Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

seda_srı çok beğendim çok güzel bir gelin olmuşsun.

bu arada angel-baby gelinliğin çok güzel evet ama asıl sen çok güzel taşımışsın allah mutluluğunuzu daim etsin ikinizin de :)) ikinizi de çok beğendim.

bu da benim gelinliğim daha önce de eklemiştim ama çok belli olmuyordu

............................................................

Son düzenleme:
seda_sarı maşallah güzel bir gelin olmuşsun canım..
melegin geliyor galiba hayırlı olsun..çok sevindim..
darısı başıma..

angel_baby vallahi daha öncede yazmışsım çok güzel gelin olmuşsun gelinliğin süper diye..
şimdi tekrar baktım..baktıkç abakasım geliyor..gerçekten herşeyiyle çok yakışmış sana canım..
nazar demesin canım

benim düğünüm 27sinde o tarihten sonra giymek isteyen olursa ücretsiz giymesi için vericem sadece temiz almak isterim öptüm herkesi

dügünüm kısmetse 2 agustos gelinligimi teslim aldım sizlerle paylaşıyorum daha sonra stüdyo fotograflarımı paylaşırım

[
benim düğünüm 27sinde o tarihten sonra giymek isteyen olursa ücretsiz giymesi için vericem sadece temiz almak isterim öptüm herkesi[/QUOTE]

cnmmm çok ince düşüncelisinnn..inş ihtiyacı olupta alamayanlarrra veririsin..ayrıca çok güzel bi gelin olmuşsunn..mutluluklarrra.s.

Cnm bende tekrar tekraropuyorumnanaktan te$ekkür ederim..Çok naziksin yerimseniben

ay kızlar gelinliklerle ne güzel görünüyosunuzz ayyyy varyaa evlenmeye cesaret edemiyorum yaa yaşım çok küçük 21 :::::ama 23 24 gibi düşünüyorum bende ayy kuğu gibi bembeyaz bi gelin olmak istiyorum sizlerde mesut bahtiyar olun allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin :Saruboceq:

Buda benim gelinligim cok belli degil ama benim butun fotolarim tr de kendi bilgisayarimda de cok az resim var
10/09/06

Son düzenleme:
herkes cok güzzzel olmuş bir ben gelinlik bulamadım kafama göre offffff offffffffffff
bu gidişle istanbula izmire kadar gidecem gelinlik aramaya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…