• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelınlığin üstüne ne renk saç güzel olur kızlar tavsiyeleriniz lütfen

ya arkadaşlar benimde tercihim kzıl ama haziranda düğünüm var siyahmı kızılmı olsun bilmiyorum kızıl çok çabuk akıyor beyazım büyüleyici kızıl yada şarap kızılı hoş duruyor ama 1 haftada soluyor malesef

Gelinlikle koyu renk saçlar çok güzel bir bütünlük sağlıyor... Ben karamele boyatmayı düşünüyorum ama bakalım daha zaman var:)

Gelinlikle koyu renk saçlar çok güzel bir bütünlük sağlıyor... Ben karamele boyatmayı düşünüyorum ama bakalım daha zaman var:)

tam aradigim konuyu buldum sonunda.. bende gelin olunca ne renk yapsam diye düsünüyorum.. evet sari sac herkeste hos durmuyor..bende normalde sari saci cok seviyorumm dügünümde eger tek renge karar verirsem acik kahve, karamel gibi renkler düsünüyorum.. ne sari olucak nede koyu olucak..ama düz bakir renkleride hosuma gidiyorrr. en cok korktugum sey istedigim rengi tutturamazsa kuaför.. bakir renklerindede gelinlik cok yakisir bence..

bu arada evlenecek arkadslar coktan gelin olmus.. ne renge karar vermisler merak ediyorum...
sositososito

Back