorum.yazdığnız yorumları okudum da artık yalnız olmadımı biliyorum.
nişanlımın ailesi kapalı.annesi onun istediği olmadım için beni kabul edemiyor sanırım.üzülyorum çünkü benim için aile çok önemli.bende kısa kollu giymem ama başım açık işte..neyse.cemreeylul seni çok iyi anlıyorum benimde sadece nikahım olacak düğün falan yapmayacaz.ailesiden kimse gelmeyecek benim ailemden de kimse gelmez.inşallah çok mutlu olacaksın Allah mesut etsin.

canım yaa ailesi istemiyor dye neden düğün yapmıyorlarki hani nişanlın maddi durmu iyise o yapsın el ele verinn..yani kaynana istemeyince illa düğün olmuyomu

canm gelinlik giymek saçma olabilirmi nasl heves etmedin yahu..bence resim bari çekinin

Haklısın ama ne bileyim bu seferde insanların beni özenti gibi görmesini istemiyorum..Çünkü sinir olurum öyle gelinlik için yanıp tutuşan kızlara.O konuma düşmeyi göze alamayacağım için sanırım yapmam :)

ben gelinlik için yanıp tutuşuyorum neyine sinir oluyosunki arkadaşım..her genç kız bu isteği yaşar bence

cnm para falan problem değil ikimiz çalışyoruz ama kayınvalidem beni gelinlik içinde görmek istemiyorsa ozaman giymem.nişanlım da merak etmiyorsa benimle öyle güzel şeyler yaşamak istemiyorsa kabul ederim.zorla yaptıramamki.nişanımızdan beri mutsuzum.beraber çıkamıyoruz gezemiyoruz annesi rahat bırakmıyor bizi.sinemaya gittik kadın 7kere aradı.ramanzanda onlara gittim kayınvalidemle beraber yemek yaptım ama ne yaptıysamda yanlış oldu.düğünsalonlara baktık kadın rahatsız olduuu durmadan aradı bizi.nişanlımla beraber alışveriş yapacaktım annesi telefonda ağladı..evde oturamıyor bi türlü.kendim annem açık ama evde oturyor.ama bende annesi anlıyorum nişanlım 31yaşında galiba 31yıl onun gibi gelin olsun istedi.3çocuk hepsi erkek.2 gelin daha olacak inşallah onun istediği olacaklar.yinede severim kayınvalidemi hele bile nişanlımın abisi babası falan Allah iyilik versin onlara dua ediyorum beni de sevsinler diye ama oldum gibi sevsinler yapmacık sevmem.çok yazdım kusura bakmayın arkadaşlar.sizede Allah iyilik versin.

tatlım, hayatını kayınvaldenin isteklerine göre yaşamayacaksın değil mi ? açık açık söyle nişanlına gelinlik giymek istiyorum diye..en doğal hakkın...

canım yaa ailesi istemiyor dye neden düğün yapmıyorlarki hani nişanlın maddi durmu iyise o yapsın el ele verinn..yani kaynana istemeyince illa düğün olmuyomu

cnm zaten nişanlım yapacaktı kayınvalidem den hiç birşey istemedimki ama düğünde benden başka kimse gülmüyorsa mutlu olmuyorsa ozaman bende mutlu olamam.bide onlar kalkmazlar oynamazlar sadece İmam Nikahı istiyorlar sanırım.kimse konuşmuyor sormuyor..bikere konuyı açtım dedimki kadına Anne senle giderim gelinlik almaya.yani ona anne dedim.birşey demedi sonra tekrar söyledim hani herhalde duymamış diye düşündüm ama yine cvp vermedi.nişanlımın teyzesi de düğün konusu açtı ama napalım kadın cevap vermiyor.yoksa tabiki bende gelinlik isterdim.köylüyüm belki Türkçemden belli oluyor affedersiniz.bizde düğün çok sürer vede çoook güzel yapıyoruz ama napalım zorla güzellik olmaz.interneten gelinlik,gelin saçı,makyajı hepsi seçmiştim ama kısmet değilmiş.inşallah sen beğendiğin gelinliği giyecen.Allah'a emanet ol.

tatlım, hayatını kayınvaldenin isteklerine göre yaşamayacaksın değil mi ? açık açık söyle nişanlına gelinlik giymek istiyorum diye..en doğal hakkın...

sağol cnm söyledim zaten ama o beni öyle görmek istemiyorsa niye giyimki.bu konuyu açtık mı bana ne diyor biliyonmu? dayıoğlu da sadece nikah kıydı düğün yapmadı bizden kimse kalkmaz oynamaz halakızı da düğün yapmadı..bu cevaplardan sonra diyorki ama yinede sen bilirsin.ya bu cvplardan sonra tadı kaçmazmı cnm???
artık susuyorum düğün gerek yok diyorum kıyamamki.

