Gelinlik Modelleri gelinliğimin üst kısmı kızlarr sizce nasıl ?

şıkmış.gelinliğin alt kısmını nasıl yaptıracağınıza karar verdiniz mi bilmiyorum ama kat kat tarzda yada çok karışık bişey olacaksa,üst kısıma göğüs kısmı hariç taş konulmassa daha sade ve az karmaşık olur gibi geldi bana. güle güle giyin şimdiden.

kat kat eteklerı pek sevmıyorum zaten o yüzden eteği düz olacak sanırım taşları o zaman fazla gelmez :) fikirlerin için teşekkürler

Çok güzel canım straples gelinlikte çok güzel duruyor taşlarıyla harika görünüyor .ALLAH her kıza giydirmeyi nasip etsin inşallah.

mükemmel ötesi.
güle güle giyinin....

senın ıcıne sındıyse bence onemlı olan o bende model arastırması yapıyorum sımdıden seneye dugunum ama kafamda az cok belırledım

senın ıcıne sındıyse bence onemlı olan o bende model arastırması yapıyorum sımdıden seneye dugunum ama kafamda az cok belırledım

ewet canım bencede en önemlısı içine sinmesi ben çok baktım internetten model çok ta denedim gelinlik ama hep bişiler eksikti sanki inşallah güzel olucak benim gelinliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…