üzüldüm. çok tatsız bir durum. bence sen nişanlını tatlı dille tavla, ama nişanlının ailesine emri vaki yap düğün gününde. diğer gelinliği de hiç giyilmemiş olarak internetten sat
yaaa boşver herkesi,nişanlını filan.dünyaya tek geldik tek gidicez.böyle önemli bir günde senin mutlu olman önemli.zaten istemediğin bir gelinlik giyersen yüzün düşer,içinde güzel görünmezsin.oysa o gün mutluluktan ışıldaman lazım.madem söledin nişanlına aklım kalırsa alacam diye al gitsin anasını satayım.diğer gelinliği de ister sat ister kaynana bırak hayrına itiyacı olana versin.haaa yok yine de ayak direrlerse, hiç mi yok sizin ailede ufak çocuk?onlara gittiğiniz bir an eline makası ver biraz kırpsın,oldu bitti işteüzme sen tatlı canını
niyetim öyle. ister verirler ister vermezler kendileri bilir artık.
işte o birazz gerebilir ortalığı kimseyi kırmadan bu konuyu kendi istediğin şekilde hallet bence, çünkü düğün bir defa oluyor... benimki sadece fikir siz bi defa gelinlik masrafına girdiniz tekrar yük olmayım annecim ama hiç içime sinmedi lütfen beni anlamaya çalışın sizin hatrınız için dahi giyebilirim diğer gelinliği ama hiç içime sinmez felan diyebilirsin.. bu arad diğer gelinliğide bi gelinlikçiye bırakıp sattırabilirsin belki bi beğenen çıkar iki defa masraf olmamış olur.
eğer yeteri kadar paran varsa mutlaka beğendiğin gelinliği al ve giy, düğün gününde bırak başkalarının mutsuzluğunu kendin mutsuz olmamaya bak, ve inan gelinliğini beğenmezsen çok mutsuz olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?