gelinlik giymek nasıl bir duygu:(

Benim için de hayal..O kadar uzak geliyo ki bunlar bana..Sanki hiç bi zaman gerçekleşmicek bişi.Belki de gerçekleşmicek..Her şeyin hayırlısını dilemek lazım ama insanın elinde değil.Ben de istiyorum bu tarz mutluluklar yaşamak,keşke olabilse.O kadar çok engel var ki önümde.Ben mi büyütüyorum,yoksa gerçekten böyle mi,bazen farkedemiyorum.Etrafımdaki,en yakınımdaki arkadaşlarımı gördükçe,onlar için mutlu olcağıma,kendim için üzülüyorum.Keşke ben de onlar gibi mutlu olabilsem...

Kızlar duyanda sizi 35-40 yaşında sanır vallakaydirigubbakcemile3 daha 20 yaşındaymışsınız kısmeti gelince olur her şey yormayın kafanızı bu kadar.a.s.

ayy,gözlerim doldu kızlar yaa... Allah gönlünüze göre versin inşallah..en güzeli ne biliyor musunuz,o bembeyaz uçuşan etekler boynunda inci kolye,saçlarında bembeyaz çiçekler incilerle ve elinde kocaman bi buketle sevdiğin adamın karşısına çıktığın an...gözlerinde ki o ifade..mutluluğun ve aşkın somutlaştığı o an... Allahım hepinize nasip etsin..

Amin cnm.Ben de sana mutluluklar dilerimm

canım kaç yaşında evlendin duygularını çok güzel yazmışsın
o gelinlikle elinde çiçekle damatın karşısına ilk çıktığında damatın yüz ifadesini hep merak etmişimdir nasıl bir duygu

bazi arkadaslar demis ya daha gencsiniz diye. oyle olmuyor iste. sartlarin olmasi daha dogrusu kafama gore birini bulmam su an icin imkansiz. bugun bile cikmaya baslasak en az 2-3 sene evlenemicem. yani bugun genciz tamam da evlenene kadar ohoo allahim yeter ya dugun lafi duymak istemiyorum, ben istemedikce de etraftakiler lafi donup dolastirip evlilige getirio, su da evlenmis bu da evleniyo gibialsanaalsanasmile

canım 27 yaşında evlendim..ikili ilişkilerde ise asosyal denilebilecek ve ütopik hayalleri falan olan bi tiptim.çok kısa bi zamanda tanıştık nerdeyse hemen evlenmeye karar verdik. gün doğmadan neler doğar der annem..en kısa zamanda sizin iç,in de hayırlısı olur inşallah...sevgilimin gözleri dolmuştu, canım benim ... sanki biri elinden alacakmış gibi elimi bırakmamıştıopuyorumnanaktan

aynen yaa...
bende düğün lafı duymak istemiyorum canım bıktımmmm

ay canım tüylerim diken diken oldu inan...demek elini sımsıkı tuttu ay ne güzel ya

Hepimiz için hayırlısı.Allah bozmasın mutluluğunuzu canım

harika bir duygu canım. ben ünv.te biter bitmez evlendim 4 senedir beraberdik daha fazla beklemek istemedik. 22 yaşında evlendim şuan 3 yıllık evliyim ve dünya tatlısıda bir kızım oldu. düğünüm hayatımda unutmayacağım tek gün sanırım o gelinlik bakma telaşı ayakkabı seçme saçımın modelini seçme falan harikaydı bir sürü gelinlik denedim ama düğün günümde gelinliği üzerime giydiğim an ölcem sandım mutluluktan muhteşemdi :) darısı bütün bekarların başına

ay ne güzel yazmışsın yaa düğün günü onu giymek ne güzeldir yaa ama düğün bitiminde çıkarmak bile istemez insan
allah tum evlileri mutlu etsin bize de en kisa zamanda nasip etsin aminnnnnn

en kısa zamanda canım yaa amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…