canım benimkinin arkası ipli ama ben izmirdeyim.Foto ekliyorum bakmak istersen..
Eki Görüntüle 1243698
kızlar merhaba, benim nikahımla düğünüm arasında 4 ay gibi bir fark var ve ikisinde de gelinlik giymek zorundayım.2015 mart ayında nikahımda giymek için 34 36 beden hatta arkası ipli olursa 38 beden gelinlik almak veya kiralamak istiyorum.istanbul içi olursa sevinirim görüp deneyip almak istiyorum.
merhaba benimde 36 beden straplez gelinligim var uygun fiyata satiyorum. dusunursen resim atarim.
T
Tqbiki foto atabilir misiniz bir de fiyat ne düşünüyorsun?
Ben gelinliğimi kendim için diktirmişt,m ama kiralıktı fiyatı 1.300 tl idi. Tabi sizin seçeceğiniz modele göre değişir fiyatı. Fatih´te Neşe Moda Evi var, dikimleri çok güzel ve işlerini iyi yapıyorlar. İsterseniz bir uğrayın derim.
Hoca Üveys Mah. Süremini Sk. No 25
Fatih - İstanbul
Tel: +90 (212) 531 82 04
Email: info@nesemodaevi.com
Facebook: Neşe Moda Evi
slm canım profilimdeki satılık gelinliğe bakabilirsin. straplez 38 beden. izmirden. ilgilenirsen fiyatta konuşuruz. şimdiden mutluluklarkızlar merhaba, benim nikahımla düğünüm arasında 4 ay gibi bir fark var ve ikisinde de gelinlik giymek zorundayım.2015 mart ayında nikahımda giymek için 34 36 beden hatta arkası ipli olursa 38 beden gelinlik almak veya kiralamak istiyorum.istanbul içi olursa sevinirim görüp deneyip almak istiyorum.
kızlar merhaba, benim nikahımla düğünüm arasında 4 ay gibi bir fark var ve ikisinde de gelinlik giymek zorundayım.2015 mart ayında nikahımda giymek için 34 36 beden hatta arkası ipli olursa 38 beden gelinlik almak veya kiralamak istiyorum.istanbul içi olursa sevinirim görüp deneyip almak istiyorum.
merhaba.profilimdeki satilik gelinliği cok uyguna birakicam.detayli foto da gönderebilirim.kızlar merhaba, benim nikahımla düğünüm arasında 4 ay gibi bir fark var ve ikisinde de gelinlik giymek zorundayım.2015 mart ayında nikahımda giymek için 34 36 beden hatta arkası ipli olursa 38 beden gelinlik almak veya kiralamak istiyorum.istanbul içi olursa sevinirim görüp deneyip almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?