gelinlik arıyorum yardımm

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba, benim nikahımla düğünüm arasında 4 ay gibi bir fark var ve ikisinde de gelinlik giymek zorundayım.2015 mart ayında nikahımda giymek için 34 36 beden hatta arkası ipli olursa 38 beden gelinlik almak veya kiralamak istiyorum.istanbul içi olursa sevinirim görüp deneyip almak istiyorum.

Merhabalar 2 adet gelinligim var isterseniz deneyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG-20140802-WA0017.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 156
canım benimkinin arkası ipli ama ben izmirdeyim.Foto ekliyorum bakmak istersen..

orjinal pronovias canım,36-38 beden,komple dantel.bu fotoda tarlatansız giydim;tarlatanıda var kullanabilirsin istersen.ayrıca dantel kenarlı duvağı ,kesesi ve gelin çiçeğinide vericem.Tümüne 1500 tl değer biçmiştim ama 1200 tl ye düşürdüm .foto istersen ayrıntılı olarak atabilirim

merhaba benimde 36 beden straplez gelinligim var uygun fiyata satiyorum. dusunursen resim atarim.

T

Tqbiki foto atabilir misiniz bir de fiyat ne düşünüyorsun?

500 tl.ye satiyorum. tarlatanida var sadece duvagi yok oda uzun oldugu icin son anda kazaya kurban gitti yirtilmisti.

Eklentiler

• Görüntü017.jpg
    348,9 KB · Görüntüleme: 95
  • Görüntü025.jpg
    346,6 KB · Görüntüleme: 115
  • Görüntü024.jpg
    340,1 KB · Görüntüleme: 124
  • Görüntü026.jpg
    268,8 KB · Görüntüleme: 100
  • Görüntü018.jpg
    406 KB · Görüntüleme: 126
Ben gelinliğimi kendim için diktirmişt,m ama kiralıktı fiyatı 1.300 tl idi. Tabi sizin seçeceğiniz modele göre değişir fiyatı. Fatih´te Neşe Moda Evi var, dikimleri çok güzel ve işlerini iyi yapıyorlar. İsterseniz bir uğrayın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:

temmuz ayı için güzel bir gelinlik diktirmek istiyorum zaten buraya bir göz atarım teşekkürler.benim istediğim mart ayında nikahta idarelik giyebileceğim bir gelinlik :)

merhaba resimlere baktinizmi acaba ne dusunuyorsunuz. olumsuzda olsa bilgi verirseniz memnun olurum. cunku bir sitede magazam var orada da beklettigim bir alicim var. tesekkurler.

slm canım profilimdeki satılık gelinliğe bakabilirsin. straplez 38 beden. izmirden. ilgilenirsen fiyatta konuşuruz. şimdiden mutluluklar

meraba bende gelinliğimi kiralıyorum 300 tl ama tesettürlü 8 ay önce diktirdim istediğiniz bedene ytgun..

Gelinlik fransiz danteliyle tasarlanmis olup 36- 38 beden olarak giyilebilir.arkadan ayatlanabilir bedene gore.Istanbul'da yasadiginiz icin elden teslim edilebilinir.sac aksesuari duvak kese eger bir de gelin ayagi 37 ise hic kullanilmamis gelin ayakkabisi beraberinde hediye verilecektir.3750 tl ye Nisantasi'nda bir butikten almistim.Divina sposa markasi fransiz dantel islemeli.1000 tl ye satiyorum.fotograflari ektedir.sisli de yasiyorum gormek isterseniz memnuniyetle yardimci olurum.

Eklentiler

• 2014-09-18 14.19.53.png
    374,6 KB · Görüntüleme: 97
  • 2014-09-18 14.19.11.png
    156,1 KB · Görüntüleme: 93
merhaba.profilimdeki satilik gelinliği cok uyguna birakicam.detayli foto da gönderebilirim.

Merhaba Ben de gelinliğimi satıyorum. Ama Ankara'dayım. Profilimden bakabilirsiniz. Bir de akşam nikah sınrası eğlencede giydiğim tea lenght dizaltı gelinliğim var. o da straples ve 34-36 beden. Nikah için düşünrüseniz onu 250tl'den verebilirim. Güzel bir vualet ile çok şık ve asil olabilir. İsterseniz onun da fotoğraflarını gönderebilirm. Ama asıl gelinliğim orjinal vakko olduğu için (st. patrick asia modeli) onun fiyatı 2300. Çünkü orjinal fiyatı 6100tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…