Gelinlik Modelleri gelinliğimin üst kısmı kızlarr sizce nasıl ?

o alttaki toka gibi duran şey basitleştirir gelinliği........eğer o olmayacaksa yorumum ; çok begendim çok zarif ama dediğim gibi o toka orda olmasın......yukarısı yeterince hareketli taşlı zaten........

o alttaki toka gibi duran şey basitleştirir gelinliği........eğer o olmayacaksa yorumum ; çok begendim çok zarif ama dediğim gibi o toka orda olmasın......yukarısı yeterince hareketli taşlı zaten........

yok tokası olmıcak canım onun yerıne üstteki taşlardan bı sekıl yapılacak tokayı bende hıç beğenmedım zaten teşekkür ederim yolrumun için

toka dışında çok beğendim ama sen de o tokanın olmayacağını söyledim gerçekten çok hoş gözüküyor güle güle giy:)

bence çok güzel duruyor, tokanın olmaması isabet olmuş,inşallah istediğiniz gibi olur dikilince, güle güle giyin.

Çok güzelmiş..
Mutlulukla giy..
Ve sadece düğün günü değil bir ömür prenses gibi hisset inşallah

uzun boyluysan taşları ve boyu güzel ama boyun uzun değilse bel kısmı uzun olduğundan bacakların kısa görünür. benim en dikkat ettiğim şeydir de ondan ilk buna takıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…