Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelınlığin üstüne ne renk saç güzel olur kızlar tavsiyeleriniz lütfen

a_ysem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
54
0
86
arkadaşlar yakında düğünüm var beyaz tenlıyimm şuan saclarımda yariya kadar akmış rofle var saclatımı sizce ne renk boyatsam. tek renk mı daha gzl olur rofle mi sizce????

Sana en çok hangi renk saç yakışıyorsa, gelinlikte de o güzel durur boshayallersmile

Vallaha çok hoşsun..Yüzün ikisini de kaldırır..Benim kuzen sarışındı, düğünde siyah yaptı, sonra pişman oldu..Senin gönlünde hangisi var?

Çok tatlısın, ben kızıl kahve düşünüyorum sanada gider gibi doğal tek renk sarı istiyodum ama normalde yakışıp gelinlikte iğrenç durduğunu gördüğüm 1 2 kişi oldu o nedenle vaz geçtim bende beyaz tenliyim kuaförümde içinde bakırlık kızıllık olan renkleri tavsiye etmişti kullandınmı hiç daha öncesinden bilmem ama çok doğal ve şık buluyorum bende.... her renk yakışacak gibi duruyo :))))) mutluluklaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm ben kahve tonları istıyorum aslındaa cıkolata kahve gıbı falan sankı koyu renk daha hoş gibi gelıo ama kuaforum roflede gzl olır dedı kararsızımm

cnm ben kahve tonları istıyorum aslındaa cıkolata kahve gıbı falan sankı koyu renk daha hoş gibi gelıo ama kuaforum roflede gzl olır dedı kararsızımm

ya demin bi arkadaşın dediği gibi sen kendine hangisini yakıştırıyosan o rengi seç ama zemin rengini canlı bir kahve seçebilirsin

Kaşlar koyu olduğundan, ve çok ince olmadığı için ben koyu renkten yana kullanıyorum oyumu bilmiyorumkismile

Yok tatlım.. röfle falan gelinlikle hoş durmuyor.. tekrenkten ve kahve yada kızıldan vazgeçme sen..
En iyisi çikolata kahve falan..
çünkü kızıl biraz zor bi renk bir kere kızıla boyadıktan sonra dönüşü zor oluyor...

ıkinci fotoğrafını görünce bence kesinlikle tek renk ve koyu renk.Hem doğal hem de daha zarifsin ki eminim gelinlikle daha hoş olacaksın.

Röfleli bir gelin olarak üzüldüm bilmiyorumkismileBence kişide hoş durmamıştır (gördüğünüz kişilerde)

yakışan yakışmayan herkeste bi sarı merakıdır gidio bnce gelinlikte röfleli saç kadr itici bişey yok çok sıradan..
kesinlikle doğal saç rengin neyse onunla gelin olmalısın tabi bu bnm görşüm..

sarı dışında kahve ve tonları kızıl ve tonları derim... hatta sarı olan saçlarımı temmuzda düğünüm olduğu için şimdiden boyatmaya başladım kahveye anca oturacak çünkü....

ben sarışın bi gelin olucam inşallah :kedi:

7 yıldır röfle kullanıyorum, düğünümde de aynı şekilde olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…