Eki Görüntüle 443973
Eki Görüntüle 443974
Ayaklarımı en rahat hissettiğim ayakkabıydı. Beğendim de. Bilekten de tutuyor, tercih etmemin de bir nedeni buydu.
Güle güle giy canımÇok şık Yeni evlenen arkadaşım rahat rahat oynayabilmek için yedekte converse bulundurup salona girer girmez değiştirmişti sanırım ben de öyle yaparım
Vallahi bunu bende ciddi ciddi düşünmeye başladım canım. Ya da en rahatından bi babet bulundurucam yanımda :)
çok şıkmış çok beğendim gerçekten...
çok şık ve zarif....güle güle giy..ben düğünümde nerdeyse babete yakın çok az topuklu giymiştim tepinecem diye:) zaten gelinlikten gözükmedi:)boyumda uzun olduğu için yıttım..bence ayakkabı çok önemli aksi halde zehir eder gününü...bence evde bikaç tur at ayağını alıştır.
Bak o da olabilirzaten eğer müstakbel eşinle aranda boy farkı falan olsa bile saçın kabarıklığı kapatıyor.Yani çok da gerek kalmıyor topuklu ayakkabıya.Bi girişte süzülüyosun davetliler tarafından, mecbur bakılıyo ne giymiş neyi nasıl diye
ayakkabılarını çok sevdim mutluluklar şimdiden
Eki Görüntüle 443973
Eki Görüntüle 443974
Ayaklarımı en rahat hissettiğim ayakkabıydı. Beğendim de. Bilekten de tutuyor, tercih etmemin de bir nedeni buydu.
Dantel modeli benim gelin ayakkabıma benziyor , güle güle kullan. :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?