O site den birşey çıkmıyor dediğiniz gibi bakayim onada teşekkür ederim.Çek, yükle, mesaj at. ... ile kolay sat. Yalan yalan hiçbir işe yaramıyor bu satma sitesi. İnternetten ikinci el gelinlik yaz. Çıkan siteleri not al. Oralara yükle.
Kızlar eski konularımı bilenleriniz vardır.
Yeni bir hayat için ,
Birikim yapıyorum buna şu evdeki gelinlik ile başladım .
Ama nasıl satılır bilemiyorum satabilinecek siteler (yasak mı bilmiyorum ama özelden de isim verebilirsiniz)
Veya gelinlikçiler alır mı ???
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
GönderdimBana atın özelden resimlerini ben almayı düşünüyorum
Peki söylerim ama bulabilicegimi sanmıyorum .Eğer satabileceğiniz bir site bulabilirseniz burdan paylaşırmısınız bende gelinliğimi ve nişanlığımı satmayı düşünüyorum uzun zamandır en azından hepimize fikir olur
buradan 2. El urunler satiliyor bir inceleyin isterseniz cok rastladim kkdaEğer satabileceğiniz bir site bulabilirseniz burdan paylaşırmısınız bende gelinliğimi ve nişanlığımı satmayı düşünüyorum uzun zamandır en azından hepimize fikir olur
kardeşim gayet de güzel br fiyata playstation'u sattı işe yarıyorÇek, yükle, mesaj at. ... ile kolay sat. Yalan yalan hiçbir işe yaramıyor bu satma sitesi. İnternetten ikinci el gelinlik yaz. Çıkan siteleri not al. Oralara yükle.
Biz de bir iki ay kullandık satamadıkkardeşim gayet de güzel br fiyata playstation'u sattı işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?