Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

hira canım sen ve gelinliğin harika:))

resimleri tekrar eklediğin için çok teşekkür ederim:)

teşekkürler doublebump ve sinaycım daha iyileri sizlerin olsun aslında daha ekleyecektim yanlışlıkla elim göndere bastı senağlama neyse yeni evlenecek arkadaşlarıma yardımım dokunur umarım. :içelim:

tatlım sende çok güzel olmuşsun Yüce Rabbim sizi bir yastıkda kocatsın herşey gönlünce olsun.a.s.

hepinizde çooook ama çoook güzelsiniz. bütün sayfalara tek tek baktım. hepinize mutluluklar dielrim.

biricik57, resimlerinizi silmişsiniz sanırım bitek sizin gelinliklerinizi göremedim

basbelası sırt dekolten cok yakımıss cnm ten rengınle gelınlık süper uyumlu olmuss

teşekkürler doublebump ve sinaycım daha iyileri sizlerin olsun aslında daha ekleyecektim yanlışlıkla elim göndere bastı senağlama neyse yeni evlenecek arkadaşlarıma yardımım dokunur umarım. :içelim:

çooooooooookkk beğendimmmm çok güzel bi gelinlik ve çooook güzel bi gelin maşallah nazar değmesin, başka resimlerde gönder canım kızkardeşim nişanlı(nişanlığı çoook güzeldi gelinlik gibiydi şimdi daha güzel bi gelinlik bulması lazım) ona göstericem nerde dikildi gelinliğin

kizlar 40 sayfa baktim teker teker Allah mutlulugunuzu arttirsin kimsenin yuvasi bozulmasin insallah

bu resimlerde benden .. Ilk resim kendi evimde dugunden önceki gun gelinligimi denemistim

Kuaförden ciktiktan sonra son hazirliklar ve damadi bekliyordum

benim gelinliğimde bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…