- Konu Sahibi lovewinning
-
adı h ile başlayan malum markadan aldın dimi canım, bende denedim bu gelinliği ama beli bol oldu kocaelinde fabrikada dikceklermiş falan cesaret edemedim banada böyle cuk otursa bende bunu alıyodum, hatta o gün bi kız vardı aynı gelinliği beğenmişiz diye konuşmuştuk yoksa o kız sen misin
evet canım da hatırlayamadım.bide benim gelinlik mağazalarında dikildi.kocaeli flan değil
her neyse gelinliğin çoo..ok yakışmış güle güle giy :)
canım bence kurdelesiz daha iyi olur gibi geldi bana genede sen bilrsn ama kurdelede olsa kötü durmaz. resimde güzel durmuş senin zevkine kalmış... ALLAh mesut etsinnn
Bu tarz gelinliğimi sevmesem de size muazzam bi şekilde yakıştığını düşünüyorum, maşallah yaa. Mutluluklar diliyor ve darısı başıma diyorummm
inşallah canım Allah sana da nasip etsinGüzel yorumun için de çok teşekkür ederim
Amin canım benim amin inşallah 2013 diyelimmm.Ama benden sana fikir o arkaya takılan fiyonk gibi şeyi bence gelinlikten çıkar, zaten gelinlik kabarık ve şımarıkça bir tarzı var o fazla gibi geldi bana nacizane fikrim
ben çok beğendim..
yakışmış gerçekten...
mutluluklar dilerim
ya aslında ben küçük bişey istiyodum arka iplerin bitiş kısmına çok büyük yaptılar.aslında olmasada olur haklısınız:26: şımarıkça derken
Küçük bişi şirin durabilir tatlımm ama bu göz çıkarır cinsten olmuş:26:
Kuzucummm şımarıkça derken yanlış anlama lütfen yani bole uçuş uçuş kıpır kıpır bi gelinlik demek istedim, kişisel anlama sakınn
kızlar sizden yardım istiyorum.Benim gelinliğimin arkasına tülden kurdele yapıldı.biraz büyük sizce takayım mı?ortasında broşu var.Hoşuma gitti ama abes durur mu diye düşünüyorum? resimde biraz yamuk takılmış.düzeltilicek.:26:
bence takma alt kısım tülden olduğu için hoş durmamış
çok güzel canım güle güle giy
aldın demek şimdi evdemi gelinlik
ayy çok yakışmış darısı başımıza
Arkaya fiyonk eklemeye gerek yok bence. Çünkü oldukça hareketli ve görenler ne bulduysa ekletmiş demesinler.
Bana kalsa etek kısmı daha aşağıdan başlasa daha iyi olurmuş.
Ama sen bu şekilde beğenmişsin, en önemlisi de bu. Mutlulukla giyersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?