• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik fiyatları ne zaman düşer

evt cnm gelinlik 21 i bende çok merak ediyorum izmitte olmadığı için naparım bilmiyorum istanbula falan da provalar için zirt pirt gidip masrafıda artırmak istemiyorum ama fırsat bulurda yolum düşerse gidip bakıp fiyat almak istiyorum.izmitte naime gelinlik var 67 yıldır bu sektördeyiz dedi aysıra vs.onlara kumas teminide yapıoz dedi ürünlerine baktım dantel seçeneklerı çok güzeldi ama dikim kalıtesı fıyat hakkında suanda bir fikrim yok.

yani git gel çok masraf olur yemek masrafı bilmem ne bayağı fazlaya gelmiş olur yine

oleg de ındırım vardı ben bugun gıttım 1000 lıraya cok begendıgım bır gelınlık aldım

kızlar nişanlıyım henüz düğün nikah ne zaman olucak belli değil 3 ay sonra da olabilir 1 sene sonrada onun için heran gelinlik bakmaya başlayabilirim sizce gelinlik fiyatları ne zaman düşer ve izmitte uygun fiyata gelinliği nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :26:

ben bugün kendi ilimde sordum şimdiden gidiyim bakım dedim ama nereye girdiysem kesinlikle ocak şubat ayında gel indirimi kaçırma dedi

Merakla bekliyorummm resmini , ne kadar güzell mutluluklar dilerim:16:

netten buldugumu eklıyorum canım gıydıgımde fotograf cekmedık

$302c2882-f34d-4f10-9bf6-522af2990bdcfransua_slider02.jpg

kızlar gelinliğii satıyorum ilgilenen varsa görüşebiliriz canlı cicek kullandım ben

yapay cicek duvak hepsi 600 tl piercardin gelinliğim aysiradan 1600 almıştım

ben bi gelinlik buldum gelinlik+duvak+taç+el çiçeği 1100 lira nasıl sizce fiyatı
iyi güzelmiş modelide hoşuna gittyse al ama iyi bi konuş istersen kalitesi falan nasıl bide daha önce giyilmiş mi ben diktirmeyi düşünüyorum aynı oluyormuş hep dikimi önerdiler bana istediğin yeri istediğin şekilde oynayabilir değiştirebilirsin dediler

Back