Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarımmm :)

LadyCedar

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
2.509
897
373

Ayaklarımı en rahat hissettiğim ayakkabıydı. Beğendim de. Bilekten de tutuyor, tercih etmemin de bir nedeni buydu.

Güle güle giy canım Çok şık Yeni evlenen arkadaşım rahat rahat oynayabilmek için yedekte converse bulundurup salona girer girmez değiştirmişti sanırım ben de öyle yaparım

Güle güle giy canım Çok şık Yeni evlenen arkadaşım rahat rahat oynayabilmek için yedekte converse bulundurup salona girer girmez değiştirmişti sanırım ben de öyle yaparım

Vallahi bunu bende ciddi ciddi düşünmeye başladım canım. Ya da en rahatından bi babet bulundurucam yanımda :)

çok şıkmış çok beğendim gerçekten...

çok şık ve zarif....güle güle giy..ben düğünümde nerdeyse babete yakın çok az topuklu giymiştim tepinecem diye:) zaten gelinlikten gözükmedi:)boyumda uzun olduğu için yıttım..bence ayakkabı çok önemli aksi halde zehir eder gününü...bence evde bikaç tur at ayağını alıştır.

Vallahi bunu bende ciddi ciddi düşünmeye başladım canım. Ya da en rahatından bi babet bulundurucam yanımda :)

Bak o da olabilir zaten eğer müstakbel eşinle aranda boy farkı falan olsa bile saçın kabarıklığı kapatıyor.Yani çok da gerek kalmıyor topuklu ayakkabıya.Bi girişte süzülüyosun davetliler tarafından, mecbur bakılıyo ne giymiş neyi nasıl diye

çok şıkmış çok beğendim gerçekten...

Çok teşekkür ederimm :))

Bende az topuklu almayı planlamıştım ama bulamadım o tarzda beğendiğim bir model. Evet çok önemli o yüzden rahat olmasına dikkat ettim, giyiyorum zaten arada sırada :)

Zaten gelin almadan önce herkes bakar evde nasılmış diye. :) Girerim iki oynarım, sonra değiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…