Gelinlik Modelleri gelinliğimde hafif değişiklikler yaptım bakalım beğenecek misiniz sabırsızlanıyorum:)

bunları benim gelinliğim için mi yazdınız saç modeli paylaşmadım da o yüzden soruyorum

bunları benim gelinliğim için mi yazdınız saç modeli paylaşmadım da o yüzden soruyorum
merhaba. Evettttt. Ama şimdi bakınca ben de kendi kendime şaşırdımm gerçekten. Bilmiyorum nasıl oldu. Ama ben yaklaşık bir kaç haftadır bu forumu beğenerek okuyordum ve bugün üye olmaya karar verdim ve yeni üyeyim. Ayrıca arkadaşlarımın ısrarına rağmen hala face dahil paylaşım sitelerini kullanmamakta direniyorum. E mail. ve msn dışında forumlarla da üyelik ve bağlantım fazla yok diyebilirim. Yeni bir yuva kurmaya hazırlanan genç bir hanımın böyle güzel bir heyecanını paylaşmak isteği duyduğum için ilk defa da size yazdım. Ancak çok enteresan ve şimdi sizin ve diğer katılımcıların yazdıklarına bakınca gördüm ki hakikaten garip olmuş yazdıklarım. Ama ben yazarken başlangıçta drapeli bir gelinlik içinde cici bir gelin adayının fotoğrafı vardı ve biraz kiloluyum gibi ifadeler ve ona cevaplarla devam ediyordu iletiler. Ayrıca arada, müstakbel gelin adayımızın "saçımı da bu şekilde yaptırıcam, daha önce yaptırmıştım yakışmıştı bana diye bir mesajı" da vardı. Turkuaz renkli bir bluz omuz hizasından arkadan çekilmiş röfleli saçlı bir topuzun fotoğrafıydı. Ve şu andaki gelinlikler de aynı şekilde vardı. Detaylı arama kriterlerine göre epey aradım bu mesajlara rastlarım diye ama şu ana kadar bulamadım. VE kesinlikle çok eminimmm, Gerçekten anlamadım nasıl olduğunu. Belki de daha önce bu gelinlik başlığında yer almış olanlardan bir kaç ileti araya düştü ve bir an sayfada geçici olarak falan mı göründü yoksa, bunu hakikaten anlamış değilim. Her neyse. Şu son gördüğüm haliyle çok güzel, çok şık ve çok zarif bir gelinlik zaten. Ayrıca, aslen tamamen sizin heyecanınıza kalpten ortak olmak ve paylaşmak duygusuyla ve iyi dileklerimi iletmek amacıyla yazmış olduğum için, önemli olan bu yürekten ve samimi dileklerimin yerine ulaşmış olması diye düşünüyorum ve umarım size de yansıyan boyutu bu şekilde kabul görmüş olsun inşallah. Bu arada şimdi yazılanları ve fotoğrafları tekrar gözden geçirirken farkettim, (lütfen bu defa yine aynı şekilde bir şey olup gördüğüm o bir satırlık yazı da kaybolup yok olmasın neolur) il dışındasınız ve bu güzel gelin hanım bu özel gelinliği galiba Bursa da giyecek kısmet olursa doğru okumuşum öyle değil mi? Buna da çok sevindim. Çünkü ben Bursa"dan yazıyorum. Görüşmek üzere diyor, sevgilerimle bir ablanızdan ve Bursa dan selamlar.

gelinliğin önü güzel ama arkası bana çok karışık geldi...önemli olan senin beğenmen tabi

bu arada straplez gelinliği ben de sevmediğim için düşük omuzlu giymiştim,kolları güllüydü...ha yakışanada yakışıyor straplez o ayrı
tercih meselesi bunlar...

kızlar ben şu yakayı çok sevdim ya..görünce paylaşmak istedim siz ne diyorsunuz?
Çok şık duruyor bence
örtmenim straplez gelinlik kullanmadıgın iyi olmuş çunku bende artık straplez bi gelinlik görünce sinir oluyorum ve kimseyede yakısmıyor bence. Gelinliğin umarım yetişir malum düğün sezonu geliyor iyice bi korkutsaydın gözlerini

yorumlarınız için teşekkürler bende bursalıyım ayrıca ancak mesleğimden dolayı başka bir şehirde yaşıyorum iki hafta içinde rapor alıcam salı günü arayıp gelinliğimi dikmeye başlamalarını söyleyeceğim

15 gün sonra gelinliğim dikilecek inş istediğim gibi olur ortada bişey yok heyecan yaptım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…