arkadaşlar fikirde verin diğer kolunda ne olabilir tek kolunda metal olursa diğeri uçuşan birşeymi olsa omuzdan dirseğe kadar yada sadece dirsekte kollukmu olsa beyaz satenden :)
Çok güzel bence de. Arkadaşların dediği gib farklı kombinasyonlar da düşünebilirsin ama bu halini de çok beğendim ben. Bir de model farketmez demişsin ama bu modele çok iyi gitmiş bu broşlar. Mesela dantelli bir modelde aynı çarpıcı etkiyi bırakmayabilir. Herşeyiyle beğendim ben bu gelinliği.
ewet haklısınız modellerde farkeder dantellide çok karışık durur ve birbirlerini göstermezler gibi doğru
peki diğer kol için fikri olan varmı? yada başka fikirleri olan
cnm askılarını soruyosan güzel ama gövde kısmınıda böyle drapeli yaptıracaksan bu model zayıflara gidiyo eğer zzayıfsan güzel taşırsın cnm .ben daha önce moda eivnde çalışıyodum ordan biliyorum da genelde o tipler kilolu gösterdiğinden zaıyflara öneriyoduk.
bu ardaa eger diğer tarafada bişey takarsan abartmış olursun kalçadaki broşuda biraz aşagıya doğru indirip tak ikisi çok yakın duruyo bu arda saçına da takıcakmısı birşey
ewet canım zayıfım o konuda sorun olmaz da hem modelde ip yokya aşağıya düşme korkusu olmasın diye diğer tarafa omuzdanda tutacak farklı bişi istiyordum ewet saçımada düşünüyorum abartımı olur yada ne olabilir böyle olursa fikir verirmisin canım sanırım bronşsuz tarafa takılır saça değilmi
cnm bak aynı tarafa takma saçınada bence diğer tarafa tak ya iki kolunada tak beline takma yada sadece beline ve bir koluna tak tabiki benim fikrim sonra dalga geçmesinler bişey bulmuş heryerine takmış drler ben olsam derdim valla