• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğini sata bilen varmı??

Letgodan dünya kadar sey sattım ay niye işe yaramaz diyorsunuz ki
Bulunduğun yere göre değişiyor ya letgo .
Burada straplez gelinlik tercih edilmiyor .
Yanı ben hiç giyen görmedim

Tesettür gelinlikler tercih ediliyor .
Bu yüzden ben satamdım letgo da .

Eger satarsaniz gelismeleri burdan yazar misiniz? Benim de satmak istedigim.gibi bi kac parca abiyem var letgo henimuz bir ise yaramadi..
:KK69::KK69:

Ayyy benim de gelinliğim gözüme batıyor bazanın altında. Belediyenin yardım kurumuna verelim diyorum, eşim de çok para verdik diye istemiyor vermemi...

Satabilsem belki ikna olur. Ama o da zor. Büyük beden bi de gelinliğim:KK51:

Ayyy benim de gelinliğim gözüme batıyor bazanın altında. Belediyenin yardım kurumuna verelim diyorum, eşim de çok para verdik diye istemiyor vermemi...

Satabilsem belki ikna olur. Ama o da zor. Büyük beden bi de gelinliğim:KK51:

Benimkinin de eteği yanık. Satamıyorum da veremiyorum da. Kaldılar böyle başımıza:dondurma:

Ben gelinliği kiraladım hiç bilmiyorum , ama nişan elbisemi sahi......com dan satmıştım. İlana koydum 1 haftaya kalmadan alıcısı çıktı ama o sitenin de kötü tarafı güvence Yok. Yani gönderirsin gelinliği parasını yatırmasa ıspatı zor. Benim nişanlığı alan kadın kargo çok tuttu diye çark etmeye kalkmıştı da ya parayı göndermezse ne yapıcam diye baya tırım tırım olmuştum. Neyse sonra yatırdı.

Gelinlik biraz spesifik bişey
Yani insanlar şöyle düşünüyor
Madem para vericem neden başkasının zevkine göre yaptırdığı şeyi giyeyim
Para verir kendim alırım diyorlar sanırım
Sonra böyle baza altını bekliyor gelinlikler
Umarım satarsınız
Ama bence cüzi bir miktardan gider

10 bine aldık, en aşağı 5bine satsam kimse almak istemez, neticede o fiyata 0 gelinlik alınır. Napalım öyle kalacak.

Aksine 10binlik gelinlik satılır, markalıysa hele. Ben Oleg den almıştım bin kusur lira, ona bile içim acıdı ki aylık eve giren para 10bin+. Belirli markaların gelinlikleri o markanın sıfırını alamayacak olan biraz da tamahkar kişilerce aranan şeyler ya da modaevi ama ünlü olanlar.

Aksine 10binlik gelinlik satılır, markalıysa hele. Ben Oleg den almıştım bin kusur lira, ona bile içim acıdı ki aylık eve giren para 10bin+. Belirli markaların gelinlikleri o markanın sıfırını alamayacak olan biraz da tamahkar kişilerce aranan şeyler ya da modaevi ama ünlü olanlar.

Vakko dan almıştık geçen sene.. Ben bi eşimi kandırayım bakalım satabilecek miyim boyunu bile kestirmedim aslında. orjinal boyu.

Vakko dan almıştık geçen sene.. Ben bi eşimi kandırayım bakalım satabilecek miyim boyunu bile kestirmedim aslında. orjinal boyu.
Vakkoyu o kadar rahat satarsın ki, siteleri yazmak yasak sanırım ama biraz düzgün sitelerde, İstanbul içi gelip deneyebilirsiniz yaz, uzun vadede mutlaka bir alıcısı olur. Arkadaşım pronovias sattı üstelik 40 beğendi yine de alıcı buldu.

Back
X