Gelinlik Modelleri Gelinligimin alt kismini degistirmek istiyorum.Fikirleriniz ?

Sizce hangi gelinligin etegi olmali?

• Ankete Katılan
    41

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
116
Hollanda
Merhaba hanimlarr,,

Diger topigimde sizden dusuncelerinizi ve fikirlerinizi aldim gelinligim icin. Ve sonuc olarak ust kismi begenildi alt kismi fazla begenilmedi. Dogrusunu soylemek gerekirse alt kismina bende fazla dikkatimi vermemisim, cunku gelinligin ustunu gordugumde sadece orasina konsantre olmusum. Yani topic acip sizden iyi veya kotu yorum aldigim icin cok memunum. Yorum yapan herkese cok tesekkurler. Sonucta hepimiz bayaniz ve birbirimizin fikirlerinden yararlana biliriz diye dusunuyorum.bu konuyu nisanlima bahsettim, nisanlim gelinligi begenmediysen yenisini alalim diye israr ediyor. Bende yenisini almaya gerek yok diye dusunuyorum ust kismini cok begeniyorum begenerekte aldim. Onun icin alt kismini yani etegini tadilata verip baska bir model yaptiracagim. Dun interneti dolastim ve benim gelinligime benzeyen gelinlikleri kopyaladim. Simdi ise alt kismini nasil degistire biliriz diye sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Ben kolaylik olsun diye netten aldigim resimleri simdi paylasiyorum burda.. Fikirlerinize cok guveniyorum arkadaslar. Eger bildiginiz baska modeller varsa gosterebilirisiniz. Simdiden yorum yapan veya yapmayan arkadaslara cok tesekkur ediyorumm :71: Gelelim resimlere buyrunn..

Onemli not: Arkadaslar gelinligim straplez degil, tesetturlu oldugum icin uzun kollu yaptirdim. Boyun kismi goguslerdeki tasli seritten dik yaka, kollarin bitis kismida dantelle islenmistir. Oylamalari tesetturu goz onunde bulundurarak yaparsaniz sevindirik olurum :))

Bu benim gelinligim;
dsc01616aaass.jpg

b7c1bc28b5b894962ae6ec6.jpg

1.
021i.jpg

2.
022mw.jpg

3.
17980481.jpg

4.
63697457.jpg

5.
71369304.jpg

6.
17204921.jpg

7.
081yc.jpg

8.
082ow.jpg

9.
58939602.jpg

10.
111pz.jpg

11.
112ev.jpg

12.
71827274.jpg

13.
81691629.jpg

14.
151it.jpg

15.
152yz.jpg

16.
91191424.jpg

17.
80415213.jpg

18.
76061996.jpg

19.
94884485.jpg

20.
15889034.jpg

21.
44957147.jpg

22.
58597910.jpg

Son düzenleme:
Anketi düzeltmekle ilgili bir fikrim yok, fakat neden hep etek kısmını aynı kalıplarda düşünüyorsunuz, farkıl modelleri denedinizmi

bilmiyorum arkadaslar, gelinligmin alti dantelli oldugu icin o tarzda degistirilebilinir diye dusundum.. yoksa komple etek kisminimi degistireyim bilmiyorum ki.. kizlar bana bi kac ornek verin gercekten alt kismini nasil yaptiracagima dair kafam cok karisik

Son düzenleme:
Tugba ogretmen hanim :) verdigin ornekler benim gelinligimin altina gider mi aceba? cunku ust kismi saten sanirsam

kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

ben 4ün tamamını beğendim ama sadece etek olarak sorarsan 12.

