[B]Merhaba arkadaşlar
Dolgun göğüslü birisi olarakbu konuda ne yapacağım bilmiyorum. Büstiyer vs giysem büyük durabilir. Normalde göğsü küçük gösteren toparlayıcı sütyenler kullanıyorum ama gelinliğin altına askısız bir alternatif bulamaya çalışıyorum. Lütfen bana yardımcı olun[/B] :kedi:
benim de göğüslerim büyüktür, nişan elbisem kendinden sütyenliydi , hiç de sorun yaşamadım , çok rahattı, hatta üst kısmını oyle bir dikmişlerdi ki sanki büstiyer gibiydi , sıkı sıkıydı .
cnm silikon sütyenler çıktı şimdilerde onlardan alabilirsin.. aaah ahh biz nasıl büyütürüz diye uğraşıyoruz yasmene nasıl küçültürüm diyo :gitme: hayırlı olsun şimdiden cnm benm
Canım arkadaşlarım hepinize teşekür ederim.
kendinden sütyenli değil ama gelinlikçiye gittim dedi bustiyer giy. Kendinden sütyenli rahat edebilir miyim bilmiyorum. Eccem 'cim daha tam karar vermedim gelinlik modeline ama üstünü göğüs kısmını kapatacak şekilde yaprak yaprak yaptıracağım kesin.
Tam kesinleştiğinde hatta diktirdiğimde koyarım fotusunu balımmm.
Yaw kıslarr delircem bu gögüslerden heeee
ikiside aynı model jilicanın dediği yeni inci 1680
gerçekten şık duruyo
anladım canım
beni de deli ediyolar ya bi günlüğüne bi yere emanet bıraksak olmaz mı acaba :roflol::roflol:
Ayy cnım yazmayı unutuyordum az kalsın ... Kuşum ben bu yeni inciyi bulamadım ya hiç.:çok üzgünüm:
canım aynı dert bende de var
ne giysem göğüs kısmı kötü duruyo
yazın nişanım var ve ne yapabilceğimi araştırıyorum
o yüzden topiğini takip edeceğim
çözüm bulursan söylersen sevinirim
aa ben küçük bi yerde yaşıyorum ama var burda inceledim ve gerçekten güzel duruyo tabi denemek lazım
iç çamaşırı satan biçok yerde vardır bu bence
veya düzenli alışveriş yaptığın bi yere rica et getirir onlar incelersin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?