Gelinlik Modelleri gelinliğimi aldım sonunda :):)

evet canım da hatırlayamadım.bide benim gelinlik mağazalarında dikildi.kocaeli flan değil

Son düzenleme:
kızlar sizden yardım istiyorum.Benim gelinliğimin arkasına tülden kurdele yapıldı.biraz büyük sizce takayım mı?ortasında broşu var.Hoşuma gitti ama abes durur mu diye düşünüyorum? resimde biraz yamuk takılmış.düzeltilicek.:26:

canım bence kurdelesiz daha iyi olur gibi geldi bana genede sen bilrsn ama kurdelede olsa kötü durmaz. resimde güzel durmuş senin zevkine kalmış... ALLAh mesut etsinnn

Bu tarz gelinliğimi sevmesem de size muazzam bi şekilde yakıştığını düşünüyorum, maşallah yaa. Mutluluklar diliyor ve darısı başıma diyorummm

canım bence kurdelesiz daha iyi olur gibi geldi bana genede sen bilrsn ama kurdelede olsa kötü durmaz. resimde güzel durmuş senin zevkine kalmış... ALLAh mesut etsinnn

saol canım takmak istiyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.önemli benim için..

Bu tarz gelinliğimi sevmesem de size muazzam bi şekilde yakıştığını düşünüyorum, maşallah yaa. Mutluluklar diliyor ve darısı başıma diyorummm

inşallah canım Allah sana da nasip etsin Güzel yorumun için de çok teşekkür ederim

inşallah canım Allah sana da nasip etsin Güzel yorumun için de çok teşekkür ederim

Amin canım benim amin inşallah 2013 diyelimmm. Ama benden sana fikir o arkaya takılan fiyonk gibi şeyi bence gelinlikten çıkar, zaten gelinlik kabarık ve şımarıkça bir tarzı var o fazla gibi geldi bana nacizane fikrim

ya aslında ben küçük bişey istiyodum arka iplerin bitiş kısmına çok büyük yaptılar.aslında olmasada olur haklısınız:26: şımarıkça derken

ya aslında ben küçük bişey istiyodum arka iplerin bitiş kısmına çok büyük yaptılar.aslında olmasada olur haklısınız:26: şımarıkça derken

Küçük bişi şirin durabilir tatlımm ama bu göz çıkarır cinsten olmuş:26:
Kuzucummm şımarıkça derken yanlış anlama lütfen yani bole uçuş uçuş kıpır kıpır bi gelinlik demek istedim, kişisel anlama sakınn

yok canım anladım zaten şaka yaptımevet ben bu kurdeleyi başka biyerde değerlendiriyim en iyisi

Arkaya fiyonk eklemeye gerek yok bence. Çünkü oldukça hareketli ve görenler ne bulduysa ekletmiş demesinler.
Bana kalsa etek kısmı daha aşağıdan başlasa daha iyi olurmuş.
Ama sen bu şekilde beğenmişsin, en önemlisi de bu. Mutlulukla giyersin inşallah...

çok güzel canım güle güle giy
aldın demek şimdi evdemi gelinlik

evet canım evde gelinliğim.saol

ayy çok yakışmış darısı başımıza

saol canım inşallah

aslında ben basenden başlasın demiştim ama öyle yapmamışlar.değiştiremedim bende.Bu da güzel o fiyongu takmaktan vazgeçtim zaten:26:

gelinliğini cok beğendim kurdeleyi takma gereksiz duruyor
mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…