• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Gelinliğin altına göğsü küçük gösterecek askısız neler kullanabiliriz?

Kızlar, ben çok güzel bi çözüm buldum. Daha doğrusu çok güzel duran, yanlardan taşma yapmayan, hatta göğsü küçük bile gösteren bi büstiyer buldum. Pier Cardin markası ve 70 tl'ye aldım. Gelinlikçim bile çok beğendi. Benim aldığım takım bu; askılarını çıkarabiliyosunuz, ben çıkarıyorum gelinliğim straplez olduğu için. Yanlardan zaten silikonlu olduğu için kesinlikle düşme gibi bi korkunuz olmasın. Üstte de gayet güzel duruyor.

4039p2.jpg

selam bayanlar
benim haziranda nişanım oldu
le jardin toparlayıcı südyen aldım
nişan günü südyeni taktım askıları kesip onu nişanlığıma tutturduk normal halinden bayağı ufak durdu güzel oldu bence tavsiye ederim

O kadar yazdım dün ama yazılarım yok olmuş.

Kızlar dün o sıcakta yeni incinin modeli aradım ve buldum. İnamamadım hem küçülttü hemde süper oldu. Askısız her zaman kullanabilirimmmmm.

eğer hala almadıysa yeni inci nin çok güzel çeşitleri var , askısız olup da destekli olanı mı dersin , silikonlu sırtı açık olanı mı dersin balenli balensiz , ama toparlayıcı olarak 1680 straples en ideali diye düşünüyorum

Gelinlikçim yeni inciyi pek beğenmedi kızlar.. bustiyer bakıyorum. Bustiyer giyince gelinliğimin bel kısmı daha iyi duruyor gelinlikçim haklı bakalım artık:(

canım yaa ne takıyosun millet uğraşıo silikon taktırıyor ...küçük durmasını neden istiyosun ki ..kötümü durur gelinlikte acaba

Kızlarrr magic formun bustiyerini aldım. Biraz pahalı diğerlerine göre ama beli ince olup göğsü büyük olanların alabilceği tek ürün

canım yaa ne takıyosun millet uğraşıo silikon taktırıyor ...küçük durmasını neden istiyosun ki ..kötümü durur gelinlikte acaba

ya tatlım benim sorunum en başta belimin ve sırtımın ince olması ( zaten ince bir kızımdır ) gögüsleirmin büyük olması. bu durumda hep zel ürünler almak zorundayım ( ve pahalıda oluyorlar ) her zaman alternatif düşünmek zorundayım. Mesala sırtım 75 ama göğüsüm 85 -90 dır.

ayyy bendede aynı sorun varrrr 85 c kullanıyorum askısız kullanabileceğim ayrıca göğsümü küçük gösterecek bişiy söleyin ne oluyyy

:44: uff bu sorun bendede var
bende nişanlık icin aynı dert icindeyim
straplez giymek istiyorum ama hem küçük görünmesi hemde catal görünmemesi lazım
sözlüm acayip derecede kıskanc napcam bilmiyorum:43:

Bende de var aynı sorun,komun toparlayıcılarından kullanıyorum 80B takıyorum.. Gelinliğin altına büstiyer aldım,new bride 55 tl ye aldım.Yeni incinin 2700 modeliyle aynı.Gayet de güzel gösteriyor.Bakalım gelinlikçim ne dicek,inş güzel durur gelinliğin altında.Bu modelin aynısı
$urunx207Jar.jpg

canım bende büstiyer düsünüyorum ama acıkcası daha önce hic kullanmadım:96:
o yüzden sana sorim büstiyerlerde bi sıktırıp taşırma durumu varya bu modeldede alttan sıkıstırıp üstten tasırma oluyomu
catal fln belli oluyomu?

Canımm benim göğüslerimde büyük ama taşırma olmadı,yani çatal görünmedi,ama deneyerek aldım,istersen bi iç çamaşır mağazasında dene,ona göre alırsın.Çünkü herkesin göğüs yapısı farklı.Ama denemeden alma sakın.

kızlar aynı sorun ben de de var. gelinlikçi orkide önerdi. m şeklinde kapak olacak dedi. ama bulamadım.

Valla artık parasında falan değilim,bari düğünümde güzel görüneyim yaaa :))

Eeee,hadi çözüm önerilerinizi almaya devam edelim kızlar.Bana da geçen sene nişanım için gittiğimiz alışverişte satış yapan bir bayan gelinliğinin içine Leyla marka büstiyer al demişti.Ama hiç duymadığım birşey...

Back