Gelinlik Modelleri gelinliğimi hiç beğenmedim

bende gelınlık bakarken cok arastırdım ve cogu kısı hazır al dedıelr dıktırenlerın cogu sorun yasadı umarım halledersın ıcıne sınmeyecekse caresıne bak en özel gunun en berbat günün olmasın

ben hala fikrimin arkasındayım.ver 2-3 yaşındaki çocuğun eline bi makas, kessin biraz.zaten kimse ona bişey de diyemez,terziye de çocuk kesmiş yapacak bişey yok kısa sürede yeni gelinlik bulup almışlar derler olur biterbak ne güzel nişanlın da senin gönlünü hoş tutmaya çalışıyoannesigil bişey söylese de sana laf ettirmez bence.o terzi de bir söyler iki söyler geçer gider.boşverrr çok surat yaparsa da görüşmezsin onunla nolacak.ekmeğini, aşını o vermiyo yazaten bi daha kimbilir nerde karşılaşırsınız.

cnm konuyu yeni gördüm ve çok üzülmüştüm. ta ki yeni gelinliğini sipariş verdiğini duyana kadar
sen en iyisini yapmışsın. içine sinmeyen bi gelinlik giymemelisin.erkekler ve çevremizdekiler anlamıyor ''bi kere giyilecek birşey için bu kadar uğraşma,değmez '' diyorlar.
bende ''EVET GELİNLİĞİ HAYATTIMDA Bİ KERE GİYECEĞİM,O YÜZDEN BU KADAR ÇOK UĞRAŞIYORUM'' diyorum...
aslında durmunu da inan anlıyorum. senin yerinde olan çoğu kişi 2. gelinliği almazdı sanırım.seni bu yüzdende tebrik ederim.umarım sorun olmaz.erkek tarafı anlayış gösterir ve kimse üzülmez.

2 sene önce evlenen bi arkadaşımın da başına aynı durum geldi. erkek tarafı tanıdık terziye diktirmek istedi. kız tarafı tatlı dille,kendi terzilerinin daha uygun olacağına ikna etti.ve sonuçta iki tarafta üzülmedi.kötü sonuç baştan önlenmiş oldu. keşke seninde baştan kabul etmeme şansın olsaydı:26:

buarada bu kadar çok beğendiğin,aklında kalan,özel dikilen gelinliği bile gölgede bırakan gelinliğini de çok merak ettim
acaba nerde beğendiğini öğrenebilir miyim?

Canım en doğru kararı vermişsin beğendiğin gelinliği sipariş etmekle fotoğraflarına her baktığında iyikide almışım diyeceğine eminim düğün günü kim ne derse desin sakın dert etme süğün sonu herkes kendi evine gidecek nasıl olsa 1 haftada balayı sürer sakinleşir herkes Mutluluklar diliyorum ömrün boyunca şimdiden anlasınlar ki gelinler söz geçirilmek için değil oğullarına iyi bir eş olmaları içindir...

hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. beğendiğim gelinlik belki herkes için çok ta güzel olmayabilir ama ilk giydiğim gelinlikti ve en çok beğendiğim. sonrakileri gözüm görmedi bile. bir de dikilenin o gelinlikle alakası olmadığını ve de boşver der tarzı konuşmaları beni daha da kızdırdı açıkçası. dün akşam kayınvalidemi de aradım söyledim ona, sipariş verdiğimi. telefonda bir şey demedi arkamdan söylenmiştir belki ama içim çok rahat

iyi hadi bakalım hayırlı olsun.zaten önemli olan senin beğenmen.insan sevdiği,istediği şeyi giyerse mutlu olur,içinde de güzel görünür bence.kayınvaliden de söylenmse bile 1 söyler 2 söyler unutur.merak etme.hem her evlilikte düğün zamanı mutlaka bir aksilik çıkarmış.Allah beterinden korusun.mutluluklar

bence nişanlını al karşına derdini güzelce anlat,sonuçta bu senin en güzel günün,ne kendi ailenin ne de nişanlının ailesinin tercihine karışmasına izin verme.eminim nişanlın da seni anlayışla karşılayacaktır.ailesine durumu da izah eder diye düşünüyorum.sonuçta birbirinizi seviyorsunuz,onun da ömrünü geçireceği insan için birşeyler yapması gerek

valla aradaşlar o kadar güzel fikir vermiş ve yorum yapmışlar ki bana söyleyecek senin içini rahatlatıcak bi cümle bırakmamışlar :))

istediğin gelinliği giyiceksin, nişanlında en son sana bırakmış kararı. bu durumda pek bi tatsızlık cıkmıcak gibi görünüyo. Bence her iki tarafta ailelerinin yorumlarına sınır koymalı, bi yerden sonra insanın sinirini gerçekten bozuyolar çünkü bu bir. İkincisi Tamam eyvallah bildikleri tanıdıkları terziye götürmüşler seni, ki aslında olumlu bi adım bu ama sen memnun kalmadığını belirtmişsin neden daha fazla üstelediler anlayamadım yani.

GELİN OLAN SENSİN,

SENİN İNSANLARI DEĞİL, İNSANLARIN SENİ MUTLU ETMEYE ÇALIŞMASI LAZIM, GÖZÜNÜN İÇİNE BAKMALI. ZAMANI OLUR HAKLI YERE (senin durumun gibi) , ZAMANI GELİR MİNİCİK TATLI KAPRİSLER BİZ GELİN ADAYLARI İÇİN HOŞ GÖRÜLMELİ. (biraz fazla sert oldu sanırım son cümle :26:)

inşallah hiç aksilik çıkmadan atlatırsın düğününü, biraz stres yapıcaksın belki bu konuyla ilgili ama takmamaya çalış, terzi kadınıda düşünme. Babanın kızımı ki sanki işini düzgün yapsaymış da onun diktiğini giyseymişsin dimi ama

fotoğraflarını da bekliyoruz ayrıcana :76:

Son düzenleme:
ayyyy çok güzel olmuşsun bayıldım gelinliğe 1kere giyeceksin içine sinmesi lazım mutluluklar diliyorum

canım uzun zaman geçmiş gerçi eninde sonunda ne oldu daha okumadım ama, bu zamanlar en zor zamanlardır, herkes bir yönden haklı oluyor. gerçi gelinin ve damadın en hassas olduğu dönem ve en gergin, bu yüzden evlenecek çiftleri gaza getirmemekte, yuvayı dağıtıcı değil, toparlayıcı öneriler vermekte fayda var. bu dönemde destek en önemli şey. ama destek: "evet haklısın, onlar sana bunu yaptı sen de bunu yap..." şeklinde kötü bir tavırla olmamalı. kötülüklere karşı önleyici ama asla kötü olmamalı, karşı tarafa karşı hırslandırılmamalı ne gelin ne damat. yoksa ömür boyu o insanlarla anlaşmak zorunda kalacak kişi sensin.
umarım bu tüm evli ve evlenecek çiftlere hatta tüm ikili ilişkiler için örnek olur. yıkıcı değil yapıcı olmasında fayda var.

kimse senin huzurundan ve eşinden kıymetli değil, gelinlik bile. bunu eşine dile getirmen gerekir. duymak istiyordur. erkekler bi gelinliğin bir kız için önemini anlamazlar. o yüzden her zaman aklımızda olması gereken tek şey: kimse ve hiçbir şey, ne gelinlik ne ev, ne eşya, kendi mutluluğumuzdan, yuvanızdan önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…