Canim topigine baktimda.. kafam gercekten allak bullak oldu.. kat kat olan gelinlikler hosuma gitti ama benim gelinligimin malinda guzel dururmu onu bilemem oyle yaptirsam.. bi katini gelinligin malindan bi kati dantelli tulden..kafa dumannnnnnnnnnn anlayacagin :44:

Canim topigine baktimda.. kafam gercekten allak bullak oldu.. kat kat olan gelinlikler hosuma gitti ama benim gelinligimin malinda guzel dururmu onu bilemem oyle yaptirsam.. bi katini gelinligin malindan bi kati dantelli tulden..kafa dumannnnnnnnnnn anlayacagin :44:

anlıyorum seni tatlım eğer çizimin güzelse çiz kendi isteğin gibi yaptır..mutluluklar şimdiden

bilmiyorum arkadaslar, gelinligmin alti dantelli oldugu icin o tarzda degistirilebilinir diye dusundum.. yoksa komple etek kisminimi degistireyim bilmiyorum ki.. kizlar bana bi kac ornek verin gercekten alt kismini nasil yaptiracagima dair kafam cok karisik

Canim haklisin, seninkine biraz benzer bir model yaptirmalisin ki, yapilmasi cok ugrastirmasin...
Gonderdigin modellerden en cok 2.yi begendim ben...

Icinden dantelli bir parca cikmasi guzel durur, 2. modeldeki gibi... senin orijinal gelinliginde hem dantel hem tul cikmis.. her ikisi birden olunca basitlestirmis... icine 2. modeldeki gibi daha duzgun bir dantelli kat yaptirsan? en kolay cozum olur bu sanki...:97::97:

hem eteklerini de 2. modeldeki gibi ara ara toplatirsan, oldukca guzellestirmis olursun bence gelinliginin etek kismini...

(diger topigini de gormustum, sevindim etek kismini degistirmeye karar verdigine..)

Son düzenleme:
anket açmışsın ve ankette gelinliğin resmini eklemişsin fakat üst kısmının uzun kollu olacağını belirtmemişsin keşke uzun kollu olacağını belirtseydinde ona göre oylama yapılsaydı

anket açmışsın ve ankette gelinliğin resmini eklemişsin fakat üst kısmının uzun kollu olacağını belirtmemişsin keşke uzun kollu olacağını belirtseydinde ona göre oylama yapılsaydı

Nasil yani anlamadim canim ne demek istedigini, gelinligimi komple degistirmiyorum ki ama?

Canim haklisin, seninkine biraz benzer bir model yaptirmalisin ki, yapilmasi cok ugrastirmasin...
Gonderdigin modellerden en cok 2.yi begendim ben...

Icinden dantelli bir parca cikmasi guzel durur, 2. modeldeki gibi... senin orijinal gelinliginde hem dantel hem tul cikmis.. her ikisi birden olunca basitlestirmis... icine 2. modeldeki gibi daha duzgun bir dantelli kat yaptirsan? en kolay cozum olur bu sanki...:97::97:

hem eteklerini de 2. modeldeki gibi ara ara toplatirsan, oldukca guzellestirmis olursun bence gelinliginin etek kismini...

(diger topigini de gormustum, sevindim etek kismini degistirmeye karar verdigine..)

Canim bende 4. uncudeki gibi toplattirayim diyorum yandan yukari dogru.. sonra onun firfiri yerine kat kat dantel yaptirayim diyorum olmaz mi oyle ? zaten resimlerin cogu birbirine benziyor yani kimi yandan toplattirmis kimi tam ortadan ayirmis. Evet ya gelinligimin ust kisminda sorun yokta alt kismi benimde canimi skti acikcasi

Nasil yani anlamadim canim ne demek istedigini, gelinligimi komple degistirmiyorum ki ama?

tamam komple değiştirmiyorsun ama arkadaşların gelinliğin altı için uygun gördüğü modeli oylarken üstünün straplez olacağını düşünerek oyluyor oysaki üstünün uzun kollu olacak olması altı için daha farklı bir seçim yapmayı gerektirir

tamam komple değiştirmiyorsun ama arkadaşların gelinliğin altı için uygun gördüğü modeli oylarken üstünün straplez olacağını düşünerek oyluyor oysaki üstünün uzun kollu olacak olması altı için daha farklı bir seçim yapmayı gerektirir

haa su mesele yazmamismiyim kollarinin kapali olacagini.. hemen degistireyim o zaman.. sence nasil olmali alt kismi?

Back