• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Alamayanlar Dikkat!

aylxixn

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
47
0
286
Ankara
Kızlar merhaba bu bölümü okurken şöyle bir eksik oldugunu düşündüm mesala ben evlenecegim zaman çok masraf oldugundan dolayı her şeye para veremeyecek durumdaydık ve gelinlik arayadık ama bulamadık bunun zorlugunun nasıl bir şey oldugunu bildiğim için böyle bir şey düşündüm yeni evlenecek arkadaşlarımıza yani yeni ev kuracaklara bizlerinde yardımları olsun gelinlik alamayan arkadaşlarımıza gelinliklerimizin resimlerini koyalım buraya onlarda baksın ve işlerine yararsa verelim hepinizin katılacagından eminim ama benim sorunum var nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum

Kızlar merhaba bu bölümü okurken şöyle bir eksik oldugunu düşündüm mesala ben evlenecegim zaman çok masraf oldugundan dolayı her şeye para veremeyecek durumdaydık ve gelinlik arayadık ama bulamadık bunun zorlugunun nasıl bir şey oldugunu bildiğim için böyle bir şey düşündüm yeni evlenecek arkadaşlarımıza yani yeni ev kuracaklara bizlerinde yardımları olsun gelinlik alamayan arkadaşlarımıza gelinliklerimizin resimlerini koyalım buraya onlarda baksın ve işlerine yararsa verelim hepinizin katılacagından eminim ama benim sorunum var nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum

Link Silinmiştir.

bu topicte cok guzel anlatilmis canim burdan yardim alabilirsin a.s

bencillik olarak gormeyin kizlar ama ben gelinligim ise yaramazsada veremem cok istiyorum kizim olursa gorsun baska birinin de benim gelinligimi giymesinden rahatsiz olurum nedense sadece gelinligim degil duvagim falanda dolabin ustunde oyle dursada ayrilamam ondan

anakarada olan arkadaşlara seve seve giymeleri için veririm 44 beden galiba ama daraltma falan yapabilirler daha öncede verdim birilerinin işine yaramasına çok seviniyorum çünki

Arkadaşlar istanbulda Oturan Ve Ihtiyaci Olan Yada çevresinde Olan arkadaşlar Için 34-36 Beden(ikisinin Arasi)45-48 Kilo Arasi 1 Sene önce Giydiğim Ve çok Beğenerek özel Diktirdiğim Taş Işlemeli Gelinliğimi Giymesi Için Verebilirim....çok Beğeneceğinize Eminim...

Son düzenleme:
bencillik olarak gormeyin kizlar ama ben gelinligim ise yaramazsada veremem cok istiyorum kizim olursa gorsun baska birinin de benim gelinligimi giymesinden rahatsiz olurum nedense sadece gelinligim degil duvagim falanda dolabin ustunde oyle dursada ayrilamam ondan

bende:1no2:
herkes gelinlik almak zorunda değil isteyen kiralar kendi zevkine göre...

ben satın almamıstım kıralamıstım :(keske olsada versem ne guzel bırının ısıne yarardı :)

annemin gelinliğinin birilerinin işine yaramasını istiyor, tek parça elbise gibi üstü kısa kollu tamamen dantel, 38-40 bedene rahatlıkla olur, etek uçları bu yılın modası ispanyol; fırfırlı gene dantelden...
bu hafta bir giyip resmini eklerim, bir kuru temizleme yapılırsa, siz de bir duvak ayarlarsanız (gitti gidiyor'da 7,5 YTL'ye satan birini gördüm bugün).
Hani çok yeni değil ama ihtiyacı olan birinin işini görürse biz çok seviniriz...
Bi de birşey soracağım, eğer kimse istemezse ben kınamda giysem çok komik olur mu? Televizyonda görmüştüm bir gelin kınasında gelinlik giyiyordu. Ne bileyim özendim işte, kendiminki de son güne kadar gizli kalsın istiyorum...
Fikirlerinizi bekliyorum, bu arada gelinliği isteyenler özelden mesaj atabilir...

annemin gelinliğinin birilerinin işine yaramasını istiyor, tek parça elbise gibi üstü kısa kollu tamamen dantel, 38-40 bedene rahatlıkla olur, etek uçları bu yılın modası ispanyol; fırfırlı gene dantelden...
bu hafta bir giyip resmini eklerim, bir kuru temizleme yapılırsa, siz de bir duvak ayarlarsanız (gitti gidiyor'da 7,5 YTL'ye satan birini gördüm bugün).
Hani çok yeni değil ama ihtiyacı olan birinin işini görürse biz çok seviniriz...
Bi de birşey soracağım, eğer kimse istemezse ben kınamda giysem çok komik olur mu? Televizyonda görmüştüm bir gelin kınasında gelinlik giyiyordu. Ne bileyim özendim işte, kendiminki de son güne kadar gizli kalsın istiyorum...
Fikirlerinizi bekliyorum, bu arada gelinliği isteyenler özelden mesaj atabilir...

Neden komik olsun güzelim. Çok hoş olur bencede.
Bende kına gecemde annemin gelinliğini giydim. Annem ve benim için tarif edilmez bir mutluluktu. Konuklarımızda çok beğenmişti. İnşallah bir kızım olursa bende ona giydiricem böyle =))

evet canım doğru söylüyorsun. Yardım etmeyi severim ama gelinliğimi başka birine vermekde hiç güzel bi fikir gibi gelmedi nedense.
Katılan arkadaşları tebrik ediyorum

eeee yokmu gelinliklerini gösterecek?bence baya talep olurdu.bende takip ediyorum görebilmek için

ayline tesekkur edıyorum guzel dusuncesı ıcın gercekten cok mantıklı bır cogunuz aynı yollardan gectınız bılırsınız ne sıkıntılı oldugunu ve bu ıyılıgın ne kadar makbule gececegini .düsünsenıze sızın sayenızde tanımadıgınız uzaktakı bı ınsana ne kadar yardımcı olmus ve sorununu cozmus olacaksınız kaldıkı bakalım çocuklarınızla bedenınız zevkınız uyacakmı

her yerde var mı bilmem bizim orda hatayda gelinlik kiralasanız bile kendiniz tasarlarsınız işinizbitince tekrar veriyorsunuz hem zevkinize göre hem daha uygun tek sıkıntısı hayalinizdeki kadar güzel olmuyor hazır kiralamak daha iyi anne sözü dinlemedim o kadar hazır al dedi ben yok hayalimdeki gibi olsun dedim güzeldi ama hayalimdeki daha güzeldi

ne güzel düşünmüssün güzelim inan insan evlenirken her şeyin en iyisi olsun gözümde kalmasın diyorsun alıyorsun hatıra olarak saklarım diyorsun ama zaman geçince koyacak yer bulamıorsun bazen verebilecek birinide bulamıyorsun bende gelinliğimi almıştım hemde ozaman ne paraya sonra ihtiyacı olanlar istedi verdim giydiler geri getirdiler ee haliyle zamanla yıprandı en son verdiğim kişidende almadım ne güzel bir genç kızın hayalındeki en önemli şeye ulaşmasında benimde katkım oldu diye düşündüm hep

canım ben verdim 2 kişi giydi misler gibide gelin oldular gelinliğim yıpranmamıştı tertemizdi ben aldım hayır duamı çiçeğimi de verdim duvağını da onların yüzünde gördüğüm o mutluluk ifadesi bana yetti sandık lekesi olacağına kızlarımız üzerinde parıl parıl parladılar :)

ben resim koyacagım.eşim bedelsiz vermeme asla musade etmez... ama en azından fikriniz olur. gelinlik ayakkabı ve çantasını almiştik.

ayakkabı ve çantasını da İNCİ den gümüş renkte ve simlerle süslü olarak almıştık.:lepi:

Hersey para demek digil ,bir masumun veya yetim oksuzun yuzunu guldurmek onun hayir duasini almak nekadar guzel birsey elimden gelsede bende versem ihtiyaci olana keske.

Son düzenleme:
Back