Gelinlik Modelleri gelinliğimi hiç beğenmedim

Söyelmesi kolay diyeceksin ama bence içine sineni al, bu içine sinmemiş belli, nişanlına da anlat istemediğini seni mutsuz edeceğini hersyein içine sinmesi gerektiğini vs, anlayıs gösterir umarım canım, bazılar takıntı haline getirip bir ömür basına da kakabiliyor ama tınlama kimseyi bence

nişanlıma söyledim akşam dükkana bakacağım aklımın kalacağını hissedersem alacağım diye. ki zaten aklım onda kalmıştı. o da ailemin beni etkilediğini sanıyor. halbuki ailem problem çıkmasın boşver giy dediler.

kesin karar verdim. alacağım giyeceğim. inşallah yerinde duruyordur ve düğüne yetişir.

asıl onlar bei etkilemeye çalışıyor. ama etkilenmeyeceğim. gıcıklar

üzüldüm. çok tatsız bir durum. bence sen nişanlını tatlı dille tavla, ama nişanlının ailesine emri vaki yap düğün gününde. diğer gelinliği de hiç giyilmemiş olarak internetten sat

üzüldüm. çok tatsız bir durum. bence sen nişanlını tatlı dille tavla, ama nişanlının ailesine emri vaki yap düğün gününde. diğer gelinliği de hiç giyilmemiş olarak internetten sat

evet öyle olacak mecburen. en başından belliydi böyle olacağı da.. o zaman almak istemediler böyle oldu işte

yaaa boşver herkesi,nişanlını filan.dünyaya tek geldik tek gidicez.böyle önemli bir günde senin mutlu olman önemli.zaten istemediğin bir gelinlik giyersen yüzün düşer,içinde güzel görünmezsin.oysa o gün mutluluktan ışıldaman lazım.madem söledin nişanlına aklım kalırsa alacam diye al gitsin anasını satayım.diğer gelinliği de ister sat ister kaynana bırak hayrına itiyacı olana versin.haaa yok yine de ayak direrlerse, hiç mi yok sizin ailede ufak çocuk?onlara gittiğiniz bir an eline makası ver biraz kırpsın,oldu bitti işteüzme sen tatlı canını

aynen valla

ya canım bırak kavga etmekten korkmayı allah aşkına yaa
sanki yine bir aksilik bulup çıkarmayacaklar..
git al istediğini giy..
ben bunu beğendim bunu giymek istiyorum! o kadar..
sen o günün baş kahramanı olacaksın..
bir daha gelinlik giyebilecek misin..
gerekirse kavga et ama istediğin gelinliği giy canım...

Tatlım bence önce bi nişanlının ve ailenin tepkisini ölç.Kat'i iseler sende beğenmediğini ve ömür boyu mutsuz kalmak yerine bencillik edip istediğini alacağını söyle.

Kendimden örnek verirsem; ben gelinliğimi çok beğenerek aldım, eşimin ailesinde herkes kapalıdır ve benim gelinliğimda boyundan 2 cm lik bi bağı vardı.o da dans etmeden önce kopçası bozuldu iğneyle tutturduk ağırlıktan taşıyamadı gece boyu hep düştü.Eşim bağı çıkarmama izin vermedi ki öyle dahada hoş duruyordu.Birde gelinliğin sırtı orta boyutta açıktı ailesi eşime laf etmesin diye duvağımı omuzlarıma şal gibi attım durdum.yaklaşık 3 yıllık evliyim ve geçen aylarda cd yi izleyince 1 hafta moralim bozuk gezdim.Sebep gelinliğimi kullanamayıp her bişeysini kapattığım için.

Sen sen ol, laf duy ama kendi istediğinden taviz verme, 1 ömür içinde kalır yoksa ....

Ayrıca unutmaki ddüğün gelinindir, kimse damadı incelemez.Gelin gözdedir dolayısyla düğün gelinindir....

Son düzenleme:
ben bu gelinlik nişanlık dikenlere cok sinir oluyorum insanların en mutlu gününde giyecekleri elbiseleri bizi tam dinlemeden kendi kafalarına göre yapıp sonra bizi mutsuz etmeye hiç hakları yok bide üstüne üstlük okadar para alıyolar ama karşılığını veriyolarmı ? HAYIR tabikide benmde nişanlığımda cok büyük sorunlar oldu içime sinmyen elbiseyi kesinlikle giyemezdim oyle bi günde yeni bi elbise almayı kesin kafama koymuştum nişanlımda tamam dedi herkes istediğn elbiseyi giy dedi ama zaten gerek kalmadı diktirdiğim yer elbisenin olmadığını anladı ve bana baska bi elbise daha diktiler tabi bu sefer daha cok özen gösterdiler ve içime sindi ama onuda yapamasalardı gidip yeni bi hazır elbiseyi alıcaktım . bence kesinlikle git ve hazır bi gelinlik istediğin gibi hiç düşünme ama o gün hiç mutlu olamaz ki ozman insan sevmediği bi gelinliğin içinde bir daha tekrarı olmucak bi gün herseyi yapmaya deger inşala çözersin bu sorununu ve düğünün cok güzel geçer mutluluklar simdiden :)

niyetim öyle. ister verirler ister vermezler kendileri bilir artık.

işte o birazz gerebilir ortalığı kimseyi kırmadan bu konuyu kendi istediğin şekilde hallet bence, çünkü düğün bir defa oluyor... benimki sadece fikir siz bi defa gelinlik masrafına girdiniz tekrar yük olmayım annecim ama hiç içime sinmedi lütfen beni anlamaya çalışın sizin hatrınız için dahi giyebilirim diğer gelinliği ama hiç içime sinmez felan diyebilirsin.. bu arad diğer gelinliğide bi gelinlikçiye bırakıp sattırabilirsin belki bi beğenen çıkar iki defa masraf olmamış olur.

hayatında gecirecegın 1 gun ısteselerde tekrar ogunu sana veremezler gıt ve o gelınlıgı al...sonra sana ıyı yaptın almadında deyıp madalya takmayacaklar....

ben yük olmayayım diye kendim almayı düşündüm. 2.kez gelinlik aldırmamak için, onları düşündüğümden. art niyet ararlarsa bilemem tabi.

gelinlik kayınvalidemlerde o yüzden resmi yok. görseniz beğenirsiniz belki ama soğudum işte.

eğer yeteri kadar paran varsa mutlaka beğendiğin gelinliği al ve giy, düğün gününde bırak başkalarının mutsuzluğunu kendin mutsuz olmamaya bak, ve inan gelinliğini beğenmezsen çok mutsuz olursun

eğer yeteri kadar paran varsa mutlaka beğendiğin gelinliği al ve giy, düğün gününde bırak başkalarının mutsuzluğunu kendin mutsuz olmamaya bak, ve inan gelinliğini beğenmezsen çok mutsuz olursun

teşekkürler. dün akşam gittim. istediğim gelinliği giydim denedim ve yine çok hoşuma gitti. 36 bedenini getirecekler kısmetse cts günü. nişanlım sen nasıl istersen dedi en son ama üzgün çünkü terzi tanıdıklarıydı. muhtemelen düğüne de gelecek ve onun gelinliğini giymemiş olacağım. bir de ailesine söylememiş. amaaan ne yapayım. bir şekilde hallolacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…