sağol cnm söyledim zaten ama o beni öyle görmek istemiyorsa niye giyimki.bu konuyu açtık mı bana ne diyor biliyonmu? dayıoğlu da sadece nikah kıydı düğün yapmadı bizden kimse kalkmaz oynamaz halakızı da düğün yapmadı..bu cevaplardan sonra diyorki ama yinede sen bilirsin.ya bu cvplardan sonra tadı kaçmazmı cnm???
artık susuyorum düğün gerek yok diyorum kıyamamki.

iyide sadece düğünlerde mi gelinlik giyilir ? sadece nikah yapanlar gelinlik giymiyor mu ? sonuçta ben de oynamayı sevmediğim için düğün yapmadık ama gelinlik giydim..
tadı kaçmaya gelince,gelinlik hevesinden ziyade gelinlik giymeni sana çok gören o adamla evlilik fikrinin tadı kaçardı başıma gelse...dayısı ,bilmem kimi gelinlik giymedi diye sen de mi cezalandırılıcaksın yani..? inşallah mutlu olursun ama açık söylemek gerekirse taviz vere vere çok üzülürsün..

Son düzenleme:
cnm zaten nişanlım yapacaktı kayınvalidem den hiç birşey istemedimki ama düğünde benden başka kimse gülmüyorsa mutlu olmuyorsa ozaman bende mutlu olamam.bide onlar kalkmazlar oynamazlar sadece İmam Nikahı istiyorlar sanırım.kimse konuşmuyor sormuyor..bikere konuyı açtım dedimki kadına Anne senle giderim gelinlik almaya.yani ona anne dedim.birşey demedi sonra tekrar söyledim hani herhalde duymamış diye düşündüm ama yine cvp vermedi.nişanlımın teyzesi de düğün konusu açtı ama napalım kadın cevap vermiyor.yoksa tabiki bende gelinlik isterdim.köylüyüm belki Türkçemden belli oluyor affedersiniz.bizde düğün çok sürer vede çoook güzel yapıyoruz ama napalım zorla güzellik olmaz.interneten gelinlik,gelin saçı,makyajı hepsi seçmiştim ama kısmet değilmiş.inşallah sen beğendiğin gelinliği giyecen.Allah'a emanet ol.

valla üzüldüm yaa ama bi şekilde halledilmeli bence canım çok var çünkü gelinini istemeyen kaynana ama yinede düğün oluyor

beyazlale ve lillium
sizi öyle iyi anlıyrm ki...
bana da diyolar ki kiralama imkanında mı yok? ben heves edip hazırlandıktan sonra kimse gelmezse asıl o zaman yıkılırdım
şuan bnm için gelinlik giymek, herhangi bekar, nişanlı falan olmayan birinin alıp kendi kendine gelinlik giymesi kadar mantıklı ancak
zamanı gecti
artık 10 tane de olsa olmaz, onun yerini tutmaz
çok üzülmüyorum ama kimse anlamıyo beni.
sanki cocuga sussun diye şeker alınıyomuş gbi, aynı mantık.

arkadaşlar ,gelinliği elalem için mi giyiyoruz ? kendimiz istediğimiz için...isterse sadece nikah şahitleri ve nikah memuru olsun sizlerden başka..yine de hakkınız gelinlik giymek..

biz hakkımız deil demiyoruz ki
ama gerek yok, benim eşim çok ısrar etti ama, kendi kendme süslenip gelinlik giyiceksem bunun için evlenmeyi de beklemem gerekmezdi herhangi bi zaman olabilirdi bu, bi anlamı yok yani. ben zaten gelinlikçide çalışıyorum benim için gelinlik ayarlamaktan kolay bişey de yok. ama anlamı yokki öyle olunca.
ben öyle birini görsem baya dalga gecerdim acıkcası bunu da söyliym yani :))

Bence de işte komik oluyor bu saatten sonra..Anlamsızlaşıyor..Ama keşke yapabilsek ön yargılarımızı kırıp sırf kendimiz için giyebilsek ama ne bileyim olmuyor işte..
cemreeylul senin yerinde olsaydım inan giyerdim bir kare fotoğraf için bile olsa giyerdim madem gelinlik elimin altında inan bak samimi söylüyorum..

canım benimki ön yargıda değil, sırf giymek için giymek çok saçma
yani o bi kare fotograf bnm için bişey ifade etmiyo gecti artık

ben gülmezdim..benim kendi adıma öyle bir uktem olmadı,nikah günü giydim .. evlenirken illa cümbür cemaat davetlisi olmasa da gelinlik giymek her gençkızın hakkı diye düşünüyorum..gelinlik giymiş olmak için giymek değil,giyilmek istendiği için giyilmeli..ayrıca evlenirken şu ya da bu nedenle gelinlik giyme fırsatı olmayanlar da fırsatı geldiğinde fotoğraf çektirmek için de olsa giymeli o gelinliği...

Son düzenleme:
ay kızlar mahmut tuncerin programındaki gelinlerin giydiği gelinlikler çok hoşuma gidiyor yaa dün akşamki çok güzeldi çoğunuz beğenmezsiniz ama ben öle klasik modelleri daha çok seviyrum yeni modelleri sevmiorum dün gecekinde canım kaldı valla

Back