Düğün Gelinlik fiyatlarııı (:

gellinlik uçabiliyo muydu:))

indirimdeydi 1800 dedi satın almak istemediğim için kiralık 1300e kadar düştü
daha uygununa da rastlamadım zaten

izmir fiyatları ne civarda acaba diktirmek mi daha iyi yoksa hazır almak mı

Pierre Cardin'den indirimde aldım fiyatlar düşündüğüm kadar yüksek değildi gidip bakmanızı şiddetle tavsiye ederim

kızlarr merhabalr öncelıkle herkeze ıyı haftalar bende gelınlıgım ıcın cok gezdım fıyat arastırdım ama 3bınden asaaga fıyat veren olmadı tabii filiz ablaya gıdene kadar 2400 herseyı ıcınde dıkılıyor suan ve cokta memnunun herkeze tavsıye ederım kadıkoy tunaliz moda ......

acaba 3 bın mı demek ıstedınız? 30 bıne gelinliği aklım almadı ??

Merhabalar kızlar. Ben de geçtiğimiz c.tesi siparişi verdim, dikim olacak. Nazar Modaevi Alsancaktan, gelinlik, duvak, taç, el çiçeği, el çantası içinde 3000tl. Herkese kolay gele

fiyatları görünce bayaga ucuza almışım diye düşündüm 950 tl ye aldım haftaya pazar günü giyicem inşallahh :) başka yerde 3 binliraydı ben aynı modelı hatta daha güzelini 950 ye diktirdimm

çok pahalı birşey olmasına gerek yok zaten pahalı olması güzel olduğu anlamına gelmiyor, ben 750 ye almıştım:)

Pronovias modeli , tahsin kahyaoglunda diktiriyorum cok uygun fiyata , tabi arada tanıdık oldugu icin

ben gelinlige verilen 2bin lira üstüne acıyorum acıkcası .

Bir arkadasımız 30bine gelinlik aldgını söylüyor , biz de 100tl 200tl hesap yapıyoruz yaaaa

Ben aydında diktiriyorum gelinliğimi bindallısı bindallı fesi çarığı gelinliğim gelinlik tacım duvağım ayakkabım el çiçeğim hepsi 2700 ve gelinliğimi özel diktiriyorum bu fiyatı duyunca herkes şaşırıyor ama aydın izmir taraflarında çok uygun imkanınız varsa oralardan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…