Dün İstanbul Fatih'te gelinlik randevusuna gelmiştik. Öncesinde ayakkabımızı aldık öyle gittik
Kemal Tanca'dan 199'dan 149 Tl'ye düşmüş bu ayakkabıyı hemen de aldık Kırıkbeyaz gibi ve hafif parlak. Çok rahat ve kaliteli, sanırım düğün sonrasında da kullanabilirim
canım güle güle giy. benim ayakkabım da bunun aynısının ucu acık olanıydı. ama çok zorlandım gelinlikle. normade çok giyerim platform ama gelinken çok zorlandım. yanına mutlaka beyaz bir babet de al bence.
canım güle güle giy. benim ayakkabım da bunun aynısının ucu acık olanıydı. ama çok zorlandım gelinlikle. normade çok giyerim platform ama gelinken çok zorlandım. yanına mutlaka beyaz bir babet de al bence.
sağolasın canım yaa ben Kemal Tanca rahat olur diye aldım ama bilemedim ki şimdi... Çarşıda bi sürü model denedim en rahatı buydu... Sorun yaşarsam geri veririm valla Ama ben bilerek ucu açık almadım... Yazları sandalet dışında ucu açık bi şey giyemiyorum normalde.. Parmağım önden fırlıyor ve canım acıyor...
Babet de düşündüm az evvel şunu aldım trendyoldan Zaten salona gelinceye kadar babetle dolaşıcam