Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

alocuumm gelinliklerin çok güzel vücudun da öyle eminim sende çok güzelsin tatlışım neden 3 farklı gelinlik giydin merak ettim ilk defa duydum bölee bişey...

gülsucuğum, elimde böyle bir imkan vardı.. bunlar bana zaten sunuluyordu ben de kararsız kalmıştım hangisini seçeceğimi bilmiyordum..:delphin:
3 farklı ortam vardı. hatta kına gecesi ve nikahla düğün farklı şehirlerde olmuştu. ben de gönlümce giymeye çekinmedim.
duyan herkes tuhaf diyor önce, sonrasında özenen de yadırgayan da çok...
ama olsun olsun pişman değilimmmm zaten ben bunları anı olsun diye yaşadıımmm :teytey::teytey::teytey::)

kardelen18 teşekkür ederim canım
bunlar tabi ki fasa fiso
önemli olan evliliğindeki mutlulun
Allah'a çok şükür mutluyum, Allah herkesin mutluluğunu da daim etsin.......

tamam tatlışım çok iyi yapmışın farklı şehirlerde de olunca iyi olmuş kınada başka kıyafet değiştirdin mi

yook gülsucum
artık o kadar da yapamadım.. :)
ben zaten bindallı tarzındaki kıyafetleri çok sevmezdim..
kardeşim de benden 1 yıl önce evlenmişti..
o da kına gecesinde gelinlik giymişti ama kınanın yakıldığı sırada
kırmızı saten pijamalarını giymişti :=))) sadece bayanlar arasındaydı tabi...
ama bende az da olsa erkek vardı ben yalnız gelinlik giydim başıma kırmızı örtü atılmıştı ama....

senin kadar gelinliğe doyan kimse olmamıştır artık . .gamyoncuiremsu ne güsel ya üç gün boyunca gelinlik gydn kaydirigubbakcemile4. benim üstümde alt tarafı 5-6 saat kalıcak CADIARZU. keşke bende senin gibi 3 tane deiştirsem :))) ayrıca çok güsel taşımışsın gelinliği canım .sositosositosonuncu gelinliğin çok hoş ama . . . Bir ömür boyu sağlık ve sıhatle bi yastıkta kocayın inşallahsengözlerimebaksanab

senin kadar gelinliğe doyan kimse olmamıştır artık . .gamyoncuiremsu ne güsel ya üç gün boyunca gelinlik gydn kaydirigubbakcemile4. benim üstümde alt tarafı 5-6 saat kalıcak CADIARZU. keşke bende senin gibi 3 tane deiştirsem :))) ayrıca çok güsel taşımışsın gelinliği canım .sositosositosonuncu gelinliğin çok hoş ama . . . Bir ömür boyu sağlık ve sıhatle bi yastıkta kocayın inşallahsengözlerimebaksanab

çook teşekkür ederim canım iyi dileklerin için... gelinlik giyip de çirkin olan yok zaten bence... eminim sen de harika bir gelin olursun.. :dance:

Kızlar bunlar da benden :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
7 ay önce evlendim ben de:lepi:
Bakalım, beğenecek misiniz?:bbo:

Eklentiler

• $PICT0006.jpg
    $PICT0006.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $PICT0038.jpg
    $PICT0038.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $PICT0045.jpg
    $PICT0045.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $PICT0049.jpg
    $PICT0049.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $PICT0042.jpg
    $PICT0042.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 46
yeşil elma fotoğraflarınız çok güzel..
Allah mesut etsin :)
eşinle de benziyorsunuz.. yanaklar aynı sanki :) mutluluğunuz daim olsun inşallahh... :)

resimler silindi tesekkurler
LUTFEN ALINTI YAPMAYIN BIRSURE SONRA SILICEM KOCAM KIZIYOR BANA RESIM EKLEDIGIM ICIN:(

Son düzenleyen: Moderatör:
gelinliğin farklı ve hoş..Allah mesut etsin canım.bende 2 sene önce evlendim ve 10 kilo aldım senağlamasenağlama

yeşil elma fotoğraflarınız çok güzel..
Allah mesut etsin :)
eşinle de benziyorsunuz.. yanaklar aynı sanki :) mutluluğunuz daim olsun inşallahh... :)

Teşekkürler canım benim... Herkes bizi çok benzetiyor, eşimi ağabeyim sanıyorlar kaydirigubbakcemile3 Hatta düğün fotoğraflarımızı çeken fotoğrafçı bile akraba mısınız diye sormuştu sengözlerimebaksanab

Birbirini çok seven insanlar birbirine benzermiş a.s

Yeşil elmacım gerçekten ne çok benziyorsunuz birbirinize,gülümseyerek baktım resimlerinize.
Mutluluğunuzdaim olsun cnm.
Yeni evliler topiğine davet ediyorum seni

arkadaşlar topici görünce hemen atladım.. düğün zamanımı hatırladım öööyle bi mest oldum :)
ben 3 tane gelinlik giymiştim :=))))) çok mutlu çok tatlı 3 gün geçirmiştik diyebilirim.

sırayla ekliyorum...

kına gecesinde
2 gün sonraki öğlen nikahta..
ve daha sonraki gezdiğimiz ve eğlendiğimiz gecede...

hee bu arada fotolar çook büyük çıktılar buna nasıl engel olurum bilmiyorum..
bilen varsa yardım edebilir mi?

Ne kadar güzel gelinlikler bunlar bayıldımmmmmmmmmmm.
İnsan birkaç ay önce koyar şekerim,kopya çekerdim.Aklım takıldııııııı,fikrim takıldı ahhhhhhhh.
Mutluluklar dilerim cnm

15990774da2.jpg

lastscan6bv3zk7.jpg

Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:

Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.

40 sayfa gezdim :))) tek kelimeyle gordüğüm en güzel gelin ve gelinlik.

vallahi tebrik ederim. :)) ayrıca ust kısmı diken terziye de bravo! :) bilsem bu kadar güzel oturtabilecek üst kısmını gözüm kapalı diktirtirim ama güvenemiyorum..

saç modeli de ne diyim artık mü-kem-mel! çok çok çok güzel olmuşsun,harika olmussun a.s.:nazar:

ben de bu yaz böyle olabilecek miyim acaba? :uhm:

duygussduyguss senin gelinliğinin altı da mükemmel ve çok orjinal olmuş canım.gelinlik almak ya da diktirmek üzereyim.1000 model baktım bu tarz bir etek kısmı gormedim. çok guzel.. pekii moda evine ne diyoruz bu alt etek modeli için,nasıl anlatıyoruz?

bu arada hepiniz çok güzelsiniz.. herkesin fotolardaki kadar,bir ömür boyu mutlu olması dileğiyle...

Back