canım beğendiğine sevindim.
nişanlığımı fatihden alissenuera moda evinden 1250'den 1000ytl'ye kiraladık.
gelinliğimide fatihden gelinlikçiler çarşısından ismini hatırlayamadım. 1400'den 1150'ye kiraladım.
ikiside yeni dikim, ilk ben giydim ama gelinlikçinin ismini hatırlayınca yazarım ama telefon numarası var eğer işine yararsa yazarım.
prensen perı makyajın cok değişık olmus cok guzel geldı
gelınlık zaten herkese cok yakısıyo ve takı setınıde cok harıka seçmışsın cnm mutluluğun daım olsunn
PrensesPeri çok güzel bir gelin olmuşsun. darısı hepimizin başına.
bende stüdyo çekimlerinde kız kardeşimin inci kolyesi var onu takmayı düşünüyorum. çok zarif duruyo gelinlikle daha da hoş duracağına inanıyorum:)))
özel mesajla numarayı yollarsan sevinirim. Bende araştırma yapıyorum her yerede güvenemyorum dikim konusunda. Ama senin gelinliğine bayıldım. Allah ömür boyu mutlu etsin :saruboceq: :))
özellıkle nışanlığına bayıldım resmen harıka yaa hele o alt kısmı benım nışanlık var ama gelınlık için bı fıkır oldu saolasınn kaydirigubbakcemile5
canım ben özel mesaj nasıl gönderiliyor bilmiyorum sen yardımcı olursan vereyim numarayı
arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz Allah mesut etsin niltol canım ben de istiyorum gelinlikçinin telefonunu doublebump arkadaşıma attın mı ondan da alabilrim.Mutluluklar çok güzel olmuşsunuz
arkadaşlar hepiniz çok güzelsiniz Allah mesut etsin niltol canım ben de istiyorum gelinlikçinin telefonunu doublebump arkadaşıma attın mı ondan da alabilrim.Mutluluklar çok güzel olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?