Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriGelinlik bakarken yanınızda kim vardı?
Bende önce bi arkadaşım ve annemle çıkıp baktım sonra sevgilimlen gidip aldık :)
Geri kalanlar da düğünde görsün, sevgilime de üzerimde göstermedim, büyüsü kaçmasın...
delikafadulden en trajikomik de benim heralde ben gelinlik bakmaya nişanlım onun 45 yaşındaki abisi 60 yaşında babamla birlikte gittik her gelinlikcide zırladım durdum (hayatta sadece 3 erkekle gelinlik bakmaya giden benimdir diye mafoldumben) bende öyle olmaz böyle olur dedim modaevinin birine girdim en pahalı taşlardan en pahalı kumaşlardan beğendim parasınıda ödettirdim dedim gelinlikciyede ben yarın gelir modeli beğenir öyle diktiririm diyesempatiksalakcinni ayyyyyy ne sıkıntılı günlerdiii
eşimle ve benim yoğun ısrarımla kayınvelidemle beraber gittik, zaten ilk gelinlikçide de satın aldık çıktık...modeli önceden beğenmiştim çünkümzemuszemus
pazar günü seçtik geinliğimi.mağazaya annem,k.validem k.pederim ve k.pederimin kardeşi ile gittik.
yardımcı olacağına inandığınız birileriye gidin.ama bikaç kişi gitmek daha iyi.
ben çarşı pazar dolaşırken kendimi gelinlikçide buluyorum,bir gün özellikle gelinlikçiye gideyim diye çıkmıyorrum evden,ama bu konuda bende kimsenin görmesini istemem hatta düğün günü almayı düşünüyorum gelinliği...:))
biz kısmetse yarın çıkıcaz büyük ihtimalle görümcelerrim annem ve ben :)
bizim klasik çarşı grubumuz böyle memnunum bu durumdan :)
aşkımcığım düğündeee görsüün
Annemle beraber gidiyorum. Ablam, kızkardeşim, teyzelerimde bi ara provalarda yanımda olurlar. Erkek tarafından kimsenin gelmesine gerek yok. Nişanlım da görsün istemem, ilk defa nikahımızda görmesini tercih ederim. :))
ben nişanlım ve kendi isteğimle kaynımı da çağırdım güsel de oldu karışan eden olmadı kendi zevkimize göre seçtik kaynım hiç bir şey söylemedi ben sordum ona. gösterdiği gelinliği de beğennmedim zaten :)
ilk kez annem ve ablamla gittim. kayınvalidem hava çok sıcak ben gelmeyeyim dedi yarın da annem eltim ve nişanlımın teyzesiyle gidip başlatacağız dikimi
Bende beni dügünde görsün isterim ama benim ki cok meraklıdır sabredebilecegini hic sanmıyorum =)) Herhalde bu yüzden ikimiz olurduk ama onu atlatırsam kardesim, kuzenim, kankim olsun isterdim zaten gelinlikci akrabam var fatihte o halleder. Erkek tarafından kayınvalidem zaten baska bir yerde yasadıgı icin gelemez. Elti bende 3 tane ayol hangisini alayım ben sessizce hallederim herkesin beni ilk dügün günü görmesibi istiyorum cünkü.