Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı olsun çok cici, cıvıl cıvıl bir gelinlik :) kurdelayı belki aynı yerde kullanabilirsin ama çok daha ufaltarak. dikkati o noktaya çekmez böylece diye düşünüyorum. nerede diktirdiğini öğrenebilir miyim acaba?
negüzel yaa düğününe sayılı gün kalmış
off benimki daha ağustosta ay nasıl geçicek bugünler
yerinde olmayı isterdim canım keşke benimkide nisanda olsaydı
herkese yakışmayacak bir gelinlik.fakatt sana cok yakışmış,vücut tipine uymuş.Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin.
bana göre fiyonk gitmemiş zaten alt kısmı cok hareketli , fiyonk sanki orada kargaşa yaratmış gibi geldi.
Hayırlı olsun çok cici, cıvıl cıvıl bir gelinlik :) kurdelayı belki aynı yerde kullanabilirsin ama çok daha ufaltarak. dikkati o noktaya çekmez böylece diye düşünüyorum. nerede diktirdiğini öğrenebilir miyim acaba?
negüzel yaa düğününe sayılı gün kalmış
off benimki daha ağustosta ay nasıl geçicek bugünler
yerinde olmayı isterdim canım keşke benimkide nisanda olsaydı
herkese yakışmayacak bir gelinlik.fakatt sana cok yakışmış,vücut tipine uymuş.Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin.
bana göre fiyonk gitmemiş zaten alt kısmı cok hareketli , fiyonk sanki orada kargaşa yaratmış gibi geldi.
kızlar çok oldu ama görüşleriniz önemli bnm için
gelin buketimi kendim yaptım paylaşmıştımda gelin buketleri bölümünde ama sizden de görüş almak istiyorum nasıl olmuş?
Bir de altına ne renk bi ayakkabı giysem diye düşünüyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfeeen.:18::26: