Gelinlik Modelleri gelinlik diktirip de memnun olmayan var mı?

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
gelinliğime bir türlü karar veremiyorum. çok az süre kaldı. elimi çabuk tutmam lazım. diktirmek mantıklı ama ya istediğim gibi olmazsa diye çok tereddütlerim var. yardımcı olursanız sevinirim.ya resim ekleyemiyorum mesaj sayısından dolayı ama aysira gelinlik 535 istediğim model. basit bi odel aslında.ama ben onu taşlarla biraz daha gösterişli yapmak istiyorum.

canım benden sana tavsiye resimde beğenipte gidip gelinlik diktirme, üzülürsün..
Ben 2. gelinliğimi aldım şuanda ilki hüsranla sonuçlandı. ne varsa hazır gelinliklerde var gidip beğen al kesinlikle..
Dünyanın en iyi terzisi gelse dikemiyor farklı bir modeli, model tutsa kumaşı tutturamıyorlar aynı havayı yakalamak çok zor..
Aysıranın bir modelini aysırada diktirebilirsin tabi kendi çalışmaları onda bir problem çıkacağını sanmıyorım ama diğer türlü sakın kalkışma derim bu diktirme işine...
Mutluluklar :)

ben de diktirdim güzel oldu. ama zaten mağazada olan gelinliğin aynısı diklip bir kaç değişiklik yapıldı. o yüzden sorun olmadı

ben netten model begenmiştim fotosunu götürdüm dikildi 1 provayla istedigim gelinligi giydim şans meselesi

şans işi vala..benim kuzen diktirdiii hiç begenmedimmmm yani okdrda para verdi özel dikim diye ama benim gözümde 5 para etmiycek kdrdı..ama iyi diken yerlerde varrrdır elbet araştırman lasım bence diktigi gelinliklerin resimlerine bak derim..

bence hazır bir model beğen değişiklik yaptır beğenmeyebilirsin parana yazık olur arkadaş yakın bir model seçip istediği değişikiği yaptırdı iyi oldu

Ben de sıfırdan diktirme taraftarı değildim ama istediğim modeller biraz tuzlu olunca, benzer bir model diktirmeye karar verdim. Ama ben bir ay boyunca gelinlik aradım ve farklı farklı bir sürü model denedim. Bana en yakışan modellerin benzerlerini derledim topladım bir modaevine gittim ve ben bu tarz birşey istiyorum dedim. Şu an, gelinliğim dikimde. 12 Haziran da ikinci provam var. Ancak, biz kumaş, dantel, işleme seçimlerini beraber yaptık ve ben tamam demeden hiç birşeyi sabitlemeyecek. Umarım güzel olur. Son halini muhakkak ekleyeceğim.

ben izmirde madam burcuya diktirdim ama zaten orası kişiye göre diken bir yer da önce dikilmiş modellerimden giymiştim begenmiştim benim hiçbir sorun çıkmadı dikimde birebir aynısını yaptılar ben bile bu kadarını beklemiyordum
ah ah üzerinden 3 yıl geçti bile o gunler geri gelse aşkımla yeniden gelin damat olsak keşke

ben de pronovias'ın rima modelini diktirdim aynısı oldu gerçekten çok beğenerek giydim, tek korkum farklı olmasıydı yoksa hiç içime sinmezdi

bende bı moda evınde dikilmiş bı gelınlığı gıydım bazı yerlerınde değişiklik yapmasını istedım en bastan benım üzerime göre dikilıyor suanda. umarım guzel olur. ama bazen gerek yok bu strese kske hazır alsaydım diyorum. maddı ımkanın varsa hazır al canım. ama aysırada begendgım gelınlık 1750 ben 700 e dıktırıp kıralayacam. aradakı fark cok. hazır almak pahalıya mal oluo yanı. kıralasalar bıle ancak 1500 e ınıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…