• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik giymek nasıl bir duygu:(

2 yıllık canım.Sana göre erken bir yaş değil.20 yaşındayken ,çünkü ben üniversitede 4.sınıftaydım.bilmiyorumkismile
Albümüm yok ,üzgünüm.
Neden merak ettin bakayım beni ? kaydirigubbakcemile3

evet canım bana göre hiç erken değil ev kızı olunca
nasıl yani 20 yaşında mı üniv.4 teydin 16ındamı kazandın bacımm
kız niye merak etcem topuklu ayakkabı konumda topa tuttuuydun benimafoldumben ogün bugün aklımda kaldınkaydirigubbakcemile3

Herkes seçiminde özgürdür tabiki.Şartlar da farklı olunca.Umarın en kısa zamanda,güzel bir evlilik yaparsın.bayanssulusmileEvet ,okuma-yazmayı bildiğim için erken başladım ilkokula,öyle olunca da üni.den erken mezun oldum.aklinialirimsmile
Aa,topa mı tuttum ?! Yanlış anlamışsındır.Yok öyle bir şey.bayanssulusmile
Beni topa tuttun,boyunun:1:ölçüsünü mü göreyim,dedin yoksa? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Herkes seçiminde özgürdür tabiki.Şartlar da farklı olunca.Umarın en kısa zamanda,güzel bir evlilik yaparsın.bayanssulusmileEvet ,okuma-yazmayı bildiğim için erken başladım ilkokula,öyle olunca da üni.den erken mezun oldum.aklinialirimsmile
Aa,topa mı tuttum ?! Yanlış anlamışsındır.Yok öyle bir şey.bayanssulusmile
Beni topa tuttun,boyunun:1:ölçüsünü mü göreyim,dedin yoksa? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kız ben topa tutmadım ama siz beni erkek üye sanmıştınız dalga falan geçiom sanmıştınız:1:sempatiksalakcinni
buarada helal olsun sana yaaaa ne akıl var maşallah:nazar:

yok kız ben topa tutmadım ama siz beni erkek üye sanmıştınız dalga falan geçiom sanmıştınız:1:sempatiksalakcinni
buarada helal olsun sana yaaaa ne akıl var maşallah:nazar:

Evet ima edenler olmuştu ,ama ben yoktum aralarında.Ben,senin boyunu çok uzun sanmana neden olanlara inamamıştım.Senin de onu kabullenmene.:1: Teşekkür ederim,yorumuna.kaydirigubbakcemile3

Evet ima edenler olmuştu ,ama ben yoktum aralarında.Ben,senin boyunu çok uzun sanmana neden olanlara inamamıştım.Senin de onu kabullenmene.:1: Teşekkür ederim,yorumuna.kaydirigubbakcemile3

evet doğru sen okadarda ağır konuşmuodun hatırladıım kadarıyla..ama inandırmadım kimseye neyse yine açılmasın konu ama hala giyebilmiş değilim ay neyse sustum tamam:ecrin_bebek:
bişey değil cnm

yaşım 20 liriğim ya ruh olarak 25 gerçi...
inşallah canım
sen giydimiydin
bi evli yaziyor bu bekar anyamadım akıbetini bacım
eğer giydiysen sende anlatırmısın nasıl bir duygu

yellowbomb canım sen çok takılıyorsun bu evlilik,gelinlik vs mevzularına...daha 20 yaşındasın sen yahu....bırak boşver gençliğini yaşa...bu yaşta evlilik aklımın ucundan geçmiyordu benim...

bu arada ruh olarak 25 demenede çok güldüm:1: sanki 75 der gibi söylemişsin...20-25 yaşlar nedirki....

zamana bırak herşeyi,yaşın çoook genç...bir sevgilin var biliyorum ama çok yoruyorsun kafanı onunla,bu işlerle....yok askerliği yok iş bulması falan derken kafayı yiycen kız....rahat ol rahat,herşey zamanı gelince oluyor unutma...hayırlısını dile....yerimseniben

yellowbomb canım sen çok takılıyorsun bu evlilik,gelinlik vs mevzularına...daha 20 yaşındasın sen yahu....bırak boşver gençliğini yaşa...bu yaşta evlilik aklımın ucundan geçmiyordu benim...

bu arada ruh olarak 25 demenede çok güldüm:1: sanki 75 der gibi söylemişsin...20-25 yaşlar nedirki....

zamana bırak herşeyi,yaşın çoook genç...bir sevgilin var biliyorum ama çok yoruyorsun kafanı onunla,bu işlerle....yok askerliği yok iş bulması falan derken kafayı yiycen kız....rahat ol rahat,herşey zamanı gelince oluyor unutma...hayırlısını dile....yerimseniben

saol canım...
merak etme istesemde 2-3 yıl daha giyemeyeceğim
bugünlerde yine buna üzülüyorum
ben yazın olur diye hayal ederken taa 2012 lere de olabilme ihtimali varmış...
anlicann yellowbomdan bukadar artık "hayalimdeki nişanlık" "hayalimdeki gelinlik" "gelinlik giymek nasıl duygu" tarzında konular açmamam yorumlar yapmama gerek kalmadı canım:gitme::gitme:

Ailesi yüzünden, klişe bi laf ama öyle. Zaten sorunlu bi ilişkiydi, bi kez daha bitirmiştik. Sorumsuz bi aile, ne çocuklarını düşünmek vardı, ne başkasını. Nişanlımdan sigortalı bi işe girmesini istediğim için aile işlerine karışır oldum. Ondan sonra da beni pek istememişler. Ama ben bunları yıllar sonra öğrendim zaten, o zamanda bitirdim. İki yüzlü olmasın dedim kimse, madem istemiyolar yüzüme de gülmesinler. 6. yılımızı bitirdik, nikaha 23 gün kala ayrılma kararı aldık. Eski nişanlım da kılını kıpırdatmadı, olmuyo dedi, yapamıyoruz. Bana bunca sözü neden verdin o zaman dedim, neden evliliğe bu kadar yaklaştık, yapabilirim sanmıştım dedi. Öylece bitirdik. :)

ben de bu sona doğru gidiyorum galiba
:(

hiç giymedim ama hissettiğime göre öylesine kutsal bir giysiymiş gibi geliyor ki bana, o büyüyü ben giymesem de hissedebiliyorum ne zaman bir gelin görsem tanıdık ya da tanımadık hep gözlerim dolar.tüylerim diken diken olur, tarifsiz hisler yaşarım. sevdiğim adam için o kutsal elbiseyi giydiğimi,onunla beraber nikah masasına çıkmak için yürürken aslında yeni bir yolun başlangıcında beraber yürüdüğümüzü,kendi masalımızın prensesi olduğumuzu vs. işte gene karıştım :gitme:

Gelinlik giyseyden gene giyesin olur. 9 yıllık evliyim gene güzel bir gelinlik görsem giyesim var.
Hani küçükken sehpa örtülerinden duvak, perdelerden gelinli yapmaya kalkardık ya hala bende öyle bir durum var.
İnsan kendini ayrı bir dünyada hissediyor. Prensesmişte herkez ona hizmet ediyormuş gibi...
32 yaşındayım inan bana elimde olsa zırt pırt giyerim. Şöyle aynanın karşısına geçer doya doya kendime bakarım-tatlicadiarzu-

Gelinlik giyseyden gene giyesin olur. 9 yıllık evliyim gene güzel bir gelinlik görsem giyesim var.
Hani küçükken sehpa örtülerinden duvak, perdelerden gelinli yapmaya kalkardık ya hala bende öyle bir durum var.
İnsan kendini ayrı bir dünyada hissediyor. Prensesmişte herkez ona hizmet ediyormuş gibi...
32 yaşındayım inan bana elimde olsa zırt pırt giyerim. Şöyle aynanın karşısına geçer doya doya kendime bakarım-tatlicadiarzu-

ayy çok güzel ifade etmişsin canım
gelinlik giyidğinde düğünün olduğu zaman prensesmişizde herkez onun için burada ona hizmet ediyor duygusu oluyor dimi gerçekten....illede en ön planda oluyorsun dimi okadar süslü püslü milletin içinde

of of bugun de hamama gittim, hamile ama cok genc gorunen bi kadin vardi (22 yasinda falan gosteriodu) onun yerinde olmak icin nelerimi vermezdim yaa kuruyup gidicem off:(

Son düzenleme:
Back