• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligim:)

touchofpinkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
7
0
36
Almanya
$271284_10150214597277021_203634867020_7507548_2515012_o.jpg

kizlar merhaba araniza yeni katildimm :)

buda benim gelinligim olucak insallahh nasil sizce?
bunun aynisini turkiyede diktirmek istiorum ben almanyadayim nisanlim turkiyede olculerimi alip nisanlima verip oda moda evine vericek orda dikcekler temmuzda ustume denicem :)

Benim de tarzım değil cnm. Ama sen beğeniyosun demekki böyle modelleri ama bir eleştiri getireyim taşların cinsinden mi kalitesinden mi gri gibi durmuş gelinliğin üst kısmına bakınca. Bazı gelinliklerde hep görüyorum bunu kötü duruyor. Bu görüntüyü engellmek için taşları biraz araştırıp soruştur bence :34:

biraz iri olan taşlar gelinlikte güsel olmuyo bence ya. gelinlik zarif olmalı şık durmalı. iri taşlar bozuyo o görüntüyü.

gelinlik meselesi tarz meselesi ben bu kadar iddialı bi gelinlik giyemezdim ama sen beğendiysen sana yakışacağından eminim :)
akşam daha güzel duracaktır ışıl ışıl bi gelin olucaksın canım Allah ömrünü de ışıl ışıl eylesin :)

güzel..boydan yokmu fotosu. ama almanyadan baksan daha çeşitve uygun fiyata bulablrsn milllet ordn almak için uğarşıyo sen tr den diktiricn bide..dikim için ölçü yeterli olmayabliyo kumaştan kumaşa değişiyo denemn lazım iyi düşün derim..ordaklre baksn yada ordn diktirsn daha iyi bence fikrim öyle..ya zevk meselesi herkes değişk begenr bende bol taşlı seevrim kaç kere giyiliyoki begendiğin olmalı..mutlulklr..

ben bunu cok begendim arkadaslar zevk meselesi iste daha tam kararimi vermedimm tabi :) almanyadaki gelinlikler zaten turkiyeden geliyor cnm burda 2000 bin euroluk gelinlik turkiyede 1 milyar burda daha pahali ve o kadar cok model yok ben arastirdim cnm

bende cok begenmedım canım cok abartılı o taslar demode gıbı durmus uzgunum ama bızım değıl senın zevkın onemlıı ve kesınlıkle arkadasa katılıyorum olcu yetmıyor arada bır turkıyeye gelıp provaya katıl derım bende son anda bı aksılık cıkmasın :34:

Çok abartılı bu gelinlik assolistlerin sahne kıyafeti gibi ama tarz meselesi. Biraz daha zarif bir gelinlik tercih ederdim :31:

ben daha karar vermedim dikime vermedim yani daha:) baska modelerde var aklimda ama bu hosuma gitii begendigim modelleri paylasirim onlarada fikrinizi yazarsaniz sevinirimm kizlar :) prova illa gerekiomu canim mesela dugunum temmuzun ortasinda 1 ay önce gitsem yetismezmi ? begenmedigim yerleri duzeltirler heralde bir iki hafta icinde

gelinlikçiler genelde en az 2 prova derler. kalıbın vücudunuza oturması şart. onun için de dikime ilk başlandığında bir gitmeniz gerekiyor.

gelinliğe gelince. ben böyle iri swarovski taşları gelinliğe yakıştıramıyorum. fotoğraftan albenili durabilir ama gerçekte afedersiniz biraz adi bir görüntü verir. swarovskiyi gelinliğin genelinde değil ama belli küçük bir bölgede kullanan gelinlikleri öneririm.

Diktirmek yerine Türkiye'ye gelince hazır baksan da hazır alsan keşke..
Her terzi iyi dikemiyor maalesef.. hele birde uzakta olucan takip etme gibi bi imkanında olmucak..Çok risklii..:26:

sen taşsız çıkmam diyosun heralde tüm gösterdiklerin taş dolu :D

illa taş diyosan bence
attachment.php

böyle bi şey al. gri taşlar kötü geliyor benim gözüme, parlaklar da keza bu onlara göre daha güzel

merhaba arkadaşım,

herkesin zevki farklıdır tabi,o gece herkesten güzel ,ışıltılı olmak istersin.gelin dediğin salonu doldurmalı,ışıl ışıl o gelinlikle parlamalı.ama ben beğenmedim açıkcası,göz yoran bir model.o fgelinliğin üzerindeki taşları serpiştirsen daha güzel olacaktır.benim fikrim bu yönde.

bir ömür boyu mutluluklar.

Eki Görüntüle 328933

kizlar merhaba araniza yeni katildimm :)

buda benim gelinligim olucak insallahh nasil sizce?
bunun aynisini turkiyede diktirmek istiorum ben almanyadayim nisanlim turkiyede olculerimi alip nisanlima verip oda moda evine vericek orda dikcekler temmuzda ustume denicem :)

Ben de taşı pırıltıyı filan severim; fakat bu gerçekten çok fazla, bana bile.. Ama arkadaşların da dediği gibi zevk meselesi.. Taşlı olsun diyorsan daha zarif pırıltılı gelinlikler de var..

öncelikle bulabiliyorsan bu gelinliği 1kez giy farklı modelleride dene.sonra modele karar verince tülünü kumaşını ve taşlarını kendin beğenerek sorup araştırarak diktir, 2kez prova mutlaka yaptır yoksa sana diktikleri gelinliği tanıyamayabilirsin 1kez giyeceksin içine sinen olsun ölçü verip ısmarlama yapma derim gelinlik dikmek herkesin harcı değil

Back