Bizim düğünümüz aralıkta olacak inşallah. Gelinliğimi temmuz başında beğendim ama eylül sonu-ekim başı gibi sipariş vermeyi düşünüyorum. Kasım-Aralık-Ocak fiyatların en düşük olduğu zamanlar sanırım, bahara yaklaştıkça fiyatlar yine artıyor.
Aralık'ın kaçında düğününüz.Buralarda Aralık gelini bulmak zor, bir tek benim sanıyordum:) Benim 21 Aralık düğün tarihim.
Benim agustos ben de kıştan alıcam tatlım nasipsekızlar benim düğünümde mayısta olacak inşallah, gelinliğe ocak gibi bakayım diyorum, 4 ay önceden bakın anca dikiliyor falan diyorlar..
Benim agustos ben de kıştan alıcam tatlım nasipse
Aralık'ın kaçında düğününüz.Buralarda Aralık gelini bulmak zor, bir tek benim sanıyordum:) Benim 21 Aralık düğün tarihim.
Umarımmmm :)) seninde hayırlı olsunn ,sırtı iplide olabilir aslında mantıklıhayırlısı olsun cnm , gönlümüze göre gelinliklerimizi buluruz umarımbu arada sırtı ipli modeli tercih etsek daha mı mantıklı,kilo falan verebiliriz stresten son zamanlara doğru,tadilata gerek kalmaz, birde son anda modeli falan bozarlar
kızlar nişanlıyım henüz düğün nikah ne zaman olucak belli değil 3 ay sonra da olabilir 1 sene sonrada onun için heran gelinlik bakmaya başlayabilirim sizce gelinlik fiyatları ne zaman düşer ve izmitte uygun fiyata gelinliği nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :26:
aynen senin durumundayım nişanliyım izmitteyim düğün tarihi belli deil nikah kışın olup düğün yazın olabilir yada hepsi yazın da olabılr duğunu pek kış istemiyorum da yani gelinlik bakmaya başladım kafamda modelim oluştu ama izmitte nerede diktirebilirm hiç bir fikrim yok kışın dıktırmeye başlasam yazın o gelinlik bana olacakmı zayıflarsam falan iyice kafam karıştı ama ençok merak ettiğim kaliteli ama uygun fiyata gelinlik almak veya diktirmek için izmitte önerebileceğiniz yerler
türkiyede gelinlik fiyatları hiç bir zaman düşmez.çünkü maddi durumu kötü olan birisi bile en az en az 1000 tl gelinlik alınca ucuz aldım diye göbek atıyor.gelinliğin maliyeti ne kadar ki 1000 tlye satıyorlar.özel taşlı gelinlikleri falan söylemiyorum bile onlar 5000 tlden başlıyor.bu ne böyle ya bir kere olucak diyoruz tamam ama bu kadarda değil.piyasanın kurbanı olduk.yapacak hiç birşey yok malesef
bizimde bütcemiz gelinlik için 2000 o şekilde konustuk nişanlimla aysirada indirime girmiş 2.500 e begendiğim prenses model üstü ve etek uc udantel model istiom ama indirime girmiş hali bile bizim ayırdığımız parayı geçio bunu ayakkabısı aksesuarı derken uzar bu fiyat..gecen gün izmitte kadınca die kumaş satan yer var gelinlik abiye kumaslarını toptan satıo belki dikimi ucuz olabilir kendı toptan kumaş satınca hem çeşitte bol bakalım araştırmalara devam ediyorum.ama sezon sonu fiyatlar böyleyse sezon açılırken almaya kalksam 2 katına cıkacak emınım kı
Aysira pahalı bayağı diğer gelinlikçilere göre sanki nasıl bi yerden gelinlik alıcagıniza karar verirseniz bana da ismini soyler misin ben izmitte degilim hangi gelinlikci iyi bilemem bide beğendigim gelinlik üstume olmazsa daraltma gerekicek
aysiraya uğradım canım gercekten pahalı suanda indirimli indirimli hali 2.500larda normal fiyatlari 3.700 e kadar dantellilr..sordum fransız dantelde deilmiş yani kol askı istersen fiyat artıo sanırım.miss defne yeni açılıo fiyatlarını bilmiom ama eniyisi diktirmek o daha ucuza gelecek ama dikimi ve kumas kalıtesi iyi olan neresı var kocaelinde bilmiyorum sanırım çok gelişmiş deil gelinlik sektöründe genelde fabrikasyon hazırcılar var henna aysira miss defne gibi...sizlerde dikimini begendiniz yer olursa yazarsınız benim için de fikir olur
miss defnede bilindik ünlü bi marka olduğu için bana aysiradan pahalıdır gibi geliyo canım. ben bi ara izmite gittim ama gelinlik bakmaya fırsatım olmadı çok fazla gelinlikçi vardı yaklaşık 20 tane gelinlikçi gördüm. geçen gün internette gezerken bi moda evi gördüm elisa moda evi hem burda hemde derincede mağazası var en kısa zamanda oraya gidip bakıcam neler var fiyatlar neler. gittiğim zaman aldığım bilgileri burda yazarım
aslında gelinlik 21 e bakmak lazım ama izmitte mağazası yok bursada istanbulda filan var yazın ortasında gelinlik fiyatları 1250 liradan başlıyodu şimdi nasıl bilmiyorum sitede öyle yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?