canım imkanın varsa eğer izmir ve aydına bak derim fiyatlar süper uygunantalyada uygun fiyata gelinlik diktirebileceğim yer var mı acaba bildiğiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım imkanın varsa eğer izmir ve aydına bak derim fiyatlar süper uygunantalyada uygun fiyata gelinlik diktirebileceğim yer var mı acaba bildiğiniz?
indirimdeydi 1800 dedi satın almak istemediğim için kiralık 1300e kadar düştü
daha uygununa da rastlamadım zaten
2.000'e hallettim Bağdat Caddesindeki mağazasından :)
Fatihten 2600 herşey dahil siparişini verdim
henna gelinlikten almıştımnerden almıştınız acaba?
Sağol canım teşekkürler, sende bkarsn inşallah en kısa zamandaayyy, hadi hayırlı olsun canım :) darısı başımaaa :)) ama daha bakamadım bile.. bu ara yoğunum biraz
çok iyi almışsınız :) bu fiyatlara duvak vs dahil mi? bir arkadaşım onların ayrı alındığını falan söylemişti de ben de bu işlere yeni yeni girişiyorum :)
Selamlar,
Uzun duvak ile beraber fiyatta indirim varken uzerine pazarlık yaparak 2000'e düşürdük. Daha sonra bir tane de kısa duvak beğendim, taşlı dantelsiz bir modeldi, onu da biraz uğraştırdıkları için 50 lira aldılar, ki biz hatırlatmasak almayacaklardı. Ama gelinlikte hiç dantel yoktu şifon saten denilen farklı bir tülü vardı, çok beğenerek aldım giydim normal gelinliklerden farklıydı. Beğenmeyen de olmuştur illa ki ama daha iyisini düşünemezdim, mor kuşaklı falan:)
çok iyi almışsınız :) bu fiyatlara duvak vs dahil mi? bir arkadaşım onların ayrı alındığını falan söylemişti de ben de bu işlere yeni yeni girişiyorum :)
Selamlar,
Uzun duvak ile beraber fiyatta indirim varken uzerine pazarlık yaparak 2000'e düşürdük. Daha sonra bir tane de kısa duvak beğendim, taşlı dantelsiz bir modeldi, onu da biraz uğraştırdıkları için 50 lira aldılar, ki biz hatırlatmasak almayacaklardı. Ama gelinlikte hiç dantel yoktu şifon saten denilen farklı bir tülü vardı, çok beğenerek aldım giydim normal gelinliklerden farklıydı. Beğenmeyen de olmuştur illa ki ama daha iyisini düşünemezdim, mor kuşaklı falan:)
valla ben daha pahalıdır diye düşünürdüm hep.. bakalım daha bunun kınası, düğünü vs var.. e tabi çeyiz vs de :s ben de sade birşeyler istiyorum ama daha hiç bakmadığım için bu yorumu yapmak da anlamsız olabilir bakalım ne kadar bütçe ayırabileceğiz gelinliğe ve ne beğeneceğim :s zor işlermiş bunlar.. çok zor işler (daha başlayamadan böyle düşünür oldum) :26:
Aslında hic belli olmuyor kızlar fiyatlar olsun modeller evdeki hesap çarşıya uymuyor ben 1000 tlye kadar gelinlik bakarken hayallerimdeki gelinliği buldum 2600 dü fiyatı sağolsun kayınvalidem ve nişanlım aldılar içimde kalmasn diye kırmadılar beni
İnşallah sende sorun yaşamadan halledersin stresli işler bunlarben de asında ondan korkuyorum.. hem üzmek istemem nişanlımı hem de eğer alamazsak içime oturur diye korkuyorum.. gerçi annemler sağolsun alırlar ama daha kayınvalidemi falan bilemiyorum bu yönüyle.. biz mümkün olduğunca kendimiz yapacağız herşeyi.. ama tutup 3000tllik gelinlik aldı, oğlumu masrafa soktu derler mi diye de korkmuyor değilim.. nişanlım herp istediğim olsun istiyor ama kayınvalideyi ve kayınpederi henüz bilemiyorum.. o kadar çok tanımıyorum tabi ondan bu söylediklerim. yoksa çok tatlı insanlar :)