• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi hiç beğenmedim

ays83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
490
6
96
Diğer
kızlar moralim çok bozuk. istediğim gelinliği almak yerine diktirmeyi tercih eden nişanlımın ailesi nedeniyle dikilen gelinliği hiç beğenmedim. aslında belki güzel ama benim istediğim gelinlikten bazı farkları var. ve ben bu gelinliği asla giymek istemiyorum. gelinlik dikimi en başından beri bir sürü aksilikle devam etti ve ben resmen soğudum gelinlikten ve terziden nefret ettim.

şimdi düğüne 2 haftadan az kaldı. ben kendi paramla istediğim gelinliği alabilirim. bana extra yük olacak ama aklım onda kaldı ve çok mutsuzum üzgünüm. ama ben o gelinliği alırsam nişanlım ve ailesiyle kavga etmekten korkuyorum. almazsam onlar mutlu olur ama ben mutsuz olacağım.

siz olsanız ne yaparsınız. herkesi boşverip o gelinliği alır mısınız? ben onlara söyleyeyim tepkilerine göre alırım yada almam diyorum, bir yandan da alayım kimseye söylemeyeyim düğün günü giyerim diyorum. gerçi bu saatten sonra o gelinlik duruyor mudur, düğüne yetişir mi o da meçhul. kafayı yemek üzereyim.

nişanlınla konuş gelinliği beğenemediğini içine sinmediğini güzel bi dille anlat bence... sonuçta o gün sizin gününüz ve içinde mutlu olmayacağınız bi gelinliği giymek sizi rahatsız edecektir...ayrı bir yük olacak demişsiniz ama imkanınız varsa bence konusup sizi mutlu edecek gelinliği giyin..

ben olsam kesinlikle alırdım zaten hazırsa öyle provası filan bir gün oluyo bende hazır aldım çünkü

eğer istediğiniz şekle girmeyecek gibiyse gelinliğiniz ve o gün mutsuz olacaksanız bence de konuşun halletmeye çalışın.. en özel gününüz sonuçta... denemeye değer. :93:

nişanlım diyor ki aynısı olması şartmıymış. terzi tanıdıkları olduğundan bir şey demiyorlar. annesi de hazır alsaydınız filan dedi. zaten onlar yüzünden alamadım. tam düğün üstü ortalık karışacak diye korkuyorum. bir yandan da karışırsa karışsın ne yapayım diyorum.

istediğim gelinliği almak istemediniz deyince nişanlıma yok onu cimrilikle suçluyormuşum yok bilmem ne. oysaki dükkandan defalarca aradılar beni indirim var kampanya var diye. nişanlıma da söyledim. umursamadı o zaman. şubatta verdik sipariş terzi bu kadar sona bıraktı.

Son düzenleme:
gecen sene aynı şey benim başımada geldi sayılır.. diktirmeyi tercih ettim ama sürekli ertelenen provalr vs vs derken gelinlik nası oldu görmedim bile.. sonunda teslim tarihide ertelenince bende almıyorum sogudum hevesim kalmadı gelinlikte dedim.. 10 gün kala düğünüme baska bi gelinlik buldum ve satın aldım.. en garantisi satın almak.. en azından görüyosun herşeyini sonradan istemedigin bişi cıkmıyo.. konusun bence nişanlınızla bu bir kere olan bişey içine sinmesi cok cok önemli.. sonra pişman olma derim

beğenmediğinz kısımlarını değiştirtin gerekirse başka bir terziye götürün..ya ben eğerki gelinlik alırsanız düğün öncesi tadınız kaçar diye korktum açıkçası:26:

beğenmediğinz kısımlarını değiştirtin gerekirse başka bir terziye götürün..ya ben eğerki gelinlik alırsanız düğün öncesi tadınız kaçar diye korktum açıkçası:26:

işte ben de ondan korkuyorum. yoksa gözüm karardı ne kadar tutarsa tutsun alacağım da.

hiçkimseyi hiçbi zaman mutlu edemezsin. heleki düğün nişan gibi özel günlerde... tecrübe konuşuyo :9: ben de senin gibi aman kavga çıkarmı aman üzülmesinler derken şimdi düğünümde neler istedimde neler olmadı düşününce sinirim bozuluyo. keşke onları düşünmeseydim... insanın içinde kalmamalı hiçbişey. sonuçta senin en önemli günün vede asla ve asla tekrarı yok. bence nasıl istiyorsan öyle yap. sen mutlu ol gerisini boşver..... nişanlınla paylaş eminim oda sana hakvericektir. allah mesut etsin canım.

her resimlerine baktıkça hayalimdeki gelinlik bu değildi diyeceksin ve sürekli eşini ve ailesini suçlayacaksın uygun bir dille nişanlına söyle bir kere giyeceksin sonuçta bir daha asla o zamana geri dönemiyeceksin

bende eşimle gelinlik yüzünden kavga ettik düğüne 1 hafta kala ayrılıyoduk nerdeyse :5:

her resimlerine baktıkça hayalimdeki gelinlik bu değildi diyeceksin ve sürekli eşini ve ailesini suçlayacaksın uygun bir dille nişanlına söyle bir kere giyeceksin sonuçta bir daha asla o zamana geri dönemiyeceksin

bende eşimle gelinlik yüzünden kavga ettik düğüne 1 hafta kala ayrılıyoduk nerdeyse :5:

ben de ondan korkuyorum. evmiz herşeyimiz hazır. ama o gelinliği giyemezsem ömür boyu içimde kalacak. adım gibi eminim.

nişanlım diyor ki aynısı olması şartmıymış. terzi tanıdıkları olduğundan bir şey demiyorlar. annesi de hazır alsaydınız filan dedi. zaten onlar yüzünden alamadım. tam düğün üstü ortalık karışacak diye korkuyorum. bir yandan da karışırsa karışsın ne yapayım diyorum.[/QUOT

söyleyin sizde benim içime sinmedi kendimde alabilirim falan de güzelce konusup halledılebılır bence...

Son düzenleme:
canım nişanlını al yanına anlat deki benim hayalimdeki gelinlik bu hep bunun hayalini kurdum ve bir kere giyeceğim lütfen bu gelinliği almak istiyorum eğer sizin diktirdiğinizi giyersem ömür boyu resimlerime bakıp ağlarım de. al istediğini....hayalini kurduğun gelinliği giymek çok önemli..benimseyemediğin gelinliğin içinde zaten mutlu olamazsın ailesinede gelinlik yetişmiyor bedeni yanlış alınmış falan desin bişey uydursun işte..:32:bir kere giyiceksin sonuçta onlar giymiorki senin evliliğin bu..anlat tatlı dille yada annesine anlat kadın kadına belki seni daha iyi anlar...

canım nişanlını al yanına anlat deki benim hayalimdeki gelinlik bu hep bunun hayalini kurdum ve bir kere giyeceğim lütfen bu gelinliği almak istiyorum eğer sizin diktirdiğinizi giyersem ömür boyu resimlerime bakıp ağlarım de. al istediğini....hayalini kurduğun gelinliği giymek çok önemli..benimseyemediğin gelinliğin içinde zaten mutlu olamazsın ailesinede gelinlik yetişmiyor bedeni yanlış alınmış falan desin bişey uydursun işte..:32:bir kere giyiceksin sonuçta onlar giymiorki senin evliliğin bu..anlat tatlı dille yada annesine anlat kadın kadına belki seni daha iyi anlar...

gelinliği aldık bile. her söylediğimize bahane buldular. gelinlik onlarda duruyor.

valla canım önce kendini düşün bu bikere olan bişey ve gerçektende insanın içinde kalır
imkanında varmış hem ben olsam alırdım gerçi ben olsam baştan kabul etmezdim çünkü biliyorum ki nezaman terziyle işim olsa sonu hüsranla sonuçlandı restini çek tavrını koy hiç istediğim gibi olmadı beni yolladığınız terzi bukadar mı beceriklidi de
belli ki söz dinletmeyi yaptırım uygulamayı seven bi aile

Bence istedigin gelinlik almanda hic bir sorun yok hatta istedigini almalisin diye dusunuyorum.Kimseyi mutlu etmeye calisma zaten anlamzlar sen uzulursun.Egere begenmediysen istedigin gelinligi al, kimsenin yorumunuda takma:31: Allah mutlu mesut etsin:69::70:

Ha bide ben sunu anlamiyorum, kime neee yaa...evlenen sensin onlara noluyor? onlara ne soz dusuyor? bukadar karisma hakki nerden buluyorlar? illa herseyi sorun edecekler. bu insanlari gercekten anlamiyorum:53:

Back