- Konu Sahibi yellowbomb
-
of of bugun de hamama gittim, hamile ama cok genc gorunen bi kadin vardi (22 yasinda falan gosteriodu) onun yerinde olmak icin nelerimi vermezdim yaa kuruyup gidicem off
Umutsuzluk değil de, yaşanmışlık diyelim. :)
26 yaşındayım. 6 yılımı verdiğim adamla evlilik hazırlığı yapıp, nikah günümüzü alıp, evimizi tutup, gelinliğimi diktirip, sonra da nikaha 1 ay kala evliliği iptal etmenin verdiği duygular sanırım. Tekrar bi ilişkiye başlamak, tekrar birine güvenebilmek, hele ki evliliğe bu kadar kendini hazırlmışken bir anda bitirmek, umutsuzluğa neden oluyor. :)
Geçti canım. :)))[/QUOTçok üzüldüm.inşallah birgün en güzelini giyer çok mutlu olursun
ay hamile görünce benimde içim gidio
Kızlar duyanda sizi 35-40 yaşında sanır vallakaydirigubbakcemile3 daha 20 yaşındaymışsınız kısmeti gelince olur her şey yormayın kafanızı bu kadar.a.s.
ayy,gözlerim doldu kızlar yaa... Allah gönlünüze göre versin inşallah..en güzeli ne biliyor musunuz,o bembeyaz uçuşan etekler boynunda inci kolye,saçlarında bembeyaz çiçekler incilerle ve elinde kocaman bi buketle sevdiğin adamın karşısına çıktığın an...gözlerinde ki o ifade..mutluluğun ve aşkın somutlaştığı o an... Allahım hepinize nasip etsin..
Amin cnm.Ben de sana mutluluklar dilerimm
opuyorumnanaktan
sağol canım arkadaşım..ben Allahın isteyene istediğini verdiğine hep inandım.. çok şükür bana verdi darısı başınıza..evleneli daha 3 ay oldu ama rüyamız bitmedi çok şükür..
canım kaç yaşında evlendin duygularını çok güzel yazmışsın
o gelinlikle elinde çiçekle damatın karşısına ilk çıktığında damatın yüz ifadesini hep merak etmişimdir nasıl bir duygu
bazi arkadaslar demis ya daha gencsiniz diye. oyle olmuyor iste. sartlarin olmasi daha dogrusu kafama gore birini bulmam su an icin imkansiz. bugun bile cikmaya baslasak en az 2-3 sene evlenemicem. yani bugun genciz tamam da evlenene kadar ohooallahim yeter ya dugun lafi duymak istemiyorum, ben istemedikce de etraftakiler lafi donup dolastirip evlilige getirio, su da evlenmis bu da evleniyo gibialsanaalsanasmile
canım 27 yaşında evlendim..ikili ilişkilerde ise asosyal denilebilecek ve ütopik hayalleri falan olan bi tiptim.çok kısa bi zamanda tanıştık nerdeyse hemen evlenmeye karar verdik. gün doğmadan neler doğar der annem..en kısa zamanda sizin iç,in de hayırlısı olur inşallah...sevgilimin gözleri dolmuştu, canım benim ... sanki biri elinden alacakmış gibi elimi bırakmamıştıopuyorumnanaktan
canım 27 yaşında evlendim..ikili ilişkilerde ise asosyal denilebilecek ve ütopik hayalleri falan olan bi tiptim.çok kısa bi zamanda tanıştık nerdeyse hemen evlenmeye karar verdik. gün doğmadan neler doğar der annem..en kısa zamanda sizin iç,in de hayırlısı olur inşallah...sevgilimin gözleri dolmuştu, canım benim ... sanki biri elinden alacakmış gibi elimi bırakmamıştıopuyorumnanaktan
harika bir duygu canım. ben ünv.te biter bitmez evlendim 4 senedir beraberdik daha fazla beklemek istemedik. 22 yaşında evlendim şuan 3 yıllık evliyim ve dünya tatlısıda bir kızım oldu. düğünüm hayatımda unutmayacağım tek gün sanırım o gelinlik bakma telaşı ayakkabı seçme saçımın modelini seçme falan harikaydı bir sürü gelinlik denedim ama düğün günümde gelinliği üzerime giydiğim an ölcem sandım mutluluktan muhteşemdi :) darısı bütün bekarların başına
allah tum evlileri mutlu etsin bize de en kisa zamanda nasip etsin aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?