e ama bunların boynu açık küpesine kadar gözüküyo?
dedim ya gelinliğin yakası uygunsa diye. alttaki iki resimdeki bayanlar yakası yüksek diktirmemiş. ama diktirilirse uygulanabileceğini düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e ama bunların boynu açık küpesine kadar gözüküyo?
gelinbaşını sormuş bir arkadaş. kızlar, benim genel olarak naçizane önerim ne enseden bağlı, yakası elveriyorsa da, ne çeneden bağlı gelin başı kullanmak. senin gelinliğinin yakası gayet sıkı, kapalı ve yüksek. bu durumda başörtünü çene altından bağlayıp, nasıl içine sokarsın bilemedim. benim favori tesettürlü gelin başım, güzel bir dökümlü kumaşı baş üstünden serbest bırakmak, yüzün iki yanından omuzlara sarkması. üstüne de abartmadan birazcık süs koyulabilir. mesela dantelinden birkaç parça aplik, veya taşlı bir gelinlikse birazcık taş. bu başlardan hiçbiri tam benim zevkim değil ama anlatmak istediğimi biraz gösteriyor:
![]()
![]()
![]()
aynen canım yaa o kadar zor ki... açık olsam saçeceğim o kadar değişik gelinlik vardı kimaalesef kapalı olunca seçeneğin az, ya da değişik bişeyşer yaptırmak istiyorsan kesenin ağzını baya açman lazım:) ben de küçük detaylarla renklendirmek istedim gelinliği, arkadaki kurdela ve boyundaki dantel gibi:)
dedim ya gelinliğin yakası uygunsa diye. alttaki iki resimdeki bayanlar yakası yüksek diktirmemiş. ama diktirilirse uygulanabileceğini düşünüyorum.
minenes ben böyle gelinbaşları ilk kez görüyorum.çok çok hoş.çok beğendim.enseden bağlatmasınlar ya çok kötü.bu olabilir önden de tabi..m_sude böyle yaptır bence.çünkü gelinliğinin yaka kısmı güzel,görünmeli.hem yaz günü çok boğulursun öbür türlü.
kuzum o ilk fotodaki kıza bayılıyorum zaten. ne kadar zarif bir gelindir o. hayatımda duvağı başörtüsü üzerinde yakıştırdığım tek gelin. çünkü o bayan hiç abartmamış. bir de, duvağının tülü çok kaliteli ve yumuşacık. o yüzden kibar durmuş, elektiriklenmiş gibi kabarmamş. inş seninki de öyle durur. ama önerim başının arkasına bir şey yaptırma, gerek yok. zaten duvağı tuttururken sen de aplik yaptıracaksın herhalde.
yüz tipi konusunda haklısın gerçi. benim de ince bir yüzüm olduğu için önerdiğim tarz model en çok yakışanı.
aynen bende bayılıyorum:) zaten duvak modelime bu kızı görünce karar verdim. yoksa rahibe duvaktı tek favorim:) bu kız tamamen duvak şeklimi değiştirdi:) inşallah ben de de öyle durur canım yaa:) bende el çiçeğimden bir iki tane gül var toz pembe. belki onları koydururum diye düşünmüştüm güzel durursa, eğer hoşuma gitmezse koydurmayacağım gelin başı provasında şekillenecek herşey:)