Gelinliğini sata bilen varmı??

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar eski konularımı bilenleriniz vardır.
Yeni bir hayat için ,
Birikim yapıyorum buna şu evdeki gelinlik ile başladım .
Ama nasıl satılır bilemiyorum satabilinecek siteler (yasak mı bilmiyorum ama özelden de isim verebilirsiniz)
Veya gelinlikçiler alır mı ???
Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Çek, yükle, mesaj at. ... ile kolay sat. Yalan yalan hiçbir işe yaramıyor bu satma sitesi. İnternetten ikinci el gelinlik yaz. Çıkan siteleri not al. Oralara yükle.
O site den birşey çıkmıyor dediğiniz gibi bakayim onada teşekkür ederim.

Bende gelilikcide çalışan birine verdim gitti ihtiyacı olana verin dedim çok yer kaplıyordu

Eğer satabileceğiniz bir site bulabilirseniz burdan paylaşırmısınız bende gelinliğimi ve nişanlığımı satmayı düşünüyorum uzun zamandır en azından hepimize fikir olur

Eğer satabileceğiniz bir site bulabilirseniz burdan paylaşırmısınız bende gelinliğimi ve nişanlığımı satmayı düşünüyorum uzun zamandır en azından hepimize fikir olur
Peki söylerim ama bulabilicegimi sanmıyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitede de bit pazarı bölümü var orda gelinlik,abiye vs satip aliyorlar. Orayada konu acin dursun ilgilenen olursa diye.

buradan 2. El urunler satiliyor bir inceleyin isterseniz cok rastladim kkda

buradan 2. El urunler satiliyor bir inceleyin isterseniz cok rastladim kkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…