• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliimi buldum kslarrr yorumlarn bekliyorum

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba canlar.benim düğün seneye inş:emir_bebek:..şimdiden gelinliklere bakıyorumm sade modelleri begenirim genelde..bugun biyerde okdr çok begendimkiii sizlerdende fikir almak istiyorum.buyrunnnnnnnnn.neredeyse kadınla anlaştık bile diyebiliirm 1 yıl sonra düğün ozmana kdr başka model begenmessem onu alcam inş..ek olarak yanında bi model daha vardı onuda begendim sayılır, idare eder ,onunda resmini ekliycemm..sositososito

bu en begendigim

bu klasik bilindik bi model ama ince bi kol eklencek omuz kısmına tüldenn..çok içime sinmedi bu ,çok zorda kalırsam tamam diycem artık..

[kızlar buda sizin begeninize göre 1.nin üstü ile 2.nin altını birleştimeye çalıştımm photshopla biras uyduruk oldu ama anlaşılabiliyo sanırım:)

Son düzenleme:
güzelim bence ilk model çok farklı diğerlerine göre.ondan yana kullan tercihini derim

sgl cnmm bende ilk modeli çok begendimm digerini denedim oda iyi durdu ama çok bilindik bi model diyee çok içime sinmedi..

ilk model harika valla çok hoşuma gitti
çok farklı duruyo
Allah tamamına erdirsin inşallah

sgl cnmm bende ilk modeli çok begendimm digerini denedim oda iyi durdu ama çok bilindik bi model diyee çok içime sinmedi..

evet canım bencede 1. si çok klasik.her gelinlikçide var yaniiii.ama 1.si çok farklı.bence gelinlik birazda farklı olmalı yaaaa.hep aynı modelleri görmekten insana fenalık geliyor

ilk modelin üstüne bayildimmmmmmmmmm ikincininde altina

rabbim tamamina erdirsin canim daha vatktin varmis insallah icine sinen modeline karar verirsin ve prensesler gibi olursunopuyorumnanaktan

ilk model harika valla çok hoşuma gitti
çok farklı duruyo
Allah tamamına erdirsin inşallah

sgl cnm bnm allah herkesin gönlüne göre versin..bende ilk modeli görünce aşık oldum:asigim:ama ikinci modelide begendi kuzenlerim biras kafamı karıştırdılar allahtan bu sene düğün değil daha çok düşüncegim zaman varkaydirigubbakcemile3

jaleli cnm ikincisi gerçekten çok zarif duruyooo..bakalımmm buraya bakarakta bi nevi karar vercem..

ilk modelin üstüne bayildimmmmmmmmmm ikincininde altina

rabbim tamamina erdirsin canim daha vatktin varmis insallah icine sinen modeline karar verirsin ve prensesler gibi olursunopuyorumnanaktan

cnmmm valla gelinlikçide ben ilk modelin üstünü çok begendim diyince oda ikinci modelin üstünü öyle yaparıs küçük değişikleri hiç düşünme demişti...malatyadayım ve heryerde ikinci modelden var sırf değişik diye dikkatimi çekti bakalım kısmet artık:)
valla gelinliklere bakmak insanı çok mutlu ediyor bide giydigim günü düşünebiyorum..senin kardeşininde gelinligi çok yakışmışş..allah her evleneni bi ömür mutlu eder pişman etmez inş..

cano say baştan 4.cüyü gözüme kestirdim ben:jeyyar:
kabarık olan,ama ben ilkini beğenmedim neden dersen,yaz gelini olucaksın önü kapalı baygınlık geçirirsin,oynıcaksın zıplıycaksın,ne bilim şöle açık olsun dekolten yani:asigim:2.yi tercih edicem ben,sevmedim birinciyi:(

diğer arkadaşların dediği gibi 1. gelinlik çok zarif... mutlaka değerlendir derim..
bu arada fiyat konusunda ne anlaştınız
fisfisfis

cnmmm valla gelinlikçide ben ilk modelin üstünü çok begendim diyince oda ikinci modelin üstünü öyle yaparıs küçük değişikleri hiç düşünme demişti...malatyadayım ve heryerde ikinci modelden var sırf değişik diye dikkatimi çekti bakalım kısmet artık:)
valla gelinliklere bakmak insanı çok mutlu ediyor bide giydigim günü düşünebiyorum..senin kardeşininde gelinligi çok yakışmışş..allah her evleneni bi ömür mutlu eder pişman etmez inş..

:Saruboceq:amin canim insallah rabbim herkeze mutluluk ve huzur versin:Saruboceq:
anladim seni caim nasilsa vaktin var ve görerek herseyi istedigin gibi deyistirirsin canim icine sinsin yeterki bak kardesiminki istedigi modelin m si olamadi malesef ama suan icine sinmis gibi görünüyo bolerosu haric onada care düsünüyoruz

Ben de naçizane yorumumu belirteyim arkadaşıma, ben bu ikisi arasından mutlaka 1.sini seçerdim, 2. sinin modası geçiyor bile bence. Hangisini seçersen seç, en mutlu, en güzel gelin sen olursun inşallah a.s. :nazar:

cano say baştan 4.cüyü gözüme kestirdim ben:jeyyar:
kabarık olan,ama ben ilkini beğenmedim neden dersen,yaz gelini olucaksın önü kapalı baygınlık geçirirsin,oynıcaksın zıplıycaksın,ne bilim şöle açık olsun dekolten yani:asigim:2.yi tercih edicem ben,sevmedim birinciyi:(

bak şimdi kafam karıştıkaydirigubbakcemile3
aslında yorumlara bakaraktan şöle resimleri inceledimde ikincinin etegiii daha gösterişli sanki biirnci biras sönükmü kalmış neeee..

diğer arkadaşların dediği gibi 1. gelinlik çok zarif... mutlaka değerlendir derim..
bu arada fiyat konusunda ne anlaştınız
fisfisfis

cnmm ikisininde fiyatı aynı..kiralamaya 900tl dedii satın almaya 1400 tl dedii..biras konuşsakk dahada düşcek gibiydi fiyatını:):)kaydirigubbakcemile3:dance:

Ben de naçizane yorumumu belirteyim arkadaşıma, ben bu ikisi arasından mutlaka 1.sini seçerdim, 2. sinin modası geçiyor bile bence. Hangisini seçersen seç, en mutlu, en güzel gelin sen olursun inşallah a.s. :nazar:

cnmm güzell dileklerin için çok sgl..alkisalkisalkisben gelinlik giyen her kızın çok güzel olacagını düşünüyorum..isterse gelinlik kötü olsun onun büyüsü bi ayrı sankia.s.

Vallah ikiside cok guzel ama ikincisi daha cok hosuma gitti allah mutlulugunu daim etsin insallah ya birsey sorcam bu moda evi nerde o kirmizi elbise cok hosuma gitti ya, yardimci olurmusun lutfen :utangac:

kızlarrr birincinin üst kısmı ile ikincinin etegini photoshopta birleştirdimmm sizce nsl olduuu bu fikride düşünelimmm...ilk sayfada ekliycem şimdii onada bakın olurmu:)

Back