- 24 Nisan 2023
- 18
- 7
- 6
- Konu Sahibi nemesiss18
Yaa neydi tam olarak belirtileriniz nasıl geçti bir de yedikleriniz boğazınıza geliyor muyduBende de olmuştu endoskopiden sonra bir ay iki ay oyleydim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa neydi tam olarak belirtileriniz nasıl geçti bir de yedikleriniz boğazınıza geliyor muyduBende de olmuştu endoskopiden sonra bir ay iki ay oyleydim ben
Yok bende boğazıma gelmiyordu hemen midem bulanıyor kusuyordumYaa neydi tam olarak belirtileriniz nasıl geçti bir de yedikleriniz boğazınıza geliyor muydu
Yaa neydi tam olarak belirtileriniz nasıl geçtiBende de olmuştu endoskopiden sonra bir ay iki ay oyleydim ben
bende de olduktan 2 gün sonra kustum hiçbir şey yiyemeye başladım yediklerimden de midemden ses geliyordu bağırsaklarımda da hareketlilik vardı siz doktora gittiniz mi bu durum için yan etkileri olarak normal miymişYok bende boğazıma gelmiyordu hemen midem bulanıyor kusuyordum
O refluden de kaynaklanıyor ama ben şuan eskiye göre gayet iyiyim hep kendim baharatlı yağlı şeyler yemeyerek işte elma mideme çok iyi gelmişti şu sarı leblebi yemiştim o iyi gelmişti falan hiç doktora gitmedim bidaha sadece kanımda enfeksiyon olunca midem bulanıyordu doktor da demişti senin biseyin yok gastrit var biraz diye bence herşey kafada bitiyor bilmiyorum ama ben 2 yıl mide koruyucudan sonra bidaha hiç doktora gitmedim çok nadir oluyoe çünkü mide bulantısı ağrısı falan o zamanda ağrıyınca bı buscopan içiyorum geçiyor:))Yaa neydi tam olarak belirtileriniz nasıl geçti
bende de olduktan 2 gün sonra kustum hiçbir şey yiyemeye başladım yediklerimden de midemden ses geliyordu bağırsaklarımda da hareketlilik vardı siz doktora gittiniz mi bu durum için yan etkileri olarak normal miymiş
Boğazıma gelmede genel olarak demiştim geğirdikten sonra olabiliyor diye
O refluden de kaynaklanıyor ama ben şuan eskiye göre gayet iyiyim hep kendim baharatlı yağlı şeyler yemeyerek işte elma mideme çok iyi gelmişti şu sarı leblebi yemiştim o iyi gelmişti falan hiç doktora gitmedim bidaha sadece kanımda enfeksiyon olunca midem bulanıyordu doktor da demişti senin biseyin yok gastrit var biraz diye bence herşey kafada bitiyor bilmiyorum ama ben 2 yıl mide koruyucudan sonra bidaha hiç doktora gitmedim çok nadir oluyoe çünkü mide bulantısı ağrısı falan o zamanda ağrıyınca bı buscopan içiyorum geçiyo
Ben yeni oldum endoskopiyi olduktan sonra mide bulantım kusmam iştahsızlık başladı ondan çok korktum mide kanaması filan olabilir diye veya endoskopi sırasında enfeksiyon olmuştur diye önceden bu kadar şikayetim yoktu endoskopiden sonra başladı bende korkuyorum halaO refluden de kaynaklanıyor ama ben şuan eskiye göre gayet iyiyim hep kendim baharatlı yağlı şeyler yemeyerek işte elma mideme çok iyi gelmişti şu sarı leblebi yemiştim o iyi gelmişti falan hiç doktora gitmedim bidaha sadece kanımda enfeksiyon olunca midem bulanıyordu doktor da demişti senin biseyin yok gastrit var biraz diye bence herşey kafada bitiyor bilmiyorum ama ben 2 yıl mide koruyucudan sonra bidaha hiç doktora gitmedim çok nadir oluyoe çünkü mide bulantısı ağrısı falan o zamanda ağrıyınca bı buscopan içiyorum geçiyor:))
Anladımm ben de bukadar çok olmadı istersen tekrar bı görün şikayetlerini söyleBen yeni oldum endoskopiyi olduktan sonra mide bulantım kusmam iştahsızlık başladı ondan çok korktum mide kanaması filan olabilir diye veya endoskopi sırasında enfeksiyon olmuştur diye önceden bu kadar şikayetim yoktu endoskopiden sonra başladı bende korkuyorum hala
Sende nasıl şikayet olmuştu endoskopiden sonra tam söyler misin çok soru sordum kusura bakma ama cidden çok korkuyorumAnladımm ben de bukadar çok olmadı istersen tekrar bı görün şikayetlerini söyle
Bende göğsümde midemde ağrı olmuştu 1 haftaSende nasıl şikayet olmuştu endoskopiden sonra tam söyler misin çok soru sordum kusura bakma ama cidden çok korkuyorum
Endoskopiden sonra mide bulantısı bende hep devam etti ağrıdı sürekli falan bir iki ay böyleydi dediğim gibi yani korkulacak nisey yok o normal hemen düzelmezsim zaten sabretmek kendien dikkat etmen lazjmSende nasıl şikayet olmuştu endoskopiden sonra tam söyler misin çok soru sordum kusura bakma ama cidden çok korkuyorum
Anladım peki bunlar endoskopiden önce de mi oluyordu yoksa endoskopiden sonra mı olduBende göğsümde midemde ağrı olmuştu 1 hafta
1 ay 2 ay da mide bulantısı olmuştu kusmalarim devam etmişti ama ben ilaçlara devam ettim bırakmadım 2 yıl yediklerime dikkat ettim mide koruyucuyu hep düzenli aldım midemi zorlamadim yemeklerle az az ama sık sık yedim birde bol bol su içtim
Önce de oluyordu endoskopiden sonra zorlandim diye galiba daha çok olmayan başlamıştı ama sonra düzeldi şükürAnladım peki bunlar endoskopiden önce de mi oluyordu yoksa endoskopiden sonra mı oldu
Hmm bendeki bu belirtiler endoskopiden sonra olmaya başladı neden olmuştur acaba yaÖnce de oluyordu endoskopiden sonra zorlandim diye galiba daha çok olmayan başlamıştı ama sonra düzeldi şükür
BilmemHmm bendeki bu belirtiler endoskopiden sonra olmaya başladı neden olmuştur acaba ya