• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi diktirmeye başlayacağım sizce nasıl?

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
96
İstanbul
Merhabalar gelinliğime karar verdim sayılır. Fotoğraftaki gibi olacak ama benim üst tarafında küçük papatyalar ve minik ışıltılı taşlar olacak.Eteğine doğruda hafif serpiştirilecek. Eteğine kullanılacak kumaşta pırıltılı olacak. Duvağım fotoğraftaki gibi uzun olmayacak kalçama kadar olacak.Duvağın modeline henüz karar vermedim ama sanırım hafif simli bir kumaş olabilir.Saçlarımı açık bırakıp bukle bukle yaptırmayı düşünüyorum. Sizin fikirlerinize de ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.a.s.
Tekrar yükledim arkadaşlar

Son düzenleme:
cnm çok güzel ve şık ama ben etek kısmını sadece saten olmasını pek sevmiyorum saten ile tül karışık olsa daha şık sankki:)begendigim bi örnek ekliyim hemen:)

Son düzenleme:
ustu cok guzel ama altı daha hareketlı olabılır bence cok sade sen gelınsın o gunun en guzelısın bıraz hareket ıyıdır bence dınle benı, ust bu olsun altını baska bak bırlestır ama bu ıcıne sındıyse gule gule gıy canım

valla cnm senin fikirlerin gayet güzel ekliycek baska bi ayrıntı bulamadım mutluluklar dilerim a.s.

bence güzel canım içini siniyorsa hemen uygulamaya geç derim aklın çok karısıyor bekledıkce..sadelikten hoşlanan yapın varsa ona göre diktir..iyi düşün

Merhabalar gelinliğime karar verdim sayılır. Fotoğraftaki gibi olacak ama benim üst tarafında küçük papatyalar ve minik ışıltılı taşlar olacak.Eteğine doğruda hafif serpiştirilecek. Eteğine kullanılacak kumaşta pırıltılı olacak. Duvağım fotoğraftaki gibi uzun olmayacak kalçama kadar olacak.Duvağın modeline henüz karar vermedim ama sanırım hafif simli bir kumaş olabilir.Saçlarımı açık bırakıp bukle bukle yaptırmayı düşünüyorum. Sizin fikirlerinize de ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.a.s.
Tekrar yükledim arkadaşlar

canım öncelikleeee:hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin:nazar:bu modeli biliyorum ve çok güzel.bence aynen resimdeki gibi yaptır.hiç bir değişiklik yaptırma.duvağıda böle olsun..saçlarınıda açık bırakabilirsin.bukle değilde su dalgası çok daha şık olur.düğünlerde konuklarda hep bukle yaptırıyor.bunuda düşün...mutluluklara.s.

Çok şıkmış gerçekten.
İstersen gelin çiçeğini de gelinliğinin üzerindeki papatyalardan yapabiliriz.
Uyum sağlar birbirine. Hatta arasına da taşlar atarız harika olur.

Saçların açık olacaksa uzun duvak daha çok yakışır ve yuvarlak papatyalardan ve taşlardan (çiçeğinde ve gelinliğinde kullanılan) yapılmış bi taç seni prenses yapacaktır.

Sevgiler.

hepinizin yorumlarına cidden bayıldım. Beni çok güzel yönlendiriyorsunuz. yeni yorumları dört gözle bekliyorum..zemuszemus

Back