beğenmediğinz kısımlarını değiştirtin gerekirse başka bir terziye götürün..ya ben eğerki gelinlik alırsanız düğün öncesi tadınız kaçar diye korktum açıkçası:26:
işte ben de ondan korkuyorum. yoksa gözüm karardı ne kadar tutarsa tutsun alacağım da.
her resimlerine baktıkça hayalimdeki gelinlik bu değildi diyeceksin ve sürekli eşini ve ailesini suçlayacaksın uygun bir dille nişanlına söyle bir kere giyeceksin sonuçta bir daha asla o zamana geri dönemiyeceksin
bende eşimle gelinlik yüzünden kavga ettik düğüne 1 hafta kala ayrılıyoduk nerdeyse
nişanlım diyor ki aynısı olması şartmıymış. terzi tanıdıkları olduğundan bir şey demiyorlar. annesi de hazır alsaydınız filan dedi. zaten onlar yüzünden alamadım. tam düğün üstü ortalık karışacak diye korkuyorum. bir yandan da karışırsa karışsın ne yapayım diyorum.[/QUOT
söyleyin sizde benim içime sinmedi kendimde alabilirim falan de güzelce konusup halledılebılır bence...
canım nişanlını al yanına anlat deki benim hayalimdeki gelinlik bu hep bunun hayalini kurdum ve bir kere giyeceğim lütfen bu gelinliği almak istiyorum eğer sizin diktirdiğinizi giyersem ömür boyu resimlerime bakıp ağlarım de. al istediğini....hayalini kurduğun gelinliği giymek çok önemli..benimseyemediğin gelinliğin içinde zaten mutlu olamazsın ailesinede gelinlik yetişmiyor bedeni yanlış alınmış falan desin bişey uydursun işte..bir kere giyiceksin sonuçta onlar giymiorki senin evliliğin bu..anlat tatlı dille yada annesine anlat kadın kadına belki seni daha iyi anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?