Bulunduğun yere göre değişiyor ya letgo .Letgodan dünya kadar sey sattım ay niye işe yaramaz diyorsunuz ki
Eşya vs satılıyor benim gelinlik sıkıntı oldukardeşim gayet de güzel br fiyata playstation'u sattı işe yarıyor
Ayyy benim de gelinliğim gözüme batıyor bazanın altında. Belediyenin yardım kurumuna verelim diyorum, eşim de çok para verdik diye istemiyor vermemi...
Satabilsem belki ikna olur. Ama o da zor. Büyük beden bi de gelinliğim
Benimkinin de eteği yanık. Satamıyorum da veremiyorum da. Kaldılar böyle başımıza
Konfeti ler yakmıştır muhtemelen .Düğünden sonra gelinliği çıkaramadan alev mi aldınız ne oldu
Düğünden sonra gelinliği çıkaramadan alev mi aldınız ne oldu
Çok vermişsin.10 bine aldık, en aşağı 5bine satsam kimse almak istemez, neticede o fiyata 0 gelinlik alınır. Napalım öyle kalacak.
Aksine 10binlik gelinlik satılır, markalıysa hele. Ben Oleg den almıştım bin kusur lira, ona bile içim acıdı ki aylık eve giren para 10bin+. Belirli markaların gelinlikleri o markanın sıfırını alamayacak olan biraz da tamahkar kişilerce aranan şeyler ya da modaevi ama ünlü olanlar.
Vakkoyu o kadar rahat satarsın ki, siteleri yazmak yasak sanırım ama biraz düzgün sitelerde, İstanbul içi gelip deneyebilirsiniz yaz, uzun vadede mutlaka bir alıcısı olur. Arkadaşım pronovias sattı üstelik 40 beğendi yine de alıcı buldu.Vakko dan almıştık geçen sene.. Ben bi eşimi kandırayım bakalım satabilecek miyim boyunu bile kestirmedim aslında. orjinal boